رييس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از اعلام راي پرونده محمد نصرتي و شيث رضايي در امروز (شنبه) خبر داد.
00034028
حسن‌زاده گفت: همانطور که قبلا هم گفتم راي پرونده محمد نصرتي و شيث رضايي دو بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس صادر شده و تنها بخاطر مسابقه تيم ملي برابر بحرين اين راي اعلام نشد. کميته انضباطي آماده است و سعي مي‌کند تا راي فوق را امروز (شنبه) اعلام کند و بايد در اين رابطه با رييس فدراسيون صحبت کنم و در صورت موافقت‌ مسوولان، راي را اعلام کنيم.
وي با رد شايعه تعيين محروميت دو ساله براي نصرتي و چهارساله براي رضايي، خاطرنشان کرد: اين خبر که در برخي رسانه‌هاي ورزشي عنوان شده شايعه است و صحت ندارد. راي اين دو بازيکن چيز ديگري است.
رييس کميته انضباطي همچنين از صادر شدن راي موضوع درگيري لفظي حنيف عمران‌زاده و آندرانيک تيموريان دو بازيکن تيم استقلال خبر داد و گفت: راي اين پرونده هم صادر شده اما فعلا اعلام نشده است. ممکن است راي دو بازيکن فوق هم امروز اعلام شود.
حسن‌زاده درباره رسيدگي به موضوع درگيري‌هايي که از جريان مسابقه تيم فوتبال فجر سپاسي شنيده مي‌شود، تصريح کرد: هنوز گزارش مربوط به مسابقه اين تيم را نديده‌ام اما در صورت رسيدن گزارش به کميته انضباطي، سريعا آن را بررسي خواهيم کرد.
وي همچنين درباره اتفاق بازي دو تيم سپيدرود رشت و نفت‌وگاز گچساران که ظاهرا يکي از بازيکنان ذخيره به داخل زمين آمده و مانع به ثمر رساندن گل شده بود هم پاسخ فوق را داد و خاطرنشان کرد: بايد گزارش مربوط به اين مسابقه را هم ببينيم. آخرين روزي که در کميته انضباطي بودم، گزارشي به دست‌مان نرسيده بود.