صفحه 8 از 12 نخستنخست ... 456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 115

موضوع: تاپیک هواداران تراختور

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

خبرهايي از تراکتورسازي

حضور بازيکن کره‌اي در تيم تراکتورسازي منتفي شد.

00028502
    تمرینات تیم تراکتورسازی در تبریز ادامه دارد. این تیم به احتمال زیاد روز پنجشنبه یا جمعه با تیم ترکی ترابوزون اسپور بازی می‌کند.
    * قرار بود یک بازیکن کره ای از تیم سوان سامسونگ با تراکتورسازی مذاکره کند اما باشگاه کره ای به دلیل قرارداد دو ساله این بازیکن حاضر به از دست دادن این بازیکن نشدند و بدین ترتیب تراکتورسازی قید این بازیکن را زد.
    * به تازگی باشگاه فولاد خوزستان خواستار جذب مهدی کیانی شده است اما باشگاه تراکتورسازی هم در ازای کیانی از فولاد خواستار آرش افشین شده است. هنوز مذاکرات دو باشگاه نتیجه ای نداده است.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض تراکتورسازي با ترابوزون بازي نمي‌کند

ديدار دوستانه تراکتورسازي با ترابوزون در زمان ديگري برگزار مي‌شود.

00028502
    مسئولان باشگاه تراکتورسازی درصدد بودند فردا یا جمعه با تیم ترابوزون اسپور ترکیه دیداری تدارکاتی برگزار کنند اما با توجه به اینکه مسئولان باشگاه ترابوزون اعلام کرده اند نمی توانند در این تاریخ به تبریز بیایند قرار شد این دو تیم یک دیدار رفت و برگشت در زمان مناسب دیگری برگزار کنند.
    قرار است تراکتورسازی به زودی با یکی از تیم های دسته اولی تبریزی دیدار تدارکاتی انجام دهد.

4. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

جعفري :کياني را معاوضه مي کنيم

سردار جعفري مدير عامل تراکتور سازي در مورد نامه فدراسيون فوتبال در مورد بليت فروشي مسابقات توسط اين باشگاه گفت : ظاهرا سازمان ليگ بما اعلام کرده که طي نامه اي به هيات فوتبال استان اين تصميم را که مبتني بر ظوابط ومقررات اي اف سي است اعلام کرده .
    جعفری در مورد فرا خوان جذب هوادار یار هم توضیح داد : در فراخوانی که کرده ایم استقبال هواداران خیلی خوب بوده وتا کنون نزدیک 60 نفر ثبت نام کرده اند که این تعداد رو به افزایش است و این در قدم اول حرکتی است در جهت به حداقل رساندن مشکلات هواداران این تیم برای حضور در ورزشگاه وامید وارم تجربه خوب این اقدام زمینه های بیشتری را برای خدمت به تماشاگران فهیم مهیا کند.
    جذب لیدر های جدید از ثبت نام کنندگان موضوع دیگری است که سردار می گوید : کلا بحث لیدر با موضوع هوادار یار متفاوت است ونهایتا می شود گفت که شاید تعدادی را برای کمک به لیدر ها ی موجود مورد آموزش قرار دهیم تا در مواقعی به آنها هم کمک حال باشند .
    اظهارات مهرداد اولادی مورد دیگری بود که سردار کفت : چون خود این بازیکن در مصاحبه ای جواب اظهارات خود را داد دیگر نیازی نیست که ما موضعی را اتخاذ کنیم .
    داستان سریالی مهدی کیانی آخرین سوالی بود که از مدیر عامل تراکتور پرسیده شد که در اینرابطه هم سردار اولویت تراکتور سازی را معاوضه این بازیکن اعلام کرد وگفت حضورآرش افشین چه بعنوان مشمول وچه بعنوان تعویض با مهدی کیانی صحت ندارد وتنها این فولادی ها بوده اند که پیشنهادی در مورد جذب کیانی داده اند که فعلا جوابی نداده ایم وگفتگو با این باشگاه را تا ئید نمی کنم .
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گفت‌وگوی متفاوت فارس با قلعه‌نویی در مورد اتفاقات فوتبال ایران:

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی فوتبال کشورمان شب گذشته موفق شد در منامه با تیم بحرین در دقایق پایانی به تساوی برسد و یک امتیاز از این مسابقه کسب کند.
    از همین رو خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، گفت‌وگویی با سرمربی سابق تیم ملی و کنونی تراکتورسازی در مورد اتفاقات مختلف فوتبال انجام داده که در زیر می‌خوانیم:
    فارس: با توجه به تعطیلات نیم فصل، شرایط تراکتورسازی چگونه است؟
    با توجه به تعطیلی تمرینات فشار زیادی را روی بدن‌ها وارد کردیم و برای مسابقه با فولاد خوزستان آماده می‌شویم.
    فارس: این تطعیلی به نفع شما شد یا ضررتان؟
    ما شرایط خودمان را داریم و این تعطیلی برای بازی‌های ملی است و همه تیم‌ها این تعطیلی‌ها را پشت سر می‌گذارند.
    فارس: جو تبریز چگونه است؟ پس از اعتراضات برخی تماشاگران در یکی دو مسابقه ظاهرا شرایط بهتر شده است؟
    اول از همه باید بگویم که جو این‌گونه که شما می‌گویید ناآرام نبود ولی برخی‌ها حساب‌شان با مردم عادی تفاوت دارد. ما به دنبال این هستیم که در تبریز کار کنیم. من قبلا هم گفتم زمانی که احساس کنم نمی‌توانم تاثیرگذار باشم، خودم کنار می‌روم. زمانی انسان با بودنش کمک می‌کند و زمانی با نبودنش. نباید این را بگویم اما تیمی که یک مربی در آن کار می‌کند، ارث پدری‌اش نیست.
    تراکتورسازی پتانسیل خوبی دارد و مطمئن باشید در نیم فصل دوم شرایط به مراتب بهتری پیدا خواهیم کرد. آنهایی که شیطنت می‌کنند به دنبال این هستند که آرامش را از تیم بگیرند یا به اهدافشان که برهم زدن شادی مردم آذربایجان است، برسند.
    این افراد به دنبال منافع شخصی هستند و به فکر موفقیت تراکتورسازی نیستند.
    فارس: بازی تیم ملی مقابل بحرین را تماشا کردید؟
    بله بازی را دیدم، ولی فکر می‌کنم بازی خوبی نبود. امیدوار هستیم بازی به بازی بهتر شویم.
    فارس: پیش از این اعلام کرده بودید تیم ملی ما هنوز با تیم‌های قدرتمند آسیا بازی نکرده و محک نخورده. آیا هنوز هم چنین نظری دارید؟
    شما به‌ آمار بازی‌هایی که تیم ملی انجام داده، توجه کنید. تیم ملی ما با چه کشورهایی بازی کرده است؟
    فارس: اندونزی، فلسطین و بحرین....
    پس قبول کنید که هنوز با تیم‌های درجه یک بازی نکرده‌ایم اما معتقدم ما باید به تیم ملی آرامش دهیم و اجازه دهیم کادر فنی نیز در آرامش کار خود را انجام دهد. وقتی تغییرات به وجود می‌آید صد در صد فراز و نشیب وجود دارد ولی باید به فکر مرحله بعد باشیم چون عیار تیم‌ها در مرحله بعد مشخص می‌شود.
    فارس: تکلیف مهدی کیانی چه شد. قصد ندارید او را ببخشید؟
    بحث بخشش نیست. به این حرف من دقت کنید.کیانی بازیکن خوبی است اما باز هم تکرار می‌کنم او نیاز دارد تا فضای جدیدی را تجربه کند تا متوجه شود فوتبال به آن شکلی که او تصور می‌کند، نیست و مدل‌های دیگری دارد.
    به نکته‌ای از این رفتارها اشاره می‌کنم. ظاهرا یک روزنامه یکی دو روز پیش مطلبی نوشت و این مسئله اصلا به ذهن من هم خطور نکرده بود. آنها نوشته بودند ناهنجاری‌های امسال فوتبال بیشتر به کسانی برمی‌گردد که سال گذشته در تراکتورسازی بودند. ما در حال حاضر از نظر رفتاری طرز فکر این بازیکنان را تغییر می‌دهیم. اگر آنها توانستند شرایط خود را با ما تطبیق کنند که به نفع خودشان است وگرنه بهتر است فضای جدیدی را تجربه کنند. من که نیامده‌ام اینجا همه را قلع و قمع کنم. ولی باید به عنوان بزرگ‌تر تیم منافع را در نظر بگیرم.
    فارس: یعنی در گذشته در تیم تراکتورسازی زیاد روی این بازیکنان کار نشده که حالا در تیم‌های دیگر چنین رفتاری نشان می‌دهند؟
    من به گذشته کاری ندارم. در حال حاضر این مشکلات وجود دارد. در سپاهان هم چنین مسائلی بود اما کاری کردیم که دو سال پیاپی به عنوان تیم خوش اخلاق لیگ انتخاب شویم.
    یک مربی علاوه بر بحث فنی باید روی بحث اخلاقی هم با بازیکنانش کار کند. توضیح دادم من نمی‌دانستم چنین مطلبی نوشته شده اما دوستان تماس گرفتند و برایم مطلب را خواندند.
    فارس: حال که به این نکات اشاره کردید، در مورد اتفاقاتی که پیرامون نصرتی و رضایی مطرح می‌شود، هم صحبت کنید؟
    ببینید باید بگویم من مربی هم اشتباه می‌کنم اما آنهایی که روی اشتباهات قضاوت می‌کنند باید تجربه داشته باشند. به طور مثال برنامه 90 دو هفته پیش آن‌گونه رفتار می‌کند و البته هفته گذشته 180 درجه تغییر رویه می‌دهند.
    در مورد آن حرکت باید بگویم که من هرگز صحنه‌ها را ندیدم ولی در همین مورد می‌گویم که این کار صد در صد اشتباه بوده و آنها باید تنبیه شوند.
    فردوسی‌پور در آن برنامه از آقای حسن‌زاده(رئیس کمیته انضباطی) پرسیده که چرا حکم نمی‌دهید؟ حال معلوم نبود دو روز از قضیه گذشته یا سه روز. انسان باید بابت هر اشتباه خود تنبیه شود اما خیلی خوب است آن کسی که قضاوت می‌کند به مردم انحراف فکری ندهد و ذهن مردم را از جای دیگر به سمت دیگر نبرد. اگر مقداری فوتبالی نقد و انتقاد کنید شاید کسی ناراحت نشود، اما شخصی که نه آن فشار را تحمل کرده و نه تا به حال 90 دقیقه فحش ناموس خورده چگونه می‌تواند قضاوت کند؟
    عادل فردوسی‌پور نه بازی کرده و نه مربیگری، پس هیچ کدام از این شرایط را تجربه نکرده است. باز هم می‌گویم که کار، کار اشتباهی بوده ولی بازیکنی که 90 دقیقه فحش ناموس می‌خورد چه رفتاری از خود نشان می‌دهد؟
    حال شاید شخصی مثل من این همه فحش بشنود و به خاطر تجربه‌اش کاری انجام ندهد، اما برخی‌ها نمی‌توانند اینگونه رفتارها را تحمل کنند.
    فارس: پس معتقدید که نباید آنها را نابود کرد؟
    صد در صد همین گونه است. محمد خاکپور آن شب به حدیث خوبی اشاره کرد و بحث من این است. مثلا محمد نصرتی که این‌گونه از همه عذرخواهی می‌کند و زحمات زیادی هم برای این فوتبال کشیده نباید این همه فشار را تحمل کند. ولو اینکه کار صد در صد اشتباه است. البته همان‌گونه که گفتم من حرکات رضایی و نصرتی را ندیدم و فقط از دوستان شنیدم.
    فارس: دکتر منتظری، روانشناس سابق تیم ملی و استقلال که با شما هم کار کرده، اعتقاد داشت که به جای آنکه کار فرهنگی کنیم در رختکن با بازیکنان صحبت از پاداش‌های 500 هزار تومانی می‌زنیم. شما چه نظری دارید؟
    اعتقاد من هم همین است. ما از سازمان ورزش به وزارت تبدیل می شویم و اگر از وزارت هم یک پله بالاتر هم برویم، فرقی نمی‌کند. اینها دوای درد ورزش ما نیست. هر وقت قانون اساسی نوشتیم و تکلیف ورزش را روشن کردیم آن وقت می‌توانیم خوشبین باشیم.
    بازیکن فوتبال 6 ماه می‌دود تمرینات طاقت‌فرسا انجام می‌دهد و کلی فحش می‌شنود آن‌وقت هنگامی که می‌خواهد پولش را بگیرد، می‌گویند نداریم.
    مگر ما چه خدمتی به تماشاگرانمان می‌دهیم؟ این از وضع گرمایشی و سرمایشی استادیوم‌هایمان است. این از سرویس‌های بهداشتی ورزشگاه‌هایمان است و خدماتمان هم که همه می‌بینند. من در آلمان خیلی چیزها را دیدم. آنها برای تماشاگران مسابقه می‌گذارند و برایشان سرگرمی به وجود می‌آورد اما در اینجا فشار اقتصادی هم روی تماشاگران فوتبال وجود دارد.
    وضع استقلال و پرسپولیس مشخص نیست و مدیر عاملان به جای آنکه دنبال کار فرهنگی برود، صبح تا شب باید به دنبال پول بدوند. من هم اعتقاد دارم بازیکن پول زیادی می‌گیرد ولی برنامه‌ای وجود ندارد. اگر به بازیکن حرف بزنیم می‌گوید 6 ماه است پول نگرفتم. اگر خیلی ناراحت ما هستید، برو حق ما را از باشگاه بگیر.
    می‌خواهم به تجربه‌ای از حضورم در لورکوزن اشاره کنم.
    فارس: بفرمایید
    در آلمان شرایط این‌گونه است وقتی یک تیم می‌برد طبق جدول پاداش‌ها به حساب بازیکنان پول ریخته می‌شود اما برنامه‌ریزی طوری تعیین شده که آنها تا نیم فصل حق ندارند پول را از حساب خود بیرون بکشند اما اطمینان دارند که پول در حسابشان وجود دارد. من 4 قهرمانی با استقلال آورده‌ام اما فقط یک پاداش گرفتم. یکی از وزیر وقت رفاه طلبکارم و یکی از آقای قریب. یکی دیگر هم هنوز به من نداده‌اند.
    فارس: اما شما که این پاداش‌ها را نمی‌گیرید؟
    نمی‌دهند که بگیریم. همین حالا 140 میلیون بابت صعود به مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان آسیا و پاداش قهرمانی با سپاهان طلبکار هستم. اما فعلا خبری نشده است.
    داستان نقش جهان را یادتان هست؟ اینها همه دست به دست هم می‌دهند که فوتبال ما به این روز بیفتد. ما نمی‌توانیم بگوییم جوان ما مقصر است چون کار فرهنگی نکرده‌ایم. من مربی چه کار فرهنگی کرده‌ام که توقع دارم بازیکن حرکاتش کنترل شده باشد. طرح جامع آقای مهرعلیزاده در حال خاک خوردن است اما ما قانونمند نیستیم و به طرق مختلف هزینه‌های بیت‌المال را از دست می‌دهیم.
    ذوب‌آهن سه روز است که تمرین نمی‌کند و شاهین بوشهر نیز چنین شرایطی دارد. چه توقعی از این فضا دارید؟ من اعتقاد دارم وقتی فضا اینگونه است شاید این گونه اتفاقات رخ ندهد اما به شکل دیگری تکرار می‌شود.
    فارس: با این اشکالاتی که شما اشاره کردید، حالا حالاها ورزش ما درست نمی‌شود...
    به سن و سال ما که نمی‌خورد که این ورزش درست شود. (می‌خندد) شما جوانتر هستید شاید آن روز را دیدید.
    فارس: بگذریم. ظاهرا به تیم پیشکسوتان هم دعوت شده‌اید؟
    البته دعوت شده‌ام. از آقای بهزادی تشکر می‌کنم ولی چون ما بالای سر تیم‌مان هستیم شاید نتوانیم در اردو شرکت کنیم.
    فارس: به عنوان سؤال پایانی بپرسیم که این روزها صحبت‌های زیادی مبنی بر حضور بازیکنانی مثل آرش افشین در تراکتورسازی شنیده می‌شود. آیا چنین مسئله‌ای صحت دارد؟
    فقط این را بگویم هر وقت همه چیز نهایی شد و روی ورق آمد به آن اشاره می‌کنیم. اینها شایعات است. البته تمام بازیکنانی که شما اشاره می‌کنید نفرات خوبی هستند ولی تا زمان عقد قرارداد به ما اجازه بدهید.
    فارس: صحبت خاصی ندارید؟
    پیشاپیش عید سعید غدیر خم را به تمام مسلمانان جهان تبریک می‌گویم چون اعتقاد دارم این عید بزرگ‌ترین عید ما شیعیان است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

عده‌ای می‌خواهند چهره قلعه‌نویی را کریه کنند

محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه گفته می شود به مناسبت عید غدیر خم قرار است امیر قلعه نویی مهدی کیانی را ببخشد، اظهار داشت: این خبر را شایعه سازان درست کرده اند. عده ای می خواهند با سوءاستفاده از شرایط از امیر قلعه نویی چهره کریه بسازند. هواداران ما خود توجیه هستند و به حرف جریان سازها توجهی ندارند.
    وی افزود: بازیکنی که دچار مشکل می شود و مربی او را نمی خواهد دیگر جای بحث ندارد. مهدی کیانی هم فرشته نجات تراکتورسازی نیست و عده ای جریان ساز می خواهند با استفاده از کیانی پلی برای رسیدن به خواسته های خود بسازند.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در پاسخ به این سؤال که آیا با کیانی برای صدور رضایتنامه به توافق رسیده اند یا خیر گفت: پرونده کیانی برای ما بسته شده است. با او برای صدور رضایتنامه هم توافقی نداشته ایم. کیانی تا زمانی که ما با یک باشگاه به توافق برسیم بازیکن تراکتورسازی است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

به جای کیانی یک بازیکن پرسپولیس را می‌خواهیم

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز گفت: به جای کیانی یکی از بازیکنان پرسپولیس را می‌خواهیم.

13900720124117 PhotoA

محمد حسین جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد حضور خود و امیر قلعه نویی در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عنوان کرد: یک جلسه سه ضلعی بود بین باشگاه تراکتورسازی، کمیته انضباطی و نماینده کمیته داوران. در خصوص اتفاقاتی که بعد از بازی با داماش رخ داد یک بازخوانی داشتیم و طرفین گلایه های خود را از هم اعلام کردند و به نتایج خوبی رسیدیم.
    وی افزود: در این جلسه به دنبال مقصر نبودیم و فقط می خواستیم مشکلات را بگوییم و امیدوار هستیم که از این پس به خصوص در بازی های حساس از داوران مجرب تر استفاده شود و دقت عمل کمیته داوران هم بالا رود.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص شکایت کمالوند از این باشگاه به دلیل مسائل مالی تصریح کرد: این قضیه برای یک ماه قبل است و همان موقع ما محاسبات خود را انجام دادیم و می دانیم که باید مبلغی را بابت دو سال قبل این مربی پرداخت کنیم. هر مربی حق دارد وقتی باشگاهی پولش را نمی دهد شکایت کند.
    جعفری در ادامه در ارتباط با مشکلات مالی این باشگاه گفت: وضعیت مالی ما هم مثل سایر باشگاه ها بد و نامناسب است. نمی خواهم تراکتورسازی را با سایر باشگاه ها مقایسه کنم اما ما هم در تنگنای مالی قرار داریم. تاکنون فقط ۳۰ درصد قرارداد بازیکنان را پرداخت کرده ایم و در تلاش هستیم منابع پولی را پیدا کنیم اما این تلاش به کجا برسد معلوم نیست.
    وی در مورد شکست این تیم مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: می توانستیم با پیروزی در این مسابقه جهش خوبی در جدول داشته باشیم اما فوتبال همین است. باید مهم این است که تیم بازی خوب و تماشاگر پسندی ارائه کند. تماشاگران ما به دنبال بازی خوب هستند اما مقابل فولاد خوب نبودیم. توقع تماشاگران به دلیل بازی های خوب اول فصل بالا رفته است. امیر قلعه نویی هم تمام تلاش خود را می کند که همین شرایط را فراهم کند.
    جعفری در مورد اینکه حمید استیلی اعلام کرده مهدی کیانی از این هفته در تمرینات پرسپولیس شرکت می کند، به فارس گفت: با باشگاه پرسپولیس توافقاتی کرده ایم اما نگفتیم این بازیکن از این هفته می تواند در تمرینات شرکت کند. ما برای جابه جایی یک بازیکن از پرسپولیس با آنها حرف زدیم اما هنوز توافق نهایی صورت نگرفته است.
    وی در پاسخ به این سؤال که کدام بازیکن پرسپولیس را می خواهید گفت: فعلا نمی خواهیم این موضوع رسانه ای شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

11. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

نقص‎مدارک تراکتور روي‎کاهش‎سهميه‎تاثير گذاشت

ماه ها در رسانه ها و جلسات ليگ برتر اعلام کردم بايد وضعيت ورزشگاه ها را سامان بخشيم و و مدارک مالي باشگاه هاي ليگ برتر را به موقع ارسال کنيم اما هيچ کدام از اين جدي گرفته نشد.
    00003561
    سهمیه لیگ قهرمانان آسیا علیه ایران از 3+1 به 2+2تغییر یافت اما عزیزالله محمدی که هم اکنون در مقر ای اف سی و در مالزی حضور دارد همچنان به تغییر این وضعیت امیدوار است.

او درباره تصمیم جدید ای اف سی گفت:« فعلا کمیته اجرایی آپشن اول را که همان 2+2 است در نظر گرفته اما امیدواریم که طی گفت وگوهایی که در دفتر رئیس موقت ای اف سی انجام خواهیم داد نتیجه لازم را بگیریم . هر چند که به نظر من تمام هشدارهای من به باشگاه ها تیم لیگ برتر اینجا خود را نشان داد به دلیل که ماه ها در رسانه ها و جلسات لیگ برتر اعلام کردم باید وضعیت ورزشگاه ها را سامان بخشیم و و مدارک مالی باشگاه های لیگ برتر را به موقع به ای اف سی ارسال کنیم اما هیچ کدام از این جدی گرفته نشد و حالا هم تأثیر خودش را در اعمال نظر ای اف سی گذاشته است.»

او درباره اشکالات مدارک ارسالی به کمیته ای اف سی گفت:« متأسفانه باشگاه تراکتورسازی روی این اتفاق تأثیر گذاشت چرا که با ارسال ناقص مدارک خود باعث شد ناظران و بازرسان ای اف سی در این کسر امتیاز از سوی ناظران ای اف سی شد اما در هر صورت بنده و آقای کفاشیان امشب تمام سعیمان را خواهیم کرد تا نظر رئیس موقت ای اف سی را جلب کنیم و آپشن 3+1 را دوباره ایجاد کنیم.»

وی در انتها درباره انتخاب جباروف گفت:« به هر حال این نتیجه ای است که ای اف سی رقم زد ولی فکر می کنم چون ازبک ها در آسیا بهتر ظاهر شدند این امتیاز برای جباروف لحاظ شد امیدوارم سال آینده یک بازیکن ایرانی بهترین آسیا شود.»

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

قلعه نويي و تعجب از اعتراض تماشاگران

00031765
    امیر قلعه نویی که تیمش در خانه با نتیجه مساوی یک بر یک مقابل راه آهن شهر ری متوقف شد، در جمع خبرنگاران افزود: زمانی که با سپاهان سه گل به این تیم زدیم همین تماشاگران شعار ''عیبی یوخ'' سردادند، اما نمی دانم امروز چه شد که تماشاگران به بازی خوب تیم اعتراض کردند.
    وی، ابرازعقیده کرد: شاید اعتراض تماشاگران به این خاطربوده که تراکتورسازی پیش از من 10 جام کسب کرده بوده و یا قهرمان مسابقات تخت جمشید شده بوده که من نتوانستم آنها را تکرار کنم.
    قلعه نویی با ابراز رضایت از بازیکنانش و عملکرد آنها در بازی امروز گفت: بازیکنانم در بازی امروز با برنامه و خوب بازی کردند و اگر بدشانسی نمی آوردیم با اختلاف چهار و یا پنج گل برنده می شدیم.
    وی با اعلام اینکه همیشه به نظر مردم احترام گذاشته است، افزود: مسوول فنی تیم من هستم و تا روزی که در این تیم باشم مسوول تمام مسایل فنی خواهم بود و تصمیم گیرنده نهایی من هستم.
    سرمربی تراکتور سازی با قبول اینکه تیم در بازی های گذشته فراز و نشیب های زیادی را تجربه کرده است، گفت: نتایج خوب در مقابل تیم های بزرگ، سطح توقع را بالا برده و خواسته هواداران طبیعی است اما در جایی که تیم خوب بازی می کند باید اذعان کرد و در جایی هم که تیم ضعیف عمل می کند، نباید به مردم دروغ گفت.
    تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با توقف مقابل راه آهن شهر ری در هفته چهاردهم، 24 امتیازی شد و با یک پله سقوط نسبت به هفته گذشته در رده پنجم جدول رده بندی قرار گرفت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

خبرهايي کوتاه از تراکتورسازي

مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي به دليل بيماري فرزندش در تمرينات اين تيم غايب است.

00028502
    تیم تراکتورسازی به دلیل یخ زدن زمین های تمرین در تبریز در سالن تمرینات خود را برای بازی روز جمعه هفته جاری با پرسپولیس برگزار می کند. این تیم برای بازی با پرسپولیس بازیکن محروم و مصدوم ندارد ولی سیاوش اکبرپور به دلیل بستری شدن فرزندش در بیمارستان در چند روز اخیر در تهران بوده و هنوز به تبریز بازنگشته است.
    * باشگاه تراکتورسازی برای جذب بازیکن در نیم فصل در حال مذاکره با چند بازیکن خارجی از کشورهای برزیل و ازبکستان است اما هنوز حضور هیچ یک از بازیکنان قطعی نشده است.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

عدم پاسخگویی مدیرعامل تراکتورسازی درباره اتفاقات اخیر

13900730200458 PhotoA

احمد ابهران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد برنامه های تراکتورسازی برای بازی روز جمعه این هفته با پرسپولیس گفت: تیم ما ساعت ۱۳ روز چهارشنبه به تهران می آید و در هتل المپیک مستقر می شود.
    وی در پاسخ به این سؤال که قضیه جذب مهدی کیانی توسط باشگاه پرسپولیس به کجا رسید، عنوان کرد: چون با پرسپولیس بازی داریم جایز ندیدیم فعلا در این باره حرفی بزنیم. ضمن اینکه اگر بخواهیم کیانی را به پرسپولیس بدهیم این تیم باید یک بازیکنش را به ما بدهد. فعلا نیم فصل نشده و قانونی نیست در مورد انتقال بازیکنان صحبتی شود.
    ابهران در مورد اینکه چرا تراز مالی باشگاه تراکتورسازی دیر به سازمان لیگ داده شده، عنوان کرد: من نمی توانم در این خصوص صحبت کنم و خود آقای جعفری باید در این باره حرف بزند.
    خبرنگار فارس در چندین نوبت با مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تماس گرفت اما جعفری فعلا پاسخگو نیست و ترجیح می دهد در این خصوص سکوت اختیار کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 8 از 12 نخستنخست ... 456789101112 آخرینآخرین