رئیس کمیته فوتسال گفت: تا زمانی که ابرقویی‌نژاد در هیئت فوتبال اصفهان باشد یک بازی هم در اصفهان برگزار نمی‌کنم.

1000779 PhotoA

عباس ترابیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد برگزاری تورنمنت فوتسال در اصفهان و ماجراهایی که بین هیئت فوتبال اصفهان و باشگاه گیتی پسند ایجاد شد، عنوان کرد: بحث این بود که تیم ملی قصد داشت دو بازی تدارکاتی برگزار کند و باشگاه گیتی پسند نیز ابراز علاقه کرد با تیم بزرگسالان و امید روسیه بازی کند. ما هم به همین دلیل بازیکنان ملی پوش گیتی پسند را انتخاب نکردیم تا با تمام قوا مقابل روسیه بازی کنند اما به هر دلیلی که من نمی دانم تصمیم گرفتند تیم دوم را مقابل روسیه بازی دهند.
وی افزود: تصور من این است که بعضی باشگاه های ما هنوز حرفه ای نشده اند که بدانند وقتی برنامه ای تنظیم می کنند و تصمیمی می گیرند باید آن را اجرا کنند. ما به اجبار نگفتیم باید این دو بازی را انجام دهند؛ خودشان این پیشنهاد را داده بودند. یکی از دلایلش نظرات بعضی ها بوده که شاید نتیجه نگیرند و برایشان خوب نیست. من این کار را نمی پسندم.
ترابیان تاکید کرد: هیئت فوتبال اصفهان با ما خیلی بد تا کردند. اینکه چرا ما با باشگاه گیتی پسند مستقیم صحبت کردیم بهانه بود. من به اتفاق مربیان تیم ملی به اصفهان رفتم تا با ابرقویی نژاد رئیس هیئت فوتبال اصفهان حرف بزنم اما گفتند ایشان کمر درد دارد و منزل است و ما به منزل او رفتیم و با او صحبت کردیم.
رئیس کمیته فوتسال تصریح کرد: ابرقویی نژاد می گفت باید به حساب هیئت پول بریزید. من به رئیس هیئت فوتبال اصفهان گفتم پول بلیت فروشی برای شما باشد اما او قبول نمی کرد و می گفت غیر از آن باید پول بدهید. خیلی جالب است به جای اینکه یک هیئت به دنبال برگزاری چنین مسابقه ای در استانش باشد به دنبال پول جمع کردن است.
ترابیان اظهار داشت: ابرقویی نژاد می گفت باید حدود ۱۷ میلیون تومان بابت پول به پلیس، تمیز کردن سالن و اجاره زمین به ما بدهید. در صورتی که من می دانم هزینه تمامی این موارد بیشتر از دو سه میلیون تومان نمی شود. در ضمن هزینه های اصلی به عهده هیئت فوتبال نبود.
وی اضافه کرد: این قضیه به لجبازی افتاد و حتی کفاشیان به ابرقویی نژاد زنگ زد اما ایشان کاری کرد که مسابقات در سالن پیروزی برگزار نشود. در نهایت بازی ها در سالنی برگزار شد که برق رفت و تلویزیون هم کل مسابقات را پخش نکرد و اگر اسپانسری هم بود از بین رفت. یک بازی با برزیل در اصفهان داریم که باید انجام شود اما بعد از آن تا زمانی که ابرقویی نژاد در هیئت فوتبال اصفهان باشد یک بازی هم به این تاستان نمی‌ دهم چون خیلی به ما ظلم کردند.