نمی دونم چی بگم خب...کارم همیناس دیگه.تقریبا خدا شکر بلم هم نصبش و ...دیگه نمی دانم چی بگم.فقط یک عمر طول می کشد تا اینقدر ارتقا بدینم حداقل کمی ببرینم بالا تر
خواهش می کنم!!!!
منتظرم
امیررضا
نمی دونم چی بگم خب...کارم همیناس دیگه.تقریبا خدا شکر بلم هم نصبش و ...دیگه نمی دانم چی بگم.فقط یک عمر طول می کشد تا اینقدر ارتقا بدینم حداقل کمی ببرینم بالا تر
خواهش می کنم!!!!
منتظرم
امیررضا
با سلام خدمت دوستان بنده هم وظیفه دونستم در این تاپیک شرکت کنم
اول از همه خوش امد میگم به اقا امیر رضا
بعد هم عذر خواهی از محمد جون به دلیل اینکه در این بحث دخالت کردم
خوب درباره ی پیشنهاد شما اینو میتونم بگم سایت ما به توانایی های شما نیاز داره وبه تجربه ودانش هر کسی در این زمینه وچون این وظیفه وظیفه ی مهمی هست وپستی که شما درخواست کردید خیلی حساس هستش پس نیاز به اعتماد متقابل داره پس طرفین باید طی زمانی به هم اعتماد کامل داشته باشن واینکه محمد جون نظر لطف دارن وشما رو فعلا مدیر افتخاری میکنن به نظر من این پست فعلا برای اعتماد متقابل خوبه چون انجمن دارای قوانینی هست برای مدیر شدن وهمه ی اعضا باید اونو رعایت کنن اگر علاقه مند هستید میتونید با رعایت این قوانین فعلا مدیر بخشی از سایت باشید
در ضمن دوست عزیز خودتون بهتر میدونید که پست مدیر فنی سایت پستی مهم محصوب میشه و هیچ سایتی نمیتونه بدون اعتماد به طرف مقابل چنین پستی رو به عهده ی کسی بزاره
شرمنده که نظرم رو صریح میگم امیدوارم متوجه منظور من شده باشید وبرداشت دیگه ای نکنید
باسپاس
به نام یزدان پاک
سلام دوستان و همکاران عزیز
آقا علیرضا شما درخواست بالاترین درجه که همردیف مدیریت سایت هست را کرده اید و من هم قبول کردم
ولی خوب قبول بفرمایید مدت کمی حداقل برای آشنایی لازمه
براتون یوزر و پسورد از پرتال سایت صادر میکنم و در انجمن جدید هم ثبت نام کنید تا کارمون رو از اونجا آغاز کنیم ...
در ضمن پنل مدیریت این سایتمان cpanel هست و پنل مدیریت سرور مجازی جدید سایت کلوکسو هستش
شاد و پیروز باشید
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
سلا بر آقا بهزاد...چه طوری؟
همون چیزی رو که آقای محمد نوشتن قبول دارم.بالاخره من هم زحمتی می کشم پس همون لطف کنن افتخاری بشم بهتره چون با روحیه کار می کنم.خیلی از جا ها منو می خوان مدیر کنن اما حوصله سایت هایی رو ندارم که کم خودشونو نشون می دن و اومدم اینجا گفتم مدیر می شوم.
من دوست آقا رضا هستم krn7288
سلام
من مصطفی رضایی هستم
خوشحال میشم اگه بتونم توی قسمت های گــرافیک سه بعدی و انیمیشن و سایت های لیچ باهاتون همکاری کنم
راستش من با این سایت از طریق همین سایت های لیچ آشنا شدم و به نظر من مهم ترین قسمت انجمن هستش
ممنونم که منو مدیر فنی کردید
من خواستم در قسمت انجمن موبایل هم عضو شوم که کلا مشکل داره.سرعتشم که خیلی بده.سرورو عوض کنید
به نام یزدان پاک
سلام مجدد خدمت همه شما عزیزان
بله لینک انجمن در ناوبر سایت (بالای سایت ) موجود هست ولی چون سرور خریداری شد هاردش بد سکتور آورد سرعت پایینه و اشکلاتی هست که به امید خدا فردا کلا یک سرور جدید تحویل خواهیم گرفت ....
آقا امیررضا مدیریت شما رو هم از طرف همه اعضا و تیم مدیریتی به شما تبریک میگم و امیدوارم مانند همه برادران و خواهران دیگه اینجا رو خانه خودتان بدانید
شاد و پیروز باشید
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
سلام
آقا ما را هم مدیر کنین،بچه خوبیم
بخش موسیقی و نرم افزار و ترفندستان
نازلی شیرین دیل واریم اوزگه دیله یازمارام
دوغراسالاردا منی اوز دیلیمی آتمارام
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)