رييس مركز سيمافيلم از تدارك براي توليد دو سريال تاريخي الف ويژه در اين مركز خبر داد.
حسن اسلاميمهر به ايسنا گفت: در حال حاضر، سيمافيلم مشغول تدارك سريالهاي «خواجه نصيرالدين طوسي» و «سلمان فارسي» است.
وي ادامه داد: سيمافيلم بعد از حضور معاونت جديد با سياستهاي جديدي مواجه شد از جمله اين كه اجازه ساخت سريال نيز مجددا به سيمافيلم داده شد. در اين مدت نيز به مهيا كردن سريالهايي كه به مخاطب احترام بگذارد، فكر ميكرديم.
اسلاميمهر در ادامه از ساخت سريالي پليسي ـمعمايي خبر داد كه به موضوع مواجهه پليس با بزهكاران جرم اولي ميپردازد و افزود: پليس معمولا در برخورد با جرم اوليها ملاحظات ويژهاي دارد كه آن را لحاظ ميكند.
اين سريال، به تحليل نمايشي اين مواجهه ميپردازد. متن اين كار نوشتهشده و در مرحله پيشتوليد به سر ميبرد.
توليد 700 تلهفيلمرييس مركز سيمافيلم همچنين در بخش ديگري از سخنانش در پاسخ به پرسشي درباره فيلمهاي تلويزيوني كه در اين مركز توليد ميشوند، گفت: در دوره رياست آقاي ضرغامي، ساخت تلهفيلم جدي شد.
در چند سال اخير نيز متناسب با نياز سازمان صداوسيما، حدود 700 تلهفيلم در رسانه توليد شد. به هر حال رو آوردن به ساخت تلهفيلم، اتفاق بزرگي است كه صورت گرفته است.
اسلامي مهر افزود: ساختار تلهفيلم به گونهاي است كه مخاطب ميتواند در فرصت محدود با مضامين خاصي مواجه شود.
برخي مضامين وجود دارند كه حتما نبايد در ساختار سريال باشند و مخاطب، 15 يا 30 شب آنها را دنبال كند. اين مضامين ميتوانند در زماني حدود 90 دقيقه به مخاطب منتقل شوند.
وي درباره سطح كيفي تلهفيلمها تصريح كرد: طبيعي است كه هر كاري نقاط قوت و ضعف خودش را داشته باشد. به اعتقاد من، در حوزه تلهفيلم، كارها متوسط رو به بالاست و كار ضعيف كم داريم.
اسلاميمهر با تاييد اين كه برخي مشكلات در حوزه تلهفيلم وجود دارد، گفت: برخي بازيگران حاضر نيستند روي تلهفيلمها وقت بگذارند و انگيزه ندارند.
از سوي ديگر بودجه و امكانات محدود است. همه اين موارد در كنار هم از چالشهايي هستند كه به نظر من تلهفيلم از آنها موفق سر بيرون آورده است.
وي ادامه داد: در حال حاضر، تلهفيلم ديگر زنگ تفريح بازيگران نيست و موضوعيت پيدا كرده است؛ به طوري كه كارگردانان مطرحي مثل داريوش مهرجويي و برخي ديگر به ساخت تلهفيلم رو آوردهاند، چون ميدانند كه تلهفيلم ميتواند فرصتي طلايي براي مخاطب باشد.
تبديل تلهفيلم به نسخه سينماييرييس مركز سيمافيلم در پاسخ به پرسشي درباره تبديل تلهفيلمها به نسخه سينمايي هم گفت: هر تلهفيلمي كه قابليت تبديل شدن به نسخه سينمايي داشته باشد، تلويزيون اين امتياز را به آن اثر ميدهد كه در عرصه سينمايي نيز مطرح شود. اما بايد به روزي فكر كنيم كه تهيهكنندگان و كارگردانان تلهفيلم حاضر نباشند كارهايشان را در قاب سينما نشان دهند.
وي تاكيد كرد: اين امر، مشكل ما در حوزه فرهنگ تصويري است كه تلويزيون به عنوان يك رسانه عمومي در همه كشورها جايگاه خاصي دارد،در حالي كه در ايران سينما پرتلألو است و شاخصههاي سينمايي تقدم دارند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)