انگيزه مرموز برای قتل زن كارگر
در حالي كه پزشكي قانوني علت مرگ زهرا را وارد شدن ضربات سخت به سر مقتول اعلام كرده بود، رضا تحت بازجويي قرار گرفت و در شرايطي كه موبايل قرباني از كيف او پيدا شده بود، به قتل اقرار كرد
شرق: مرگ، سرنوشت زني بود كه بعد از ترك شوهر معتادش براي كار به تهران مهاجرت كرد. اين زن سال گذشته توسط مردي به قتل رسيد و جنازهاش در خانهاي در بلوار خليجفارس رها شد.
به گزارش خبرنگار ما، اين پرونده روز 13 مهر سال گذشته تشكيل شد و ديروز هيات قضات شعبه 113 دادگاه كيفري استان تهران براي محاكمه قاتل و صدور رأي، جلسه محاكمه را برگزار كردند. روشن كه بهعنوان نماينده دادستان تهران در اين جلسه حاضر شده بود وقتي پشت تريبون ايستاد ضمن درخواست صدور حكم قانوني براي متهم كه مردي 24ساله بهنام رضاست، خلاصهاي از پرونده را شرح داد و گفت: «جسد زهرا كه 35سال داشت در پاركينگ يك خانه پيدا شد. لباسهاي او پاره شده بود و اين نشان ميداد وي در برابر قاتل يا قاتلان مقاومت كرده است. ماموران در بدو تحقيقات با پرس و جو از اهالي ساختمان فهميدند زهرا آن روز براي اينكه بهعنوان مستخدم در يكي از خانهها استخدام شود به آنجا رفته و رضا نيز همراهش بود. از آنجا كه رضا در زمان كشف جسد در صحنه حضور نداشت، ماموران به وي مشكوك شدند و با انجام تحقيقات او را بازداشت كردند. همچنين مشخص شد زهرا از اهالي استان كرمانشاه است كه براي كار به تهران آمده بود و در خانه خالهاش سكونت داشت.»
روشن ادامه داد: «در حالي كه پزشكي قانوني علت مرگ زهرا را وارد شدن ضربات سخت به سر مقتول اعلام كرده بود، رضا تحت بازجويي قرار گرفت و در شرايطي كه موبايل قرباني از كيف او پيدا شده بود، به قتل اقرار كرد. رضا در اعترافاتش به ماموران گفت قصد داشت به زهرا تعرض كند اما زن جوان در برابر او مقاومت كرد و وي را كتك زد، در اين درگيري رضا نيز ضربهاي به سر او وارد كرد كه باعث مرگ اين زن شد. رضا در اعترافاتش گفته است: «بعد از مرگ زهرا در حالي كه ترسيده بودم گوشي موبايل او را برداشتم و فرار كردم.»بعد از اينكه نماينده دادستان جايگاه ويژه را ترك كرد، اولياي دم در برابر قضات قرار گرفتند تا خواستهشان را اعلام كنند. آنها گفتند تقاضا دارند براي متهم حكم قصاص صادر شود. مادر زهرا گفت: «دخترم ازدواج كرده بود و فرزندي ششساله داشت اما چون شوهرش به مواد مخدر اعتياد داشت آنها مرتب با هم درگير ميشدند تا اينكه زهرا تصميم گرفت شوهرش را ترك كند. او براي پيدا كردن كار به تهران آمد و پسرش را نيز نزد شوهرش گذاشت. دامادم اين روزها در يك مركز ترك اعتياد بستري است و ميخواهد مواد مخدر را ترك كند. زهرا مرتب ما را از خودش باخبر ميكرد تا اينكه اطلاع دادند دخترمان كشته شده است. زهرا بيگناه به قتل رسيد و قاتلش بايد اعدام شود.»
در ادامه اين جلسه نوبت به رضا رسيد تا از خودش دفاع كند. او اتهام قتل را بار ديگر پذيرفت اما اظهاراتش را درباره انگيزه قتل تغيير داد و گفت: «من اتهام رابطه نامشروع را قبول ندارم. آن روز در خيابان ايستاده بودم كه زهرا جلو آمد و آدرس پرسيد، من هم راهنمايياش كردم اما او نيم ساعت بعد برگشت و گفت جايي را كه ميخواسته پيدا نكرده است. كنجكاو شدم و درباره كارش از او سوال كردم، زهرا هم گفت نظافتچي خانه است و دنبال منزلي كه بايد به آنجا برود ميگشت. من قبلا در يك خانه كارگر بودم و خواهر همسرم نيز آن موقع در همان خانه مشغول به كار بود به زهرا پيشنهاد دادم او را به آنجا ببرم و به صاحبخانه معرفي كنم تا شغل دايمي داشته باشد، زهرا قبول نكرد و از من دور شد تا سوار تاكسي شود و به ميدان آزادي برود. در همين هنگام سوار موتوسيكلتم شدم و دنبالش رفتم قبل از اينكه سوار ماشين شود سر راهش قرار گرفتم و گفتم حاضرم اول او را به آن خانه ببرم و بعد به ميدان آزادي برسانم، زهرا قبول كرد و سوار شد.»
متهم به قتل ادامه داد: «وقتي به آن خانه رسيديم زهرا را به زن صاحبخانه معرفي كردم اما گفت شوهرش منزل نيست و خودش نميتواند درباره استخدام كارگر تصميم بگيرد. ما سوار آسانسور شديم تا برگرديم اما فهميدم زهرا در يك لحظه دستش را در كيفم كرد تا پول بردارد از او پرسيدم چرا چنين كاري ميكني جواب داد دانشجوي رشته زبان انگليسي است و براي شهريه دانشگاه به 300هزار تومان نياز دارد، من كه از اين رفتار او عصباني شده بودم هلش دادم و سر زهرا به ديوار خورد و از حال رفت بعد با پوتينم چند ضربه به سرش زدم و فرار كردم.»
در اين هنگام قاضي همتيار –رييس دادگاه- از متهم پرسيد وقتي زهرا بيحال شد چرا به زدن او ادامه دادي؟ رضا جواب داد: «ترسيده بودم و متوجه كارم نبودم براي همين هم او را ميزدم.»
سپس قاضي درباره انگيزه متهم سوال كرد و خطاب به او گفت: «تو قبلا گفته بودي به قصد تعرض مرتكب قتل شدي، چرا حالا موضوع ديگري را مطرح ميكني.»رضا در پاسخ گفت: «آن موقع تحت فشار بودم، براي همين قبلا موضوع تجاوز را مطرح كردم ولي حقيقت چيزي است كه حالا ميگويم.»
بنا بر اين گزارش پس از اتمام دفاعيات متهم و وكيل مدافعش هيات قضات براي صدور رأي وارد شور شدند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)