نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: «سیف الاسلام قذافی » بازداشت شد

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

«سیف الاسلام قذافی » بازداشت شد

«سیف الاسلام قذافی » بازداشت شد

سیف الاسلام قذافی پسر سرهنگ معمر قذافی حاکم لیبی در جنوب این کشور بازداشت شد.

سیف الاسلام قذافی پسر سرهنگ معمر قذافی حاکم لیبی در جنوب این کشور بازداشت شد.

خبرگزاری فرانسه خبری را منتشر کرده که بر اساس آن ، دستگاه قضایی لیبی شنبه اعلام کرد سیف الاسلام قذافی پسر سرهنگ معمر قذافی حاکم لیبی و سه نفر از معاونانش در جنوب این کشور بازداشت شده اند .

شبکه خبری «سی ان ان» ، گزارش داده است که وی در شهر« اوباری » در نزدیکی مرز الجزایر توسط انقلابیون دستگیر شده است .

47116 257

سیف الاسلام قذافی از زمان کشته شدن پدرش در شهر بن ولید در ماه گذشته میلادی متواری بود ، در همان زمان خبرگزاری ها اعلام کردند که وی اعلام آمادگی کرده است که خود را به دادگاه های بین المللی تسلیم کند .

سیف الاسلام یکی از فرزندان معمر قذافی ، حاکم سابق لیبی بود که در نظام سابق لیبی از قدرت زیادی برخوردار بود. به گونه ای که همگان از منازعه قدرت بین وی و معتصم برای کسب قدرت پس از پدرشان خبر می دادند.

منبع: تابناک
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

سیف الاسلام قذافی پس ازدستگیری / عکس

تلویزیون دولتی لیبی نخستین تصویر از "سیف الاسلام" پس از دستگیری و انتقال به شهر زنتان را منتشر کرد.

تلویزیون دولتی لیبی نخستین تصویر از "سیف الاسلام" پس از دستگیری و انتقال به شهر زنتان را منتشر کرد.

به گفته وزیر دادگستری لیبی پسر دیکتاتور به همراه 3 نفر دیگر در شهر اوباری در جنوب لیبی دستگیر شد.

47131 542
    منبع: برنا
    [SIGPIC][/SIGPIC]

4. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)