سرمربی تیم فوتبال بانوان شهرداری بم گفت: هیچ تیمی بدون مهره نبود و حضور بازیکنان در تیمهای مختلف باعث شد لیگ از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
مرضیه جعفری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره کسب عنوان قهرمانی نیمفصل لیگ برتر فوتبال بانوان گفت: بازیکنان بم در مسابقه آخر دور رفت مقابل ایلام بازی خوبی را به نمایش گذاشتند. اگر چه در ابتدا و تا دقایق 28 ایلام دفاعی کار کرد و نیمه اول را با یک گل به رختکن رفتیم، اما در نیمه دوم بازی را در دست گرفتیم و با تغییراتی که در دفاع و هافبک داشتیم توانستیم با 6 گل ایلام را شکست داده و به عنوان قهرمانی نیمفصل دست پیدا کنیم.
وی درباره کیفیت لیگ برتر اظهار داشت: مسابقات در سطح بالایی برگزار شد. بازیکنان ملیپوش در همه تیمها پخش بودند و همین امر باعث شد هیچ تیمی بدون مهره نباشد و نتایج نیز قابل پیشبینی نبود.
سرمربی تیم فوتبال بانوان شهرداری بم درخصوص داوری در طول مسابقات گفت: اشتباهات که وجود داشت اما مغرضانه نبود. بعضی از این اشتباهات حتی باعث شد به تساوی برسیم اما هیچوقت اعتراضی نداشتم. داوران جوان هستند و باید کار کنند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)