الونگ الونگ کامرونی چند روزی است که در تمرینات استقلال شرکت میکند.
این بازیکن در گفتوگو با خبرنگار فارس به تشریح آخرین وضعیت خود پرداخت.
فارس: وضعیتت چگونه است؟
از نظر جسمی در وضعیت صددرصد آمادگی نیستم و تازه کارم را با تیم شروع کردم و امیدوارم با استقلال موفق شوم.
فارس: تست پزشکی که پشت سر گذاشتی چگونه بود؟
همه چیز خوب بود و قرار است بعد از بازی فردا با صبای قم با استقلال قرارداد ببندم. فعلا مدیر برنامههایم در تهران نیست و هفته آینده به تهران میآید تا قراردادم امضا شود.
فارس: هنگامی که با پیراهن استقلال مقابل پرسپولیس تیم سابقت به میدان رفتی چه حسی داشتی؟
من سه سال پیش در پرسپولیس بودم و پس از آن در سپاهان و پیکان بازی کردم. حس جالبی بود چون طرفداران دو تیم به یک اندازه بودند و حالا تجربه جدیدی را کسب کردم. من با مظلومی صحبت کردم و ایشان شب قبل از بازی گفت که فردا به زمین بروم و اگر خوب بودم با من قرارداد امضا میشود. من هم مقابل پرسپولیس بازی کردم ولی بدنم به فرم صد در صد ایدهآل نرسیده بود. 6 ماه بازی نکرده بودم و تمرین جدی نداشتم اما در آن مسابقه با مغز و قلبم بازی کردم که خوب ظاهر شوم.
فارس: ظاهرا خیلی انگیزه داری؟
همین گونه است. استقلال تیم بزرگی در آسیا محسوب میشود و من دوست دارم با این تیم در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کنم و هم در لیگ و هم در آسیا قهرمان شوم.
فارس: صبحت خاصی نداری؟
حرفهای زیادی برای گفتن دارم اما فعلا فقط تمرکز کردهام که دوباره برگردم. میخواهم به هواداران استقلال و فوتبال دوستان ایرانی نشان دهم که الونگ برگشته است با این تفاوت که بهتر از قبل به میادین پا میگذارد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)