منصور پورحيدري درباره مسائل اخلاقي جامعه ورزش و به ويژه فوتبال اظهار کرد: من فکر ميکنم بايد به اين مسائل ريشهاي نگاه کرد. ما ابتدا بايد به بازيکنان چيزي بدهيم و بعد از آنها انتظار رفتاري اخلاقي داشته باشيم. من تصور ميکنم که اگر آموزش مسائل اخلاقي را از ردههاي سني پايه شروع کنيم و باشگاهها در اين زمينه احساس مسئوليت بيشتري کنند، مسائل حل ميشوند.
وي در ادامه با بيان اين که متاسفانه امروز ورود مسائل مالي و سياسي به فوتبال در بروز ناهنجاريهاي اخلاقي موثر بوده است، افزود: باشگاهها بايد در درجه اول بازيکنان ردههاي پايه خود را آموزش دهند و نحوه صحيح گفتار و رفتار را به آنها بياموزند تا در آينده ظرفيت مطرح شدن را داشته باشند و به خطا نروند.
سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال درباره نتايج اين تيم در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني هم گفت: کارلوس کيروش، از روزي که به ايران آمده، راهي را آغاز کرده است که بازي به بازي تاثير آن را در تيم ملي ميبينيم. مهمترين تغييري که در بازي ايران شاهد هستيم، نظم زياد مليپوشان است. البته هنوز کمبودهاي فني وجود دارد که در کوتاهمدت درست نميشوند اما اگر تيم ملي اين نظم را در دور بعد هم حفظ کند ميتواند ضعفهاي فنياش را هم کشف و برطرف کند.
پورحيدري افزود: کار تيم ملي در مرحله بعد سختتر خواهد بود و بايد با حفظ نظم بازي و انجام تمرينهاي خوب و بازيهاي تدارکاتي با تيمهاي بزرگ، مشکلات فني هم برطرف شوند تا بتوانيم به جام جهاني راه پيدا کنيم.
وي همچنين از اين که پرويز مظلومي مليپوشان خود را براي آمادهسازي براي ديدار با صباي قم در اختيار نداشته، بسيار ناراحت بود. پورحيدري در اين رابطه گفت: من واقعا نميدانم که با شرايط موجود، سرمربي چگونه ميخواهد تيمش را به مصاف صبا بفرستد! طبيعي است که مليپوشان ما خسته باشند و براي بازي کردن با مشکل روبهرو شوند. من فکر ميکنم بهتر است که در نشستي اين مشکلات بررسي شود و به باشگاههايي مثل استقلال و پرسپوليس توجه بيشتري شود. کيروش هم ميتواند در اين زمينه کمک کند.
وي ادامه داد: پنجشنبه، رحمتي و جباري تمرين نکردند و ميداوودي هم به دليل سرماخوردگي تمرين نکرده، رفت. تيم ما در اين چند روز نتوانسته است کار تاکتيکي انجام دهد ضمن اين که اين هفته با يکي از تيمهاي خوب ليگ بازي داريم. من ميدانم که عزيز محمدي به دنبال نظم دادن به ليگ است اما اگر اين برنامهريزي کمي منظمتر باشد، بهتر است. مثلا بازي استقلال و صبا ميتوانست يک روز عقب بيفتد و هيچ اتفاقي هم رخ نمي داد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)