مطمئناً تا به حال دچار این مشکل شدهاید که پس از پوست کندن سیب جهت تهیهِ سالاد میوه یا موز جهت تهیهِ انواع دسرها آنها به سرعت در مجاورت با هوا رنگ اصلی خودشان را از دست میدهند. این مسئله هنگام پوست کندن سیبزمینی هم تا زمان سرخ کردنش صادق است و همچنین اکثر خانمهای خانهدار از سیاه شدن و تغییر رنگ قارچ هم پس از شستشو یا ماندن آن در یخچال شکایت دارند.
برای سیاه نشدن سیبزمینی تنها کافی است پس از پوست کندن و خلال کردن یا ریز کردن آن مقداری آب ولرم را در ظرفی ریخته و یک قاشق چایخوری سرخالی نمک به آن بیفزایید و تا زمان استفاده سیبزمینیها را در آن آب نمک نگه دارید. نمک موجود در آب هم باعث مزهدار شدن سیبزمینی شده و هم از پس دادن ویتامینهای سیبزمینی به آب جلوگیری میکند.
جهت جلوگیری از سیاه شدن موز، سیب و قارچ نیز باز هم چارهِ کار استفاده از چند قطره لیموترش است. کافی است پس از پوست کندن و قاچ کردن این مواد آنها را در کاسهای بریزید و مقدار کمی (نصف یک لیموترش کوچک کافی است آبلیموی تازه روی آن بچکانید و ظرف را طوری تکان دهید که آبلیموها به تمام مواد آغشته شوند. حال میتوانید با خیالراحت قارچ را با همان رنگ اولیهِ خود در فریزر قرار دهید و با موز و سیب خود نیز سالاد میوهای درست کنید که هیچ وقت سیاه نمیشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)