شاهرخ بیانی مدیر گروه آنالیز تیم استقلال با اشاره به صحبتهای سعید مراغه چیان پیشکسوت این باشگاه گفت: این آقا بلد است در رسانهها خودش را توجیه کند. من استقلال را فروختم یا شما که به خاطر 200 هزار تومان به دارایی رفتید؟ بعد از آنکه از استقلال رفتید با پیراهن دارایی 2 گل هم به استقلال زدید و کلی هم خوشحالی کردید.
وی گفت: این آقا زمینهای خودش را در سعادت آباد گرفت و از بین کل اعضای استقلال تنها او چنگیز و اصغر حاجیلو زمینها را گرفتند و رفتند. حکم این زمینها دست مراغه چیان بود که ما را مطلع نکرد. به خاطر این مسئله با هم درگیر شدیم و باشگاه طرف این بازیکن را گرفت و من هم از استقلال جدا شدم.
وی تاکید کرد: پورحیدری شاهد است و حتی ایشان گفت که نباید آن حرفها را در برنامه 90 میزدم اما حرف حق را باید گفت. تازه مراغه چیان وضع مالیاش از همه بهتر بود ولی ما هیچ پولی هم نگرفتیم.
بیانی در ادامه صحبتهایش تاکید کرد: اگر من استقلالی نبودم به این تیم برنمیگشتم. من آمدم اما تو این کار را نکردی در حالی که من به خاطر او از استقلال جدا شده بودم.
مدیر گروه آنالیز استقلال در خصوص آخرین شرایط این تیم گفت: خوشبختانه شرایط خوبی داریم. تنها مشکل ما ملی پوشان هستند که به خاطر حضور در اردوهای تیم ملی نمیتوانند با تیم تمرین کنند. به اعتقاد من اگر بازی استقلال یک یا دو روز عقب میافتاد مشکلی پیش نمیآمد اما واقعا با این شرایط چگونه میتوانیم بازی کنیم. امیدوارم سازمان لیگ عدالت را رعایت کند و به فکر استقلال که بیشترین سهمیه را دارد نیز باشد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)