13900716105511 PhotoA

حمیدرضا قلی‌پور ووشوکار تیم ملی کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: پس از پایان مسابقات قهرمان جهان که در ترکیه برگزار شد یک هفته استراحت داشتم؛ اما نه به صورت مطلق. در حال حاضر تمریناتم را به طور حرفه‌ای انجام می‌دهم تا بتوانم در کسب نتایج خوب در لیگ برتر که از هفته آینده آغاز می شود، برای تیم شهرداری بندرعباس مثمرثمر باشم.
وی در مورد مسابقات جهانی آنکارا گفت: واقعا سطح مسابقات بسیار بالا بود. مبارزاتی که از حریفان مشاهده کردم کاملا مشخص بود که با برنامه‌ریزی دقیق به این رقابت ها اعزام شده‌اند. دیگر باید این واقعیت را قبول کنیم که ووشو در همه جای دنیا پیشرفت چشم‌گیری کرده است.
دارنده نشان طلای مسابقات جهانی آنکارا اظهار داشت: با برخی از ووشوکاران که صحبت می‌کردیم آنها از اردوهای طولانی مدت خود که شاید ماه‌ها طول می‌کشد توضیح می‌دادند. من در این رقابت‌ها، پیشرفت را در بدنه برخی از کشورها مثل ترکیه و برزیل به وضوح مشاهده کردم و به نظرم تمام این پیشرفت به دلیل حضور مکرر آنها در اردوهای برون مرزی است.
قلی‌پور در ادامه افزود: با توجه به بحث المپیکی شدن ووشو خیلی از کشورها در تلاش هستند تا هرچه زودتر به جمع فدراسیون جهانی اضافه شوند. البته به نظرم این همبستگی در دنیای ووشو باعث می‌شود هر چه زودتر بحث الکمپیکی شدن جدی شود.
ووشوکار تیم شهرداری بندرعباس گفت: ما سال ۲۰۰۹ عنوان نایب قهرمانی در رشته ساندا را از آن کشورمان کردیم. خوشبختانه امسال هم با وجود رقیبان سرسخت در رقابت های جهانی ترکیه توانستیم با کسب ۶ مدال طلا باز هم این عنوان نایب قهرمان را تکرار کردیم اما چین با کسب ۱۹ مدال طلا در این دوره از رقابت‌ها به ما ثابت کرد که هنوز راه زیادی برای رسیدن به عنوان قهرمانی داریم.
قلی‌پور در پایان خاطر نشان کرد: ما در بخش تالو بیش از اندازه باید تلاش کنیم تا بتوانیم مدال کسب کنیم اما در بخش ساندا شاید در آینده بتوانیم با تلاش‌های فراوان عنوان قهرمانی را از آن کشورمان کنیم. البته با مدیریت خوب علی‌نژاد در این فدراسیون من مطمئن هستم ووشو ایران در آینده‌ای نزدیک در بهترین جایگاه قرار می‌گیرد.