دروازه بان اسپانيايي رئال مادريد از اينکه با پيشي گفتن از سوبي سارتا عنوان پرحضوترين بازيکن تيم ملي اسپانيا را مال خود کرده خوشحال است.
ایکر کاسیاس دروازه بان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا از اینکه بعد از حضور در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل کاستاریکا، به عنوان بازیکنی که بیشترین بازی ملی را برای تیم ملی اسپانیا انجام داده،دست یافته بسیار خوشحال است.
این دیدار دوستانه با تساوی 2-2 به پایان رسید و کاسیاس در آن بازی صد و بیست و هفتمین بازی ملی اش را برای ماتادورها برگزار کرد تا بدین ترتیب از رکورد 126 بازی ملی آندونی سوبی سارتا که در طول سالهای 1985 تا 1998 رقم خورده بود عبور کند.
اولین بازی ملی کاسیاس در ژوئن سال 2000 و در بازی با سوئد که با تساوی 1-1دو تیم به پایان رسید رقم خورد. او درسال 2008 با تیم ملی اسپانیا به قهرمانی یورو2008 رسید و درسال 2010 هم قهرمان جام جهانی شد.
کاسیاس در صحبتهایی به یوفادات کام گفت:« زمانی که به عنوان یک بچه،فوتبالم را شروع کردم، فکرش را هم نمی کردم که بتوانم رکورد افراد بزرگی را جابجا کنم ولی قطعا الان خیلی خوشحالم.»
دروازه بان ماتادورها ادامه داد:« هرزمانی که به اردوی تیم ملی اسپانیا می آیم، احساس می کنم که انگار آخرین بازی ملی من است.تنها چیزی که برای من خیلی روشن و شفاف است ، این است که این افتخار خیلی بزرگی است که در طول این یازده سال برای تیم ملی اسپانیا بازی کرده ام.»
او در حال حاضر در بیش از 580 بازی رسمی در تمامی تورنمنتها برای رئال به میدان رفته و درحال حاضر ششمین بازیکن تاریخ این باشگاه است که بیشترین بازی را باپیراهن رئال برگزار کرده است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)