طرز تهیه قیمه پلو


مواد لازم:


روغن=100 گرم
پیاز=2 عدد (250 گرم)
گوشت گوسفند= 350 گرم
زردچوبه= یک قاشق چایخوری
فلفل= نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذاخوری
لپه=70 گرم
پودر فشرده مگی= یک بسته
آب=750 میلی لیتر
نمک= یک قاشق چایخوری
برنج= 4 پیمانه


طرز تهیه:
روغن را حرارت داده و پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود


گوشت را به قطعات کوچک برش داده و 5 دقیقه همراه با پیاز تفت دهید.

زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید.

لپه را یک ساعت در آب خیس کرده سپس آب آن را جدا کرده و به بقیه مواد اضافهکنید.
پودر فشرده مگی را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید.


آب را اضافه کرده و 2-1 ساعت حرارت دهید.

مخلوط را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده سپس به قابلمه کمی روغن اضافه کرده و برنج و مخلوط را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را با دمی بپوشانید و 45-30 دقیقه حرارت دهید