دوربین :
Apple iphone 4S دارای یك دوربین 8 مگاپیكسل با حداكثر وضوح 3264 × 2448 پیكسل است. دوربین به یك فلاش LED نیز مجهز است كه با توجه به حسگر نور زمینه دوربین ، ممكن است تفاوت زیادی ایجاد كند. حسگر جدید نور زمینه با لنز 5-element و منفذ F / 2.4 توسط سونی ساخته شده است كه می توان شفافیت بیشتر ، وضوح بهتر رنگ و كارایی بالاتری را از آن انتظار داشت. تشخیص چهره ، HDR و قفل AE / AF نیز وجود دارد. Apple اعلام كرد كه دوربین iphone 4S فقط 1.1 ثانیه زمان نیاز دارد كه نخستین عكس خود را ایجاد كند و فقط 30 ثانیه بین عكس ها زمان لازم است. دوربین عكاسی iphone 4S از سرعت بالایی برخوردار است.
![]()
منوی دوربین مانند گوشی های قبل است و چندین گزینه روی نمایاب اضافه شده است كه شامل خطوط شطرنجی روی نمایاب ، تنظیم HDR ، زوم با نیشگون گرفتن صفحه برای زوم دیجیتال و كشیدن انگشت روی صفحه برای دسترسی سریع به گالری است. از كلید + ولوم روی گوشی و هدست می توان به عنوان كلید دیافراگم استفاده كرد. Apple قفل AE / AF را اضافه كرده است كه با ضربه زدن و نگه داشتن انگشت به مدت 2 ثانیه روی یك شی در صحنه می توان میزان نور دهی آن را به درستی تنظیم كرد و در یك سری از عكس ها كانون را تنظیم نمود. با كشیدن انگشت روی صفحه به طرف راست ، آخرین عكس گرفته شده باز می شود و با كشیدن انگشت به طرف چپ فورا به تصویر زنده دوربین برمی گردید.
![]()
دوربین این گوشی در میان بهترین دوربین های 8 مگاپیكسل قرار دارد. دوربین در وضوح 1080P در 30fps فیلمبرداری می كند و كلیپ ها در فرمت Mov ذخیره می شوند. كیفیت ویدئو مانند بخش عكاسی دوربین ، رضایت بخش است. دوربین فیلمبرداری iphone 4S دارای كانون اتوماتیك مداوم می باشد. ویدئوهای حالت آهسته یا Time Lapse وجود ندارد. از ویدئوهای مناسب برای MMS در وضوح 480 × 360 پیكسل پشتیبانی می شود و می توان یك ویدئوی Full HD را در imovie به وضوح 720 پیكسل تنزل داد. در منوی فیلمبرداری نیز با كشیدن انگشت روی صفحه به طرف راست می توان به گالری دسترسی پیدا كرد.
![]()
منوی فیلمبرداری ساده تر از عكاسی است و فقط دو تنظیم برای آن وجود دارد كه شامل فعال / غیر فعال كردن فلاش و سوئیچ به دوربین FaceTime است. قفل AC / AF نیز موجود است كه در آن باید یك بار روی صفحه ضربه بزنید و انگشت خود را نگه دارید تا كانون و نور دهی روی یك بخش خاص از صفحه قفل شود . پردازنده سریعتر در iphone 4S امكان به كار گیری از تثبیت كننده بلادرنگ را برای گوشی فراهم می كند.
سایر امكانات :
گالری iphone كه Photos نام دارد طراحی ساده ای دارد و كار كردن با آن آسان است. تمامی عكس ها در آلبوم ها یا Tabs مختلف ، مرتب می شوند. زمانی كه یك آلبوم خاص را باز می كنید با كشیدن انگشت روی صفحه می توانید در تصاویر آن مرور كنید.
![]()
![]()
گالری iphone هر تصویر را با كمی بزرگنمایی باز می كند تا تصویر به خوبی در كل صفحه جا بگیرد. برای مشاهده اندازه واقعی تصویر باید دو بار روی صفحه كلیك كنید یا با نیشگون گرفتن صفحه زوم نمایید.
گالری با Mac OS x iphoto همگامسازی می شود و امكان آپلود كردن پوشه Events ، Places و Faces را به iphone فراهم می نماید. آنها به صورت Tab در پایین صفحه اصلی Photos ظاهر می شوند. اگر عكس ها Geotagged شده باشند Tab مكان ها به طور اتوماتیك ظاهر می شود و نقطه های كوچكی را روی نقشه نشان می دهد كه این ها مكان هایی هستند كه در آن عكس گرفته اید.
![]()
![]()
![]()
نرم افزار Photos دارای ویرایشگر عكس است كه چرخش ، برش قسمتی از عكس و برطرف كردن قرمزی چشم را ارائه می دهد. گزینه ای برای ارتقا كیفیت نیز وجود دارد كه كنترلی بر آن ندارید و به صورت اتوماتیك كار می كند. در حالت ویرایش ، چهار كلید در پایین صفحه برای گزینه های موجود ویرایش ظاهر می شود.
![]()
![]()
![]()
كلیپ های ضبط شده همچنین در نرم افزار photos ذخیره می شوند و می توان مستقیما روی گوشی بخشی از آن را جدا كرد. یك نوار فیلم در بالای صفحه وجود دارد كه می توان با كشیدن انگشت روی صفحه در آن مرور كرد. كاربر همچنین می تواند زمان آغاز و پایان آن را تنظیم نماید. می توان به سرعت پیش نمایش بخشی از كلیپ را كه قصد جدا كردن آن را دارید ، مشاهده كرد. كاربر می تواند كلیپ فعلی را دوباره بازنویسی كند یا آن را به عنوان یك كلیپ جدید ذخیره نماید. شما می توانید فیلم ها را با iMovie نیز ویرایش كنید اما این نرم افزار رایگان نیست.
![]()
iphone 4S دارای بلوتوث 4.0 است كه دامنه بیشتری دارد اما دارای پهنای باند برای انتقال حجم زیادی از داده نمی باشد. این نسخه از بلوتوث در میزان شارژ باتری نیز صرفه جویی می كند و از آن می توان به عنوان قلاده الكترونیك ، قفل بی سیم ، انواع مختلف حسگرهای ضربان قلب و ... استفاده كرد. Minis و MacBook Airs جدید نیز از بلوتوث 4.0 پشتیبانی می كنند بنابراین بخش عمده ای از خریداران iphone 4S دارای یك دستگاه با قابلیت بلوتوث 4.0 می باشند. با اینحال سازگاری نسخه 4.0 بلوتوث نسبتا پایین است. انتقال فایل از طریق بلوتوث فراهم نشده است. ارتباطات Peer-To-Peer روی Wi-Fi و حتی بلوتوث تا حدودی آن را جبران می كند اما آنها فقط بین گوشی های iphone و از طریق نرم افزارهای Third-Party كار می كنند. iphone 4S از استانداردهای Wi-Fi b/g/n و Wi-Fi Hotspot پشتیبانی می كند. Tethering روی USB یا بلوتوث نیز وجود دارد ، فقط كافی است روی سوئیچ on كلیك كنید و نوع ارتباط را انتخاب نمایید.
![]()
iphone 4S دارای پشتیبانی از چهار باند GSM و HSPA است كه حداكثر سرعت دانلود آن 14.4Mbps و سرعت آپلود نیز 5.8Mbps است. این گوشی به موجب ساختار دو آنتنی روی شبكه GSM و CDMA كار می كند (CDMA 800 / 1900 و CDMA2000 1xEV-Do). پشتیبانی LTE وجود ندارد. در هر حال اگر گوشی iphone 4S خود را از یك اپراتور GSM خریداری كنید نمی توانید در شبكه های CDMA رومینگ داشته باشید فقط iphone 4S فعال شده با یك اپراتور CDMA می تواند در شبكه اپراتورهای GSM رومینگ داشته باشد. سوكت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری و پورت ارتباطی اختصاصی 30 پین Apple نیز فراهم شده است. اگرچه Apple یك اداپتور MicroUSB را معرفی كرد كه در جعبه گوشی وجود ندارد.
مرورگر iOS 5 Safari نیز ارتقا یافته است و به روزرسانی موارد iOS 3.0 را به همراه دارد كه شامل پر كردن اتوماتیك فرم ، مدیر رمز ، گزینه های كپی لینك و باز كردن در صفحه جدید و همچنین پیشنهادات بوك مارك و گوگل iOS 4 است.
![]()
![]()
![]()
كارایی مرورگر برای Javascript و Javascript + HTML رضایت بخش است. گزینه مرور خصوصی و حالت Reader نیز به ویژگی های مرورگر اضافه شده است. مرورگر گزینه " مرور خصوصی " را در تنظیمات دارد كه با فعال كردن آن ، مرورگر ردی از موارد مرور شده را روی گوشی باقی نمی گذارد. نام كاربری ، رمز ، تاریخچه مرور ، تاریخچه جستجو و ... نشان داده نمی شود.
![]()
یك كلید اختصاصی در منوی مرورگر وجود دارد و سوئیچ در منوی تنظیمات مورد استفاده قرار نمی گیرد. داده دقیق مرور در وب را می توان در بخش تنظیمات پیشرفته پیدا كرد و كل آن یا فقط داده خاص مربوط به سایت را حذف نمود (مانند جستجوی گوگل).
![]()
![]()
گزینه Reader به این صورت كار می كند كه اگر یك صفحه با Reader سازگار باشد دكمه جدید Reader درست با بارگذاری صفحه در نوار آدرس ظاهر می شود. با فعال كردن آن تصویری واضح از مقاله ای كه می خوانید ظاهر خواهد شد كه فقط به صورت متن و عكس های مربوطه است و مواردی مانند تبلیغات ، كنترل های حركتی و ... وجود ندارد. به محض اینكه به پایین صفحه می رسید به طور اتوماتیك به صفحه بعدی هدایت می شوید.
![]()
![]()
اندازه فونت را می توان از طریق دو كنترل فونت در بالای صفحه ، تنظیم كرد. همچنین می توان یك لغت را تعیین كرد و Define را انتخاب نمود كه در این صورت فرهنگ لغت iOS 5 معنی لغت را نشان می دهد.
![]()
اگر یك مقاله چند صفحه ای را باز كنید ، Reader آن را پیدا می كند و با رسیدن به پایین صفحه فعلی ، صفحه بعدی را بارگذای می نماید. صفحات Reader را می توان بوك مارك كرد تا آنها به لیست Reader برای مطالعه بعدی اضافه شوند.
![]()
![]()
صفحه برای دسترسی Offline ذخیره نمی شود و فقط یك بوك مارك است. مرورگر وب Safari در iphone 4S سرعت بالایی دارد و مرور و همچنین زوم با نیشگون گرفتن صفحه به خوبی در آن اجرا می شود. سرعت بارگذاری صفحه نیز بالا است. مرورگر از Flash پشتیبانی نمی كند.
![]()
این گوشی از شبكه های اجتماعی پشتیبانی می كند. Tab جداگانه توییتر در تنظیمات وجود دارد. شما می توانید مخاطبین توییتر را با دفترچه تلفن همگامسازی كنید یا مخاطبین موجود را برای هماهنگی با ID توییتر جستجو نمایید.
![]()
گزینه Tweet در منو های Share در كل منو (Maps ، یوتیوب ، Safari و ...) نزدیك به Email ، Print ، MMS و ... وجود دارد. كاربر می تواند چندین حساب توییتر را نیز مدیریت كند.
![]()
![]()
![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)