صفحه 8 از 12 نخستنخست ... 456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 117

موضوع: مطالب جالب و داستان های طنز آمیز

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

شوخي با دم تمساح !!!

مارمولک ها به طور کل با ضعیف کشی موافق نیستن، ولی این دلیل نمی شه که من به شما توصیه نکنم: «اگه ممکنه، لذت مردم آزاریتون با یه کتک مفصل همراه بشه، بهتره در مورد انجامش تجدیدنظر کنید.»
    یکی از عواقب مردم آزاری، واکنش طرف مقابل و بدتر از اون اطرافیان اون شخصه. یه مارمولک دوراندیش قبل از طرح ریزی یه مردم آزاری به زور بازو، نفوذ طرف مقابل و از همه مهم تر، شرایط موجود توجه می کنه. مثلا اگه مردها رو جلوی همسرشون مسخره کنید یا این که جلوی زن ها، شوهرشون رو دست بیاندازید باید منتظر عکس العمل شدید آن ها باشید (جالب اینه که برعکسش اصلا این طوری نیست).
    ولی این نکته غیرقابل انکاره که هر چی ریسک مردم آزاری بالاتر باشه لذتش هم بیشتره. چه بسیار مارمولک هایی در تاریخ بوده اند که به خاطر این که نتونستن از این لذت جادویی بگذرن سرشون بالای دار رفته.
    یکی از اولین آموزش ها برای مارمولک های تازه کار اینه که بتونن بین لذت مردم آزاری و عواقب بعد از اون یه تعادل منطقی برقرار کنن. بعضی از مردم آزاری ها هستن که ارزش یه فحش شنیدن هم ندارن تا چه رسیده به سیاه و کبود شدن.
    خیلی از هم نوعان من هستن که از لذت بسیاری مردم آزاری ها به دلیل عواقب آن چشم پوشیدن من به شخصه روش آزار و فرار رو انتخاب کردم. ولی مارمولک هایی با درجات عرفانی بالا هستن که از درد و کبودی هایی که ناشی از عواقب مردم آزاری هست از خود مردم آزاری هم بیشتر لذت می برن.

يادآوري : براي ياد گرفتن عجله نكنيد.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

ضرب المثل ایرانی در انگلیسی!!!

گر خارج از ایران باشید، با جملاتی این چنینی برخورد کردید، بدونید طرف مقابل ایرونیه
    ▪ He looks at me Left Left!
    چپ چپ نگاه میکنه!
    ▪ I die for your height and top!
    قربونه قد وبالات!
    ▪ Ate my head!
    سرمو خورد!
    ▪ He has grown a tail!
    دم در آورده!
    ▪ On my eyes!
    به روی چشمم!
    ▪ Light up my homework!
    تکلیف منو روشن کن!
    ▪ Don;t hit yourself into left Ali Street!
    خودت رو به کوچه علی چپ نزن!
    ▪ To my death?!
    مرگ من؟!
    ▪ I ate the ground and my father came out!
    خوردم زمین، پدرم در اومد!
    ▪ Take away the person that washes your dead body!
    مرده شورتو رو ببرن!
    ▪ Pull your carpet out of the water!
    گلیمتو رو از آب بکش!
    ▪ I;ll hit you so hard that electricity will pop out of your eyes!
    انقدر سفت بزنمت که برق از چشمات بپره!
    ▪ His/Her donkey passed over the bridge!
    خرش از پل گذشته!
    ▪ What kind of dirt should I put on my head?!
    چه خاکی به سرم بریزم؟!
    ▪ The neighbors chicken is a goose!
    مرغ همسایه غازه!
    ▪ Marriage is an uncut watermelon!
    ازدواج هندونه ای نبریده است!
    ▪ Happiness has been hitting you under the belly!
    خوشی زده زیر دلت!
    ▪ Don;t drop worms!
    کرم نریز

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

مرد , مظلوم یا آب زیر کاه ؟!

۱- به نظر شما ، چرا ۹۹در صد آقایان از همسرشان می ترسند ؟!
    الف ) چون خانوم ها ناخن بلند دارند ولی آقایان ندارند !
    ب ) چون خانوم ها کفش پاشنه ۱۵ سانتی دارند ولی آقایان ندارند !
    ج ) چون خانوم ها جیغ دلخراش دارند ولی آقایان ندارند !
    د ) چون خانوم ها اگر با استفاده از مهمات فوق هم زورشان به شوهرشان نرسد ، فقط کافیست سرشان را از پنجره بیرون کنند و از مردم کمک بخواهند تا ظرف ایکی ثانیه ، 15 مرد قلچماق به طرف شوهرشان حمله ور شوند ، ولی آقایان اگر بمیرند هم کسی به دادشان نمی رسد !

۲- چرا آقایان زمانیکه با همسر خود قصد ورود و یا خروج از دری را دارند ، می گویند خانوم ها مقدمند و اجازه می دهند که اول همسرشان از در عبور کند ؟!
    الف ) چون حدس می زنند که پشت در ، یک دره ای ، خندقی ، گودالی ، چیزی باشد !
    ب ) چون احتمال می دهند که از لب پنجره بالای در ، یک گلدان سنگی در حال سقوط باشد !
    ج ) چون گمان می کنند که پشت در ، یک حیوان درنده و گرسنه باشد !
    د ) چون می ترسند که اگر آنها زودتر بروند خانومشان در را پشت سر آنها ببندد و دیگر هم باز نکند !

۳ - شما فکر می کنید که اگر روزی همسر مردی از طبقه شصتم ساختمانی سقوط کند و در طبقه پنجاه و هشتم با دست ، میله ای که از دیوار ساختمان بیرون آمده را بگیرد و در هوا معلق بماند ، این مرد برای نجات همسرش چه اقدامی انجام خواهد داد ؟!
    الف ) سریعا با استفاده از اره برقی در صدد جدا نمودن میله از ساختمان بر می آید !
    ب ) یک عدد سوسک و یا موش را بر روی دست همسرش می گذارد !
    ج ) یک طناب پوسیده را برای بالا کشیدن همسرش به طرف او می اندازد !
    د ) با به خطر انداختن جان خودش ، هر طور که شده همسرش را نجات می دهد و سپس اینبار طوری او را هل می دهد که دیگر به هیچ عنوان نتواند دستش را به جایی بند کند !

۴ – چرا معمولا در تصادفات رانندگی ، میزان صدمه ای که به خانوم ها وارد می شود بیشتر از آقایانی است که مشغول رانندگی می باشند ؟!
    الف ) چون ۵ دقیقه قبل از وقوع سانحه ، آقا خودش را از خودرو به بیرون پرت کرده است !
    ب ) چون قبل از وقوع سانحه ، کمربند ایمنی خانوم دستکاری شده بوده تا عمل نکند !
    ج ) چون در اینگونه تصادفات ، راننده حتی الامکان سعی کرده که خودرو اش از سمت راست با خودروی روبرویی برخورد کند !
    د ) چون بعد از سانحه مشخص شده که علت تشدید جراحات وارده به خانوم ، مواد محترقه ای بوده که به دلایل نامعلوم توسط فردی ناشناس در زیر صندلی او تعبیه شده بوده تا با کوچکترین ضربه ای منفجر شود !

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

به مردم آزاری عشق بورزید.
    توصیه همیشگی من اینه: «همه چی رو دوست داشته باشید، عاشق بعضی چیزها باشید؛ ولی از هیچ چیز متنفر نباشید.» شما از هر چیزی که بدتون بیاد برای شما تبدیل به یه نقطه ضعف بزرگ می شه، برعکس وقتی از چیزی خوشتون میاد، اون تبدیل می شه به برگ برنده شما.
    برای این که مردم آزاری بهتون فاز بده باید بهش عشق بورزید اون وقته که براش وقت می ذارید، از قبل برای انجامش برنامه ریزی می کنید و در آخر هم ازش لذت می برید حتی اگه تیرتون به هدف نخورده باشه و مطمئن باشید طرف مقابلتون هم اگه آدم بالیاقتی باشه ناراحت نمی شه.
    بچه که بودم خیلی مردم رو سرکار می ذاشتم و همیشه در جواب کسانی که با تعجب علت این کار رو از منمی پرسیدن، می گفتم: "به خاطره لذتش". اگه ازفکر کردن به مردم آزاری هم مثل انجام دادنش لذت می برید بدونید که عاشق شدید. عاشق چیزی که قراره این زندگی مزخرف رو برای شما قابل تحمل کنه و در مقابل برای شما هیچ مسوولیتی نداره.
    مردم آزاری رو هیچ وقت با اعمال پستی مثل انتقام یا خودنمایی یا شکنجه دادن دیگران لکه دار نکنید در ضمن این قدر هم عجله نکنید؛ انتظار دارید من در قسمت دوم سوم، چی به شما تعلیم بدم؟ اگه منتظرید بهتون بگم: "برید زنگ بزنید خونه ی دوستتون وبه مادرش بگید: ((خانم تسلیت میگم پسرتون فوت کردن)) و بدبخت رو سکته بدید و یا این که به یه بچه ی خوشگل وباتربیت یه بادکنک بدید، ووقتی که داره ازتون تشکر می کنه، بادکنک رو بترکونید یا این که تو میدون ولی عصر اولین دختر خوشگلی رو که دیدید ...... وبعد فرار کنید." برید کارتون رو بکنید ومنتظره من نباشید ولی اسم کارتون رو مردم آزاری نذارید. باید اقرار کنم که من هم دارم در کنار شما به تعریف جدیدی از مردم آزاری می رسم شاید براتون یه کم کسل کننده باشه ولی چیزیه که من بهش افتخار می کنم. و از اون جایی که همتون رو دوست دارم البته نه به اندازه آنجلینا می خوام شما هم در تجربه من شریک باشید.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

قبولي در کنکور به صورت تضميني !!
    اولين روش موثر براي قبولي اينه که به من اعتماد داشته باشين.يادتون باشه اسم موسسه من اينه:"کانون فرهنگي هنري غيرانتفاعي مردمي با تضمين بعدا شما پولمو کامل بده اصلا قابل نداره "...در نتيجه مي ريم سراغ راهکارهاي موسسه اينجانب...
    اول اينکه به هيچوجه نبايد بيشتر از يک ماه براي خوندن وقت بذارين...دقيقا يک ماه قبل از کنکو شروع مي کنين به خوندن.يادتون نره وقت شما خيلي مهمتر از اين موضوعاته و کاراي خيلي مهمتر از خوندن براي کنکور دارين.مث چت کردن،وبلاگ نويسي،اس ام اس بازي،کل کل با مامان،کندن سبيل بابا وقتي که خوابه،خوندن شماره تلفناي تو دفترچه تلفن داداش(همون کاکا)،خوندن دفترچه خاطرات آبجي(همون همشيره)و صد البته خوردن...
    روزانه حداکثر دو ساعت رو به خوندن درس براي کنکور اختصاص بدين...به همون دليل بالا.
    از همون روزي که شروع کردين به درس خوندن براي کنکور به همه فک و فاميل بگين که مي خواين با قبولي تو يه رشته عجيب و تک که البته رشته دلخواهتونه همه رو تعجب زده بکنين...بعد اگه يه رشته گلابي( قبول شدين که به همه مي گين:"ديدي گفتم رشته دلخواه من باعث تعجبت مي شه"يا مثلا:"چيه؟مگه همه بايد عشق دکتر مهندسي باشن؟؟قصد من خدمته"...يا مثلا"رشته رو حال مي کني؟؟؟ااا؟چته؟بابا چرا خوشحال نيستي.مرگ تو من خيلي سعي کردم تا رشته دلخواهم قبول بشم به جون تو...مي گم تو رو کفن کردم...خيلي زور زدم تا اين رشته رو قبول بشم تو بميري"...که با اين قسم و ناله نفرينا طرف مقابل سريعا و قبل از اينکه به لقاءالله بپيونده حرفتونو باور مي کنه. اگه اصلا قبول نشدين مي تونين بگين:"حيف که درساي اختصاصيمو وقت نکردم دوره کنم"يا مثلا:"رشته من نيس که تقاضاش زياده...منم که عشق درسو دانشگاه ندارم که...گفتم اين بنده خداها قبول بشن...واسه همين کشيدم کنار"...اگرم يه رشته خوب قبول شدين که معلوم مي شه اصلا به حرفاي من گوش نکردين و روشهاي منو درست انجام ندادين.
    خوب.مي رسيم به چن روز مونده به کنکور.يادتون باشه اين چن روز حسابي ناز کنين.يادتون باشه که بعد از اعلام نتايج کنکور ديگه کسي محل چيزم بهتون نمي ذاره.پس تا مي تونين ناز کنين.مي تونين از مامان بخواين براتون موبايل جديد بخره و از بابا بخواين واسه تون يه ماشين بگيره...از غذا هم واسه خودتون کم نذارين.

روز کنکور وقتي سرجلسه نشستين بايد به فکر زيبايي کارتون باشين.پرسشنامه که تاثيري تو زيبايي کار نداره چون کسي نگاهش نمي کنه پس پرسشنامه رو بذارين کنار و ببينين کدوم گزينه از هر سوال،پاسخنامه رو قشنگتر مي کنه.
    حواستون باشه تا وقتي بسکوته(بيسکوئيت) رو مي دن سر جلسه بمونين.پولشو دادين بايد بسکوتشو بگيرين.بسکوتو که گرفتين بزنين بيرون و تو فضاي آزاد بسکوتو بزنين تو رگ.
    ترجيحا بزنين برين کافي نت يا کافي شاپ يا کافه گلاسه و اين جور کافه ها و تا يک ساعت بعد از تموم شدن وقت امتحان همونجا باشين...بعد از اون مي تونين برين خونه و خودتونو براي آخر کار آماده کنين...
    آخر کارم که يادتون نرفته...هر کدوم از نتايجو که گرفتين از همون جوابايي که گفتم استفاده کنين.
    در ضمن...دستمزد و شيريني ما يادتون نره.
    با سپاس از حسن انتخاب شما

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

داستان شنل قرمزي
    يه روز مادر شنل قرمزی رو به دخترش کرد و گفت :
    عزيزم چند روزه مادر بزرگت مبايلشو جواب نميده . هرچی SMS هم براش ميزنم
    باز جواب نمیده . online هم نشده چند روزه . نگرانشم .
    چندتا پيتزا بخر با يه اکانت ماهانه براش ببر . ببين حالش چطوره .
    شنل قرمزی گفت : مامی امروز نميتونم .
    قراره با پسر شجاع و دوست دخترش خانوم کوچولو و خرس مهربون بريم ديزين اسکی .
    مادرش گفت : يا با زبون خوش ميری . يا ميدمت دست داداشت گوريل انگوری لهت کنه .
    شنل قرمزی گفت : حيف که بهشت زير پاتونه . باشه ميرم .
    فقط خواستين برين بهشت کفش پاشنه بلند نپوشين .
    مادرش گفت : زود برگرد . قراره خانواده دکتر ارنست بيان.
    می خوان ازت خاستگاری کنن واسه پسرشون .
    شنل قرمزی گفت : من که گفتم از اين پسر لوس دکتر خوشم نمياد .
    يا رابين هود يا هيچ کس . فقط اون و می خوام .
    شنل قرمزی با پژوی ۲۰۶ آلبالوئی که تازه خريده از خونه خارج ميشه .
    بين راه حنا دختری در مزرعه رو ميبينه .
    شنل قرمزی‌: حنا کجا ميری ؟؟؟
    حنا : وقت آرايشگاه دارم . امشب يوگی و دوستان پارتی دعوتم کردن .
    شنل قرمزی: ای نا کس حالا تنها میپری ديگه !!
    حنا : تو پارتی قبلی که بچه های مدرسه آلپ گرفته بودن امل بازی در آوردی .
    بهت گفتن شب بمون گفتی مامانم نگران ميشه . بچه ها شاکی شدن دعوتت
    نکردن .
    شنل قرمزی: حتما اون دختره ايکبری سيندرلا هم هست ؟؟؟
    حنا : آره با لوک خوشانس ميان .
    شنل قرمزی: برو دختره ...........................................
    ( به علت به کار بردن الفاظ رکيک غير قابل پخش بود )
    شنل قرمزی يه تک آف ميکنه و به راهش ادامه ميده .
    پشت چراغ قرمز چشمش به نل می خوره !!!!!
    ماشينا جلوش نگه ميداشتن اما به توافق نمی رسيدن و می رفتن .
    ميره جلو سوارش ميکنه .
    شنل قرمزی : تو که دختر خوبی بودی نل !!!!!
    نل : ای خواهر . دست رو دلم نذار که خونه .
    با اون مرتيکه ...... راه افتاديم دنبال ننه فلان فلان شدمون .
    شنل قرمزی: اون که هاج زنبور عسل بود .
    نل : حالا گير نده . وسط راه بابا مون چشمش خورد به مادر پرين رفت گرفتش .
    اين دختره پرين هم با ما نساخت ما رو از خونه انداختن بيرون .
    زندگی هم که خرج داره . نميشه گشنه موند .
    شنل قرمزی : نگاه کن اون رابين هود نيست ؟؟؟؟ کيف اون زن رو قاپيد .
    نل : آره خودشه . مگه خبر نداشتی ؟ چند ساله زده تو کاره کيف قاپی .
    جان کوچولو و بقيه بچه ها هم قالپاق و ضبط بلند ميکنن .
    شنل قرمزی : عجب !!!!!!!!!!!!!!
    نل : اون دوتا رو هم ببين پت و مت هستن . سر چها راه دارن شيشه ماشين پاک
    می کنن .
    دخترک کبريت فروش هم چهار راه پائينی داره آدامس ميفروشه .
    شنل قرمزی : چرا بچه ها به اين حال و روز افتادن ‌؟؟؟؟
    نل : به خودت نگاه نکن . مادرت رفت زن آقای پتيول شد .
    بچه مايه دار شدی . بقيه همه بد بخت شدن .
    بچه های اين دوره و زمونه نمی فهمن کارتون چيه .
    شخصيتهای محبوبشون شدن ديجيمون ها ديگه با حنا و نل و يوگی و خانواده دکتر ارنست حال نمی کنن .

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

اقتصاد و دو گاو

اقتصادهندی!!!
    دو تا گاوماده دارید اونها رو میپرستین وعبادت میکنید.
    اقتصادپاکستانی!!!
    هیچ گاوی ندارین...ادعا میکنید که گاوهای هندی مال شماست...از امریکا طلب کمک مالی میکنید از چین طلب کمک نظامی میکنید...از انگلیس هواپیما جنگی...از ایتالیا توپ و تانک...از آلمان تکنولوژی.با تمام این امکانات میرید گاوها رو میخرین وبعد ادعا میکنید که توسط جهان مورد استثمارید.
    اقتصاد چینی!!!
    دو تا گاو ماده دارین 300 نفر ادم دارین که گاوارو میدوشن بعد ادعا میکنیدکه سیستم استخدامی و شغلی کاملی دارین و تولیدات گاویتون در سطح بالایی قرار داره و هرکس هم که امار واقعی رو بیان کنه بازداشت میکنید.
    اقتصاد ژاپنی!!!
    دو تا گاو ماده دارین...اونها رو از نوطراحی ژنتیکی میکنید هیکل گاواتون یک دهم اندازه طبیعی میشه و 20 برابر معمول شیر تولید میکنن...بعد شونصد تا کارتون و عکس برگردون وادامس با شخصیت گاوهاتون توی تمام جهان پخش میکنیدو میفروشین.
    اقتصاد انگلیسی!!!
    دو تا گاو ماده دارین...که هردوتاشون دیوونه هستن!(جنون گاوی دارن)
    اقتصاد امریکا!!!
    دو تا گاو ماده دارین ...یکیش رو میفروشین و دومی رو تحت فشارمجبور میکنین به اندازه ی 4 تا گاو شیر تولید کنه...وقتی گاوتون افتادو مرد اظهار تعجب میکنین...تقصیرو گردن یه کشور گاودار می اندازید بعد طبیعتا اون کشور یه خطر بزرگ برای بشریت به حساب میاد...یه جنگ برای نجات جهان راه میاندازین گاو رو به چنگ میاورید.
    اقتصاد سویسی!!!
    دو تا گاو ماده دارین هیچ کدومشون مال خودتون نیست ...از کشورهای دیگه دارین پول میگیرین که دارین گاوهاشون رو نگه میدارین.
    ایران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    تا دلتون بخواد گاو دارید و نمیدونید باشون چیکار کنید!!!آخرشم هر کدوم از گاواتون رو یه کشوری دو در میکنه و شما هم فقط محکوم میکنید

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

تبلیغات در 100 آینده

وای دخترم چه ماکارونی باحالیه، عجب طعمی داره. اسمش چیه مادر؟
    ...: غلام رسووووووول

( جهت اطلاع باید عرض شود که پس از آنکه حمید در یک حادثه ناگوار در اثر برخورد با یک اتوموبیل جان سپرد همسرش تصمیم گرفت با مردی ازدواج کند که حتی در تصادف با تریلی هم از بین نرود. از همین رو با غلامرسول ازدواج کرد و حاصل این ازدواج فرخنده دختری زیبا بود که نامش را غلام مریم نهادند.)
    -------------------------------
    به مناسبت فرارسیدن روز دوشنبه شرکت ایران خودرو در نظر دارد تا با شرایط ویژه ای که برای پیش فروش خودرو در نظر گرفته بار دیگر گامی در جهت خدمت به شما هموطنان عزیز بردارد.
    آخرین مهلت ثبت نام فروردین ماه سال 1487.
    تنوع در محصولات، تهوع در خدمات

اینجا عطارده، ما بچه های عطارد والیبال رو خیلی دوست داریم. ولی بدون آب معدنی دماوند که نمیشه والیبال بازی کرد.
    دمااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااوند بنوش.

دم به دم، دم به دم، دماوند، دم به دم، زرت و زرت، تند و تند، مثل اسب،
    دمااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااوند بنوش.

میدونی سه چهارم حجم اون هیکلتو آب تشکیل داده؟
    میدونی آب لوله کشی با آب فاضلاب قاطی میشه؟
    میدونی اگه آب بدنت پر از فاضلاب باشه چی میشه؟

-گفتی اسمش چی بود؟
    موسسه مالی و اعتباری قوامین.
    -نشنیدم
    موسسه مالی و اعتباری قوامین
    -یه بار دیگه
    چی جایزه میده؟
    1395 خودروی زامبیا
    1395 کمک هزینه سفر به پاریس
    1395 کمک هزینه عمل دماغ
    و هزاران جایزه دیگر...

خانوم بار نیسان چیه؟
    اینا مایع ظرفشویی تاژه
    چرا اینهمه خریدین؟
    والا من تاژ رو با تریلی هم میخرم. یه تریلی تاژ تو خونه باشه ضرر نداره.

مایه ظرفشویی تاژ بهترین در دنیا.
    گفتار صادقانه در تبلیغات تاژ افتخار ماست

وای دخترم چه ماکارونی باحالیه، عجب طعمی داره. اسمش چیه مادر؟
    ...: غلام رسووووووول

( جهت اطلاع باید عرض شود که پس از آنکه حمید در یک حادثه ناگوار در اثر برخورد با یک اتوموبیل جان سپرد همسرش تصمیم گرفت با مردی ازدواج کند که حتی در تصادف با تریلی هم از بین نرود. از همین رو با غلامرسول ازدواج کرد و حاصل این ازدواج فرخنده دختری زیبا بود که نامش را غلام مریم نهادند.)

به مناسبت فرارسیدن روز دوشنبه شرکت ایران خودرو در نظر دارد تا با شرایط ویژه ای که برای پیش فروش خودرو در نظر گرفته بار دیگر گامی در جهت خدمت به شما هموطنان عزیز بردارد.
    آخرین مهلت ثبت نام فروردین ماه سال 1427.
    تنوع در محصولات، تهوع در خدمات

اینجا عطارده، ما بچه های عطارد والیبال رو خیلی دوست داریم. ولی بدون آب معدنی دماوند که نمیشه والیبال بازی کرد.

دم به دم، دم به دم، دماوند، دم به دم، زرت و زرت، تند و تند، مثل اسب،

میدونی سه چهارم حجم اون هیکلتو آب تشکیل داده؟
    میدونی آب لوله کشی با آب فاضلاب قاطی میشه؟
    میدونی اگه آب بدنت پر از فاضلاب باشه چی میشه؟

-گفتی اسمش چی بود؟
    -نشنیدم
    -یه بار دیگه
    چی جایزه میده؟
    1395 خودروی زامبیا
    1395 کمک هزینه سفر به پاریس
    1395 کمک هزینه عمل دماغ
    و هزاران جایزه دیگر...

خانوم بار نیسان چیه؟
    اینا مایع ظرفشویی تاژه
    چرا اینهمه خریدین؟
    والا من تاژ رو با تریلی هم میخرم. یه تریلی تاژ تو خونه باشه ضرر نداره.

مایه ظرفشویی تاژ بهترین در دنیا.

گفتار صادقانه در تبلیغات تاژ افتخار ماست

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پادشاه

سالهاي بسيار دور پادشاهي زندگي ميكرد كه وزيري داشت.

وزير همواره ميگفت: هر اتفاقي كه رخ ميدهد به صلاح ماست.

روزي پادشاه براي پوست كندن ميوه كارد تيزي طلب كرد اما در حين بريدن ميوه انگشتش را بريد،وزير كه در آنجا بود گفت: نگران نباشيد تمام چيزهايي كه رخ ميدهد در جهت خير و صلاح شماست !

پادشاه از اين سخن وزير برآشفت و از رفتار او در برابر اين اتفاق آزرده خاطر شد و دستور زنداني كردن وزير را داد...

چند روز بعد پادشاه با ملازمانش براي شكار به نزديكي جنگلي رفتند. پادشاه در حالي كه مشغول اسب سواري بود راه را گم كرد و وارد جنگل انبوهي شد و از ملازمان خود دور افتاد،در حالي كه پادشاه به دنبال راه بازگشت بود به محل سكونت قبيلهاي رسيدكه مردم آن در حال تدارك مراسم قرباني براي خدايانشان بودند،
    زماني كه مردم پادشاه خوش سيما را ديدند خوشحال شدند زيرا تصور كردند وي بهترين قرباني براي تقديم به خداي آنهاست!!!

آنها پادشاه را در برابر تنديس الهه خود بستند تا وي را بكشند،
    اما ناگهان يكي از مردان قبيله فرياد كشيد : چگونه ميتوانيد اين مرد را براي قرباني كردن انتخاب كنيد در حالي كه وي بدني ناقص دارد، به انگشت او نگاه كنيد !!!
    به همين دليل وي را قرباني نكردند و آزاد شد.
    پادشاه كه به قصر رسيد وزير را فراخواند و گفت:اكنون فهميدم منظور تو از اينكه ميگفتي هر چه رخ ميدهد به صلاح شماست چه بوده زيرا بريده شدن انگشتم موجب شد زندگيام نجات يابد اما در مورد تو چي؟ تو به زندان افتادي اين امر چه خير و صلاحي براي تو داشت؟!!
    وزير پاسخ داد: پادشاه عزيز مگر نميبينيد،اگر من به زندان نميافتادم مانند هميشه در جنگل به همراه شما بودم در آنجا زماني كه شما را قرباني نكردند مردم قبيله مرا براي قرباني كردن انتخاب ميكردند،
    بنابراين ميبينيد كه حبس شدن نيز براي من مفيد بود!!!

ايمان قوي داشته باشيد و بدانيد هر چه رخ ميدهد خواست خداوند است

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

آقایان اعتراف می کنند، خانم ها توجه کنند!!

نمی توان بدون وجود زنان به زندگی ادامه داد و در عین حال زندگی با آنان نیز تا حدی دشوار است! در این مقاله مردان به چندین خصوصیت زنان اشاره کرده اند که از نظر مردان آزار دهنده و غیر قابل تحمل جلوه می کنند.
    از جنسیت خود به عنوان یک سلاح استفاده کردن:
    زنان در هنگام مبارزه و جبهه گرفتن در برابر مردان مایلند از جنسیت خود به عنوان یک سلاح استفاده کنند که این باعث خرد شدن اعصاب مردان می شود.
    حرف زدن مداوم و پشت سر هم:
    وقتی مردی حال زنش را می پرسد، فقط مایل است پاسخی کوتاه بشنود، نه یک سخنرانی یک ساعته! بیشتر زنان عاشق حرف زدن هستند و اگر سوژه ای پیدا کنند، دیگر حاضر نیستند از حرف زدن دست بکشند. مردان از شنیدن سخنان زنان لذت می برند، ولی اصلاً حاضر نیستند ساعت ها پای سخنان پرشاخ و برگ و پر جزییات زنان بنشینند!

ساعت ها صرف خرید کردن:
    زمانی که صحبت از خرید کردن به میان می آید، حتی واژه های چند ساعت یا یک شبانه روز صرف خرید کردن برای زنان کم به نظر می رسد. زنان دوست دارند ساعت ها پشت ویترین مغازه ها بایستند و حتی از تماشای اجناس داخل آن ها لذت می برند، بدون آنکه در آن زمان به فکر دیگر مسئولیت ها و وظایفشان بیفتند! ولی بدتر این است که زنان دوست دارند مردان را هم همراه خود کنند، از این مغازه به آن مغازه و در حین جست و جوی دقیق و موشکافانه در لابه لای البسه و توجه به برچسب قیمت ها.

بیش از حد احساساتی شدن:
    زنان بر سر هر موضوعی گاهی به گریه می افتند: در حین تماشای یک فیلم سوزناک (یا حتی یک فیلم شاد!)، شکستن یک ناخن یا حالت نگرفتن موها و غیره. بدتر اینکه در این مواقع از مردان توقع دارند که حال آنان درک شود و آن ها پا به پایشان پیش بروند. باید حقیقت را بیان کرد: هیچ منظره ای بدتر از منظره زنی نیست که گریه کنان مقابل شوهرش بنشیند و هیچ حرفی هم نزند! مردان نسبت به گریه زنان بی تفاوت و بی توجه نیستند، ولی به جز بیان واژه هایی مثل: «عزیزم، گریه نکن یا عزیزم چرا گریه می کنی و غیره» راه دیگری برای دلداری دادن زنان بلد نیستند! مردان قبول دارند که زنان موجوداتی حساس، زودرنج و دل نازک هستند، ولی تحمل مشاهده اشک های آنان بر سر هر موضوع جزیی و پیش پا افتاده ای را ندارند.

کم صبر و تحمل بودن:
    مردان از مشاهده کم صبر و تحمل بودن زنان آزرده خاطر می شوند. آنان مایلند زنان را به عنوان همراهانی صبور، شکیبا، پر طاقت و مستحکم در نظر بگیرند.

از احساس عدم امنیت شکوه و شکایت کردن:
    زنان مایلند به مردان تکیه کنند و آنان را ستون ایمن زندگیشان در نظر بگیرند. آنان دوست دارند از سوی مردان مورد حمایت قرار بگیرند و تعریف و تمجید بشنوند تا احساس امنیت پیدا کنند. زنان به محض دل باختن به یک مرد، دچار احساس عدم امنیت شدید می شوند و آن مرد را تکیه گاه عاطفی خود تلقی می کنند. ولی، مردان معمولاً از زنانی خوششان می آید که مقاوم و سرسخت هستند و استقلال ویژه ای در زندگی برای خود دارند.

سوالات پی درپی برای رخنه در عمق ذهن مردان:
    سوال تکراری و قدیمی: «عزیزم، به چه فکر می کنی؟» نمونه سوالی است که زنان طی قرن ها آن را مطرح کرده اند تا از طریق آن مردان را محک بزنند و نسبت به احساسات واقعی شان مطلع گردند. ولی، مردان اصلاً دوست ندارند چنین سوالاتی را بشنوند، چه برسد به اینکه پاسخی به آن بدهند. آنان معتقدند که اگر زنی از عشق و علاقه آنان نسبت به خود اطمینان دارد، دیگر نباید چنین سوالی را به عمل آورد.

***** به حریم خصوصی مردان:
    زنان به خاطر وجود حس کنجکاوی شدید مایلند تمام مدت به دلایل مختلف به حریم خصوصی مردان ***** کنند تا به قول خودشان آنان را آموزش دهند! زنانی که تمام مدت حالت یک جاسوس را در قبال شوهرانشان ایفا می کنند، مورد تنفر آنان قرار می گیرند!

حسادت ورزی:
    خیلی از مواقع، حتی زمانی که مردی نام زن دیگری را به زبان می آورد، با حسادت های شدیدی از سوی همسرش مواجه می گردد. متأسفانه بسیاری از زنان با شنیدن نام یک زن دیگر از دهان مردان، دچار هزار و یک فکر و خیال و سوء تفاهم می شوند و همین باعث می شود که مردا به دروغگویی متوسل گردند. زنان معمولاً نسبت به صداقت و وفاداری مردان دچار عدم اطمینان هستند که این باعث رنجیده خاطر شدن مردها می شود.

انتقاد کردن از زنان دیگر:
    چرا حتی یک تعریف و تمجید ساده از زنی دیگر باید باعث ناراحتی و دلخوری یک زن شود؟ زنان مایلند تمام مدت از زنان دیگری انتقاد کنند که در اطرافشان وجود دارند، دامنه این انتقادها از وزن و تناسب اندام شروع می شود و به مدل مو و لباس و دیگر جزییات می رسد.
    در حالی که مردان ممکن است فقط زمانی به یک زن دیگر توجه نشان دهند که متوجه موضوع غیر عادی خاصی در او شوند، مثلاً اگر زنی کفش لنگه به لنگه پوشیده باشد!

ادای مداوم جمله تکراری «من بهتر و با قابلیت تر از بقیه زن ها هستم!»:
    زنان مایلند تمام مدت خود را برتر از دیگر همجنسان خود نشان دهند و هرگز حاضر نیستند به عیوب و نقاط ضعف خویش اقرار کنند. این باعث جرقه های شک و تردید در اذهان مردان می شود. پس بهتر است بگذارید محاسن و نقاط قوت تان به خودی خود بر مردان آشکار گردند! به یاد داشته باشید که:
    «مشک آن است که خود ببوید، نه آنکه عطار بگوید!»

نماز نزدیک کننده پرهیزکاران به خدا و حج و جهاد هر ناتوان است و هر چیز را رویشی و پالایشی است و رویش و پالایش بدن ، روزه است.

صفحه 8 از 12 نخستنخست ... 456789101112 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)