خورش گوجه سبز


مواد لازم:
نیم كیلوگرم( اگر با استخوان بود 750 گرم)

گوشت گوسفند
نیم كیلوگرم

سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا)
نیم كیلوگرم

گوجه سبز
4 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده
به اندازه لازم

ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی كم دارچین)
به اندازه لازم

نمك و فلفل
به اندازه لازم

روغن
طرز تهیه:
گوشت را تكه تكه می كنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ كرده و با 4-3 لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز كرده و می شوییم. آب آن كه رفت، ریز خرد كرده و با روغن سرخ می كنیم. سپس به گوشت اضافه كرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی كاملاً بپزند). سپس نمك، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه كرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده كرد.