صفحه 4 از 12 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 117

موضوع: مطالب جالب و داستان های طنز آمیز

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

مهریه و نتایج مخریب

عصر شکار: 20 کیلو گوشت دایناسور، 40 کیلو گوشت اژدها.
    نتیجه: دایناسورها منقرض شدند
    عصر کشاورزی: 24 دست تبر سنگی، 24 دست تیغه و داس جنگی.
    نتیجه: افزایش قتل به دلیل دم دست بودن داس برای خانوم ها
    عصر فلز: 70 ورقه مسی، 50 تا خنجر مفرغی و سرگرز آهنی.
    نتیجه: افزایش شکستگی سر مردان به دلیل تماس با گرز آهنی
    عصر بخار: 30 هزارتومان و بخار کردن آب حوض خانه عروس خانوم
    نتیجه: کمبود آب و جیره بندی شدن آب
    عصر صنعت: 1 میلیون پول، 14 سکه طلا، یک اتومبیل و هرچی که با ص شروع میشد
    نتیجه: بنا به درخواست آقایان تولید ژیان آغاز شد
    عصر کامپیوتر: هم وزن عروس خانم سکه طلا!!!
    نتیجه: هرچی عروس خانوم مانکن تر باشد بهتر است
    نتیجه گیری کلی: بابا بگو نمیخوایم زن بهت بدیم دیگه... این کارها یعنی چی؟؟

عامل اصلی انقراض دایناسور ها==> عروس ها
    عامل اصلی کمبود آب در تابستان ها==> عروس ها
    عامل اصلی افزایش ماشین های فرسوده در سطح شهر==> عروس ها
    عامل اصلی افزایش چاقی و افزایش بیماری ها==> عروس ها

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

چطوري ميفهمي در سال 2009 هستي ؟

1يهو نگاه ميكني مي بيني خانوادت كه 3 نفر بيشتر نيستن 5 خط موبايل دارن

2 واسه همكارت ايميل ميفرستي،در حاليكه ميز بغل دستي تو نشسته

3 رابطت با اقوام و دوستاني كه ايميل ندارن كمتر و كمتر ميشه تا به حد صفر برسه

4 ماشينت رو جلوي در خونه پارك ميكني بعدش با موبايلت زنگ ميزني خونه كه بيان كمك چيزايي رو كه خريدي ببرن داخل

5 هر آگهي تلويزيوني يه آدرس اينترنتي هم داره

6 وقتي خونه رو بدون موبايلت ترك ميكني،استرس همه وجودت رو ميگيره و با سرعت برميگردي كه موبايلت رو برداري، بدون توجه به اينكه 20-30 سال از عمرت رو بدون موبايل گذروندي
    8 صبحها قبل از خوردن صبحونه اولين كاري كه ميكني سر زدن به اينترنت و چك كردن ايميله

9 الان در حاليكه اين مطلب رو ميخوني،سرت رو تكون ميدي و لبخند ميزني

10 اينقدر سرگرم خوندن اين مطلب بودي كه حتي متوجه نشدي اين ليست شماره 7 نداره

11 الان دوباره برگشتي بالا كه چك كني شماره 7 رو داشته يا نه

12 و من مطمئنم كه اگه دوباره برگردي بالاحتماً شماره 7 رو پيداش ميكني،بخاطر اينكه خوب بهش توجه نكردي

13 دوباره برميگردي بالا ولي شماره 7 رو پيدا نميكني،خوب من شوخي كردم ولي نشون ميده كه تو به خودت هم اعتماد نداري و هرچي بقيه ميگن باور ميكني.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

یک نامه با حال

اين نامه رو كسي نوشته كه صبح تا شب جلوي تلويزيون بوده وتنها سرگرميش هم اين بوده كه بشينه و تبليغات قشنگ تلويزيون رو از اول تا آخر نگاه كنه .خودتون بخونين عاقبت چنين آدمي چي مي شه
    سلام
    سلامي كه گرماي آن از مهياگاز و كيفيت سينجرگاز و نوع آوري نيك كالا با ضمانت 5 ساله اميدوارم صميمانه بوسه مرا پذيرا باشي و آنرا با چسب دوقلوي 5 دقيقه اي جلاسنج به لبانت بچسباني. امشب با تمام غمهايم كنار مهيا گاز نشسته ام و با خودكار بل اين نامه را مي نويسم زيرا اين نام نيك است كه مي ماند، هنگامي كه از من جدا شدي و آن نگاه سرد را از من گذراندي اين فقط ضد يخ كاسپين بود كه پيكر يخ زده ام را آب كرد و اين بيمه آسيا و ايران بود كه آسايشم را فراهم كرد، همانطوركه نياز امروز پشتوانه فردا است بايد اعتراف كنم كه نگاهت اثر عجيبي بر كاست دنا و طه بر جا گذاشته. دلم مي خواهد بر قله بينالود سفر كنيم و در لابلاي كوه هاي سر به فلك كشيده بهانه نمكي بخوريم. بيا تا راه سخت و طاقت فرساي زندگي را با پژو پرشياي جديد كه افتخار ملي است آغاز كنيم و با روغن ترمزهاي سپهر و فومن شيمي آسوده خاطر سفر كنيم. بيا تا پيچهاي زندگي را با ابزار مهدي باز كنيم و عشقمان را با ساختمان از پيش ساخته شده ي بانك مسكن بهتر آغاز كنيم و سقفش را ايزوگام شرق كنيم. و آن را با كاغذ ديواري نائين زينت دهيم و مانند خانه سبز همه اش را سبز كنيم و اتاقهايش را با فرش محتشم كاشان و ستاره كوير يزد رنگين كمان كنيم بيا تا دلهاي سوخته مان را با كرم ضد آفتاب ب ب ك مرهم بگذاريم، بيا روزهايمان را با خمير دندان داروگر 2 كه حاوي فلورايد است آغاز كنيم و عشقمان را با صداي بلند از دل دوو پخش جديد پارس پخش كنيم و اشكمان را با دستمال كاذغي نرمه پاك كنيم.بيا تا دست در دست هم دهيم به مهر ميهن خويش را كنيم آباد

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

50 روش کرم ریختن

1. روزهاي تعطيل مثل بقيه روزها ساعتتون رو كوك كنين تا همه از خواب بپرن
    2. سر چهارراه وقتي چراغ سبز شد دستتون رو روي بوق بذارين تا جلويي ها زود تر راه بيفتند
    3. وقتي ميخواين برين دست به آب با صداي بلند به اطلاع همه برسونين
    4. وقتي از کسي آدرسي رو مي پرسين بلافاصله بعد از جواب دادنش جلوي چشمش از يه نفر ديگه بپرسين
    5. کرايه تاکسي رو بعد از پياده شدن و گشتن تمام جيبهاتون به صورت اسکناس هزاري پرداخت کنيد
    6. همسرتون رو با اسم همسر قبليتون صدا بزنين
    7. جدول نيمه تموم دوستتون رو حل کنين
    8. روي اتوبان و جاده روي لاين منتهي اليه سمت چپ با سرعت پنجاه کيلومتر در ساعت حرکت کنين
    9. وقتي عده زيادي مشغول تماشاي تلويزيون هستند مرتب کانال رو عوض کنين
    10. از بستني فروشي بخواين که اسم پنجاه و چهار نوع بستني رو براتون بگه
    11. در يک جمع سوپ يا چايي رو با هورت کشيدن نوش جان کنين
    12. به کسي که دندون مصنوعي داره بلال تعارف کنين
    13. وقتي از آسانسور پياده ميشين دکمه هاي تمام طبقات رو بزنين و محل رو ترک کنين
    14. وقتي با بچه ها بازي فکري مي کنين سعي کنين از اونها ببرين
    15. موقع ناهارتوي يک جمع جزئيات تهوع وگلاب به روتون استفراغي که چند روز پيش داشتين رو با آب و تاب تعريف کنين
    16. ايده هاي ديگران رو به اسم خودتون به کار ببرين
    17. بوتيک چي رو وادار کنيد شونصد رنگ و نوع مختلف پيراهنهاشو باز کنه و نشونتون بده و بعد بگين هيچ کدوم جالب نيست و سريع خارج بشين
    18. شمع هاي کيک تولد ديگران رو فوت کنين
    19. اگر سر دوستتون طاسه مرتب از آرايشگرتون تعريف کنين
    20. وقتي کسي لباس تازه مي خره بهش بگين خيلي گرون خريده و سرش کلاه رفته
    21. صابون رو هميشه کف وان حموم جا بذارين
    22. روي ماشينتون بوقهاي شيپوري نصب کنين
    23. وقتي دوستتون رو بعد ازيه مدت طولاني مي بينين بگين چقدر پير شده
    24. وقتي کسي در جمعي جوک تعريف مي کنه بلافاصله بگين خيلي قديمي بود
    25. چاقي و شکم بزرگ دوستتون رو مرتب بهش يادآوري کنين
    26. بادکنک بچه ها رو بترکونين
    27. مرتب اشتباه لغوي و گرامري ديگران هنگام صحبت رو گوشزد کنين و بهش بخندين
    28. وقتي دوستتون موهاي سرش رو کوتاه ميکنه بهش بگين موي بلند بيشتر بهش مي ياد
    29. بچه جيغ جيغوي خودتون رو به سينما ببرين
    30. کليد آپارتمان طبقه سيزدهم تون رو توي ماشين جا بذارين و وقتي به در آپارتمان رسيدين يادتون بياد! ﴿اين راه هم جنبه هايي از مازوخيسم در بر داره
    31. ايميل هاي فورواردي دوستتون رو هميشه براي خودش فوروارد كنين
    32. توي كنسرتهاي موسيقي بزرگ و هنري ، بي موقع دست بزنين
    33. هر جايي كه مي تونين ، آدامس جويده شده تون رو جا بذارين! ﴿توي دستكش دوستتون بهتره
    34. حبه قند نيمه جويده و خيستون رو دوباره توي قنددون بذارين
    35. نصف شبها با صداي بلند توي خواب حرف بزنين
    36. دوستتون كه پاش توي گچه رو به فوتبال بازي كردن دعوت كنين
    37. عكسهاي عروسي دوستتون رو با دستهاي چرب تماشا كنين
    38. پيچهاي كوك گيتار دوستتون رو كه ۵ دقيقه ديگه اجراي برنامه داره حداقل ۲۷۰ درجه در جهات مختلف بچرخونين
    39. با يه پيتزا فروشي تماس بگيرين و شماره تلفن پيتزا فروشي روبروييش كه اونطرف خيابونه رو بپرسين
    40. شيشه هاي سس گوجه فرنگي و هات سس فلفل رو عوض كنين
    41. موقع عكس رسمي انداختن براي هر كس جلوتونه شاخ بذارين
    42. توي ظرفهاي آجيل براي مهموناتون فقط پسته ها و فندقهاي دهان بسته بذارين
    43. شونصد بار به دستگاه پيغام گير تلفن دوستتون زنگ بزنين و داستان خاله سوسكه رو تعريف كنين
    44. توي روزهاي باروني با ماشينتون با سرعت از وسط آبهاي جمع شده رد بشين
    45. توي جاي كارت دستگاههاي عابر بانك چوب كبريت فرو كنين
    46. جاي برچسبهاي قرمز و آبي شيرهاي آب توالت هتل ها رو عوض كنين
    47. يكي از پايه هاي صندلي معلم يا استادتون رو لق كنين
    48. توي مهموني ها مرتب از بچه چهار ساله تون بخواين كه هر چي شعر بلده بخونه
    49 چراغ توالتي كه مشتري داره و كليد چراغش بيرونه رو خاموش كنين
    50. ورقهاي جزوه ء ۳۰۰ صفحه اي دوستتون كه ازش گرفتين زيراكس كنين رو قاطي پاتي بذارين ، يه بر هم بزنين ، بعد بهش پس بدين

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

« گاوان وخران باربردار به زآدميان مردم آزار »
    اين شعر هميشه در مقابل مردم آزاري مردم آزارها جواب دندان شكني بوده. ولي نه براي كسايي كه مارمولك درونشون بيداره. ما مثل آدم ها نيستيم كه هر چيزي رو كه اكثريت پذيرفتن، بدون فكر قبول كنيم.
    براي اين كه حقيقت براي همه مشخص بشه بايد نقبي بزنيم به تاريخ واين كه بعضي از شاعرنماها چه در گذشـته و چـه حـال جيره خـوار حاكمان ظالمشون بودن، و براي تحقق اهـداف اون ها از هنرشـون مايـه
    مي ذاشتن. اين تك بيت معروف از يه شاعر گمنام هم يكي از ترفندهاي اون هاس.
    شما خودتون رو بذاريد جاي يكي از اين حاكم ها وببينيد كه ترجيح مي ديد زيردستانتون يه سري گاو وخره باربردار باشن يامردمي با مارمولك هاي درون بيدار.
    هميشه بزرگ ترين عذاب وجدان هاي زندگيم اون وقت هايي بوده كه، در حالي كه مي دونستم حق با منه ولي سكوت كردم. نمي خوام ادعاي الكي بكنم، من هم بارهاي زيادي رو مجاني وناخواسته حمل كردم. ولي همين جا به شما قول مي دم: «هيچ ظالمي نتونه نزديك من بشه مگه اين كه طعم زهر من رو بچشه.»

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

بايد اعتراف كنم از مردم آزاري لذت مي برم، واصلا هم برام قابل تصور نيست كسي اون قدر معصوم باشه كه از مردم آزاري خوشش نياد.(فكر كنم حتي خود خدا هم از مردم آزاري بدش نياد وگرنه وضع دنيا اين جوري نبود)
    بايد يادآوري كنم كه مخاطب اين موضوع مارمولك درون شماست و شما نبايد اصطلاح «مردم آزاري» يا بقيه اصطلاحاتي كه در اين جا گفته مي شه رو با معيارهاي انسان ها معني كنيد (قابل توجه كسايي كه عشق من به آنجلينا جولي رو با اين عشق هاي زميني مقايسه مي كنند).
    مارمولك بودن كار سختيه؛ مثل راه رفتن بر لبه ي تيغ، در حالي كه يه طرف «كروكوديل» بودن در انتظار شماست وطرف ديگه تبديل شدن به «كرم خاكي». مردم آزاري يكي از ريزه كاري هاي مارمولك بودنه. انجام اين عمل مقدس بدون عبور از خط قرمزهايي كه وجود داره، كار مشكليه. بدون شك يكي از مهم ترين خط قرمزهاي موجود در فرهنگ مارموليسم شكستن دل ديگرونه. در اين مكتب سوء استفاده از عشق ديگرون يا هر كاري كه منجر به شكوندن دل بقيه بشه گناهي نابخشوده محسوب مي شه و اين كار مثل چاقو زدن به مارمولك درونه كه اگه تكرار بشه منجر به ازبين رفتن اون براي هميشه مي شه.
    دفعه بعد در مورد يه سوء تفاهم تاريخي در مورد مردم آزاري به كنكاش مي پردازيم.
    يادآوري : نمي خواد بگيد، خودم هم ميدونم؛ بدجور جوگير شدم.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

چند روزه يه دستگاه منگنه خريدم كه هر كي مي خواد باهاش منگنه بزنه، بهش شوك الكتريكي وارد مي كنه. كلي اين چند روزه باهاش تفريح كردم. واي نمي دونين قيافه ي مردم وقتي برق ميگيرتشون چه قدر بامزه مي شن.
    يه مشكل آدم ها اينه كه خيلي جون ترسن، و از هر چي كه ممكنه جون ناقابلشون رو تهديد كنه مثل هاپو مي ترسن. در حالي كه ما مار مولك ها خيلي راحت از جونمون به خاطر چيزهاي باارزش (مثل حقيقت، شرافت يا آنجلينا جولي) مي گذريم.
    خب حالا نوبت شماست، واسم تعريف كنيد اين مدت چه مردم آزاري هايي كردين يا مي خوايد بكنيد.
    ياد آوري : مارمولي پيشاپيش به همه ي شما مردم آزارهاي عزيز افتخار مي كنه.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

اي مردم آزاري؛
    تفريح ابدي زندگي من،
    پر كننده اوقات كسل و تهي تنهايي من،
    تنها معشوق وفادار سرنوشت پر از جفاي من،
    تك روزنه ي روشن ظلمت يكنواختي دوران من،
    همراه من، همدم من، تنها هم سخن كوير سكوت من،
    اي آرامش بخش آشفتگي هاي روزهاي طوفاني زندگي من،
    دوستت دارم؛
    همان طور كه مجنون، ليلي را و اميرحسين ، آنجلينا جولي را دوست دارد.
    ياد آوري : مردم آزاري پيشنهاد مارمولي به مارمولك درون شما.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

نامه مامان گضنفر

گضنفر جان سلام! ما اينجا حالمام خوب است. اميدوارم تو هم آنجا حالت خوب باشد. اين نامه را من ميگويم و جعفر خان کفاش برايد مينويسد. بهش گفتم که اين گضنفر ما تا کلاس سوم بيشتر نرفته و نميتواند تند تند بخواند،‌ آروم آروم بنويس که پسرم نامه را راحت بخواند و عقب نماند.
    وقتي تو رفتي ما هم از آن خانه اسباب کشي کرديم. پدرت توي صفحه حوادت خوانده بود که بيشتر اتفاقا توي 10 کيلومتري خانه ما اتفاق ميافته. ما هم 10 کيلومتر اينورتر اسباب کشي کرديم. اينجوري ديگر لازم نيست که پدرت هر روز بيخودي پول روزنامه بدهد. آدرس جديد هم نداريم. خواستي نامه بفرستي به همان آدرس قبلي بفرست. پدرت شماره پلاک خانه قبلي را آورده و اينجا نصب کرده که دوستان و فاميل اگه خواستن بيان اينجا به همون آدرس قبلي بيان.
    آب و هواي اينجا خيلي خوب نيست. همين هفته پيش دو بار بارون اومد. اوليش 4 روز طول کشيد ،‌دوميش 3 روز . ولي اين هفته دوميش بيشتر از اوليش طول کشيد
    گضنفر جان،‌آن کت شلوار نارنجيه که خواسته بودي را مجبور شدم جدا جدا برايت پست کنم. آن دکمه فلزي ها پاکت را سنگين ميکرد. ولي نگران نباش دکمه ها را جدا کردم وجداگانه توي کارتن مقوايي برايت فرستادم.
    پدرت هم که کارش را عوض کرده. ميگه هر روز 800،‌ 900 نفر آدم زير دستش هستن. از کارش راضيه الحمدالله. هر روز صبح ميره سر کار تو بهشت زهرا،‌ چمنهاي اونجا رو کوتاه ميکنه و شب مياد خونه.
    ببخشيد معطل شدي. جعفر جان کفاش رفته بود دستشويي حالا برگشت.
    ديروز خواهرت فاطي را بردم کلاس شنا. گفتن که فقط اجازه دارن مايو يه تيکه بپوشن. اين دختره هم که فقط يه مايو بيشتر نداره،‌اون هم دوتيکه است. بهش گفتم ننه من که عقلم به جايي قد نميده. خودت تصميم بگير که کدوم تيکه رو نپوشي.
    اون يکي خواهرت هم امروز صبح فارغ شد. هنوز نميدونم بچه اش دختره يا پسره . فهميدم بهت خبر ميدم که بدوني بالاخره به سلامتي عمو شدي يا دايي.
    راستي حسن آقا هم مرد! مرحوم پدرش وصيت کرده بود که بدنش را به آب دريا بندازن. حسن آقا هم طفلکي وقتي داشت زير دريا براي مرحوم پدرش قبرميکند نفس کم آورد و مرد!‌شرمنده.
    همين ديگه .. خبر جديدي نيست.
    قربانت .. مادرت.
    راستي:‌گضنفر جان خواستم برات يه خرده پول پست کنم، ‌ولي وقتي يادم افتاد که ديگه خيلي دير شده بود و اين نامه را برايت پست کرده بودم

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

شباهت آدامس در مکزیک با ازدواج در ایران

به گزارش خبر نیوز ،یک مقام به ظاهر مسوول، همین طرف ها:
    "عزیزان من! می بینید مسوولین در جاهای دیگر دنیا چطور مشکلاتشان را حل می کنند؟ اگر نمی توانند به مردم یاد بدهند که آدامس را توی کاغذ بپیچند و در سطل آشغال بیندازند، از آنها می خواهند آن را طی یک میان وعده غذایی صرف نمایند تا هزینه پاک کردن آدامس های چسبیده به خیابان به خودشان تحمیل نشود.

حالا مشکل ما هم بحران ازدواج شما جوان های عزیز است. خوب... تجربه نشان داده که سر و سامان دادن شما مثل پاک کردن آدامس از خیابان است، هم وقت می برد هم هزینه، با این تفاوت کوچک که اگر مسوولان مکزیک مشکل آدامس را حل نکنند، آدامس به زمین می چسبد اما ما اگر مشکل ازدواج را حل بکنیم ازدواج به شما می چسبد!

اینها را گفتم که خدمتتان بفرمایم بالاخره ما مسوولان دلسوز، برای مشکل ازدواج چاره ای اندیشیده و به روش مکزیکی پیشنهادی برایتان داریم.
    اصلا مگر ما چه چیزمان از این مکزیکی ها کمتر است؟ پارسال در آنجا سیل آمد و شهر تیخوانا را آب برد. ما هم اینجا زلزله بم را داشتیم که بزرگ ترین بنای خشتی جهان را به آن دادیم رفت! اگر آنها بالاترین آمار تولید و مصرف آدامس را دارند، ما هم بالاترین آمار رینو پلاستی... که همان "بینی پلاستیک" بوده، برای باکلاس شدن، اسمش را گذاشته اند رینو پلاستی، همان جراحی دماغ خودمان!، و بالاترین آمار تصادفات جاده ای را داریم. خلاصه هیچ چیزمان کمتر از آنها نیست، تازه با آمریکای جهانخوار هم مرز مشترکی نداریم که ملت به هوای مهاجرت غیرقانونی به ینگه دنیا، زرت و زرت قاچاقی بیایند توی مرزهایمان و زرتی کشته بشوند. اگر هم کسی بخواهد یواشکی از مرزهایمان برود کشور همسایه، بسته به این که از کدام مرز خارج شود، یا شهید می شود یا او را گروگان می گیرند. دیگر کشته نمی شود که!
    به هرصورت اینها را هم گفتم که خدمتتان فرمایش کنم شما هم آدامستان را... نه، ببخشید نیازتان را قورت بدهید... منظورم این است که هر وقت دیدید دلتان می خواهد ازدواج کنید، یک مشت بزنید به شکمتان، درست می شود، یعنی خودش قورت داده می شود.

لابد حالا می خواهید صدجور حرف درست کنید که مکزیکی ها این وسط اقلا یک چیزی را قورت می دهند، یک چیزی می خورند و حالیشان می شود که آدامس یعنی چه ولی ما چطور با قورت دادن یک چیر غیر ملموس مشکلمان را حل کنیم...

حالا مدام آمار کاهش ازدواج و افزایش طلاق از خودتان استخراج کنید. دیدید که... ما راه حل ارایه می دهیم، آن هم از نوع مرغوب مکزیکی اش، منتها شما نمی توانید مکزیکی وار عمل کنید. همه چیز را هم می خواهید بیندازید گردن ما. نه آقاجان، نه خانم جان، مشکل از خودتان است. بروید یاد بگیرید چطور مثل دیگران مشکلات را قورت بدهید و از میان بردارید. دنیا دارد قورباغه را قورت می دهد، آن وقت شما هنوز با چیز به این کوچکی مشکل دارید."

صفحه 4 از 12 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)