نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: کوله پشتی باسیستم abs + عکس

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

کوله پشتی باسیستم abs + عکس

کوله پشتی باسیستم ABS + عکس اگر جزو این دسته افراد هستید سقوط از ارتفاع یا گیر کردن در بهمن همیشه در کمین شما است. اما با کشیدن یک دستگیره روی کوله پشتی می توانید کیسه هوا کوله پشتی را فعال کرده و احتمال آسیب دیدن به خودتان را کمتر کنید.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از مشرق، اگر جزو این دسته افراد هستید سقوط از ارتفاع یا گیر کردن در بهمن همیشه در کمین شما است. اما با کشیدن یک دستگیره روی کوله پشتی می توانید کیسه هوا کوله پشتی را فعال کرده و احتمال آسیب دیدن به خودتان را کمتر کنید.

25987 803

جالب اینجا است که کل این سیستم ایمنی که سازندگان آن را ABS می نامند وزن بسیار کمی دارد و فضای زیادی هم اشغال نمی کند. برای پر کردن کیسه های هوا هم از گاز نیتروژن استفاده می شود تا حمل آن خطرناک نباشد.

25988 249

این کوله پشتی های ایمنی از سال آینده با قیمت ۹۰۰ دلار وارد بازار می شوند و علاوه بر این، باید ۱۵۰ دلار هم برای کپسول های شارژ نیتروژن به صورت مجزا پول پرداخت کنید. که البته در مقابل ایمنی مبلغ بالایی به حساب نمی آید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)