فسنجان


مواد لازم:
مغز گردو 500 گرم
مرغ يك عدد متوسط يا گوشت گوسفندي 750 گرم
پيازداغ دو قاشق سوپخوري
رب‌انار غليظ پنج قاشق سوپخوري
آب سه ليوان
نمك به ميزان لازم
شكر در صورت تمايل به ميزان لازم
گلپر در صورت تمايل يك قاشق مرباخوري

طرز تهيه:
مرغ را همراه پيازداغ وكمي نمك وآب مي‌گذاريم تانيم ‌پزشود. سپس گردوي چرخ شده راهمراه بارب‌اناربه غذا اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تاخورش به روغن بيفتد در صورت تمايل مي‌توانيد كمي شكر هم به خورش اضافه كنيد. ازگلپرهم مي‌توانيدبه عنوان ادويه استفاده كنيد.