تکه کلام های راننده های تاکسی

* امتياز : تکه کلام های راننده های تاکسی موقعی که می خوان سرتون کلاه بذارن شده تاحالا سوار تاکسی بشین و مسیر رو درست بلد نباشین. بعد راننده تاکسی این موضوع رو بفهمه و سرتون کلاه بذاره. برای خیلی ها پیش اومده. در ادامه بعضی از تکه کلام ها رو براتون لیست کردیم؛ ۱/ اینجا طرح ترافیکی هست من نمی تونم از این جلوتر برم ۲/ برای رسیدن به مقصد شما دو تا مسیر هست. یکی نزدیک تر و کم ترافیک تر. یکی دورتر و پرترافیک. فقط مسیر نزدیک یکم پیاده روی دارید. ۳/ بنزین آزاد می خرم، مجبورم کرایه رو گرون تر بگیرم. ۴/ مقصد شما اون ور شهره، کرایه ماکزیمم باید بدین ۵/ این کرایه بدون کولر هست باید پول بیشتری بابت کولر بدین ۶/ من از میان بر اوردمتون کرایه رو یکم بیشتر بدین. ۷/ من ده ساله دارم تو این مسیر مسافر کشی می کنم، کرایه اش اینی که من می گم ۸/ هیچ کی غیر از من شما رو سوار نمی کرد ۹/ همین دیروز نیم میلیون خرج ماشین کردم ۱۰/ ما همیشه هوای مسافرامون رو داشتیم ۱۱/ آقا ببخشید یادم اومد باید جایی می رفتم، میشه همین جا پیاده بشین ۱۲/ مسافرکشا الحق بی انصافن ۱۳/ مسافری؟ از کجا می یای؟ ۱۴/ شما باید آدرس دقیق می دادی، به کل این منطقه می گن ۱۵/ من تا اینجا رو بلدم، بقیه رو شما بگید کجا برم. ۱۶/ مبلغی که بهتون دادم، هیچ کی با این مبلغ این مسیر رو نمی برت تون