شيره مالي وجدان !!!
منطق حکم می کنه قبل از این که کاری رو انجام بدیم، در مورد نتایج اون فکر کنیم. "عذاب وجدان" یکی از اولین عواقب مردم آزاریه. که البته این مشکل بیشتر گریبان گیر تازه کارها می شه. به طور کلی وجدان چیز خوبیه و یه مارمولکه اصیل، هیچ وقت به شما توصیه نمی کنه که وجدانتون رو زیر پا بگذارید؛ ولی این دلیل نمی شه که نتونید با وجدانتون کنار بیاید. شما باید وجدانتون رو قانع کنید که دارید با انجام عمل مقدس مردم آزاری در حق طرف مقابل لطف بزرگی می کنید.
مردم آزاری برای فرد مورد آزار فواید بسیاری داره مثلا می تونه با این کار ما، نقطه ضعف هاش رو بشناسه و اون ها از بین ببره، یا مثلا اگه طرف آدم باجنبه ای باشه، باعث تفریح و خوشحالیش می شه و اگه آدم بی جنبه ای باشه ،به درک، بذار یه ذره جنبه پیدا کنه.(واسه خودش بهتره)
من خودم شخصا هر کس و ناکسی رو مورد عمل شریف مردم آزاری قرار نمی دم. افراد زیادی هستن که آرزو دارند مورد مردم آزاری من قرار بگیرند ولی قسمتشون نمی شه.(خدا نصیب همه بکنه)
یادتون باشه هیچ وقت بابت مردم آزاری که می کنید، معذرت خواهی نکنید چون همه ی مزه و اثر کار از بین می ره، حتی می تونید شاکی بشید که چرا بابت این کار ازتون تشکر نمی کنه.
خب دیگه؛ آموزش بسه همین الان بلند شید وبرید کسایی که خیلی دوست دارید رو مورد محبت قرار بدید. ولی همیشه حواستون باشه اگه وجدانتون کوتاه نیومد، شما کوتاه بیاید. چون زیرپا گذاشتن وجدان، خط قرمز ما مارمولک ها حساب می شه.
دم نوشت: در قسمت بعد با یکی دیگه از عواقب مردم آزاری آشنا می شیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)