صفحه 19 از 33 نخستنخست ... 915161718192021222329 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض لطفاً افراط و تفريط را از پرونده شيث و نصرتى كنار بگذاريد

افراط و تفريط بامزه ترين و حتى مضحك ترين صفت منفى ايرانى هاست كه خيلى وقت ها لطمات تاريخى كلانى به ما وارد كرده . ما عادت كرده ايم در مواجهه با يك اتفاق، چنان احساساتى و سر آسيمه ، حكم صادر مى كنيم كه انگار منطق جايى در زندگى ما ندارد. يك نمونه اش همين قضيه شيث و نصرتى. در اينكه اين ۲ عملى غيراخلاقى و اشتباه انجام داده اند ترديدى نيست اما واكنش هاى بعضى از اهالى رسانه و كارشناسان امر هم در نوع خودش جالب است.

عده اى به اخراج و ممنوع البازى شدن تا پايان عمر و حتى جرائم سنگين تر راى مى دهند و عده اى هم مى كوشند تا اين نفرات را قربانى جلوه بدهند كه هر۲ واكنش مضحك است. يعنى چه كه اين دو قربانى هستند؟ قربانى چه؟ قربانى پول هاى زيادى كه به آنها پرداخت شده؟ قربانى اينكه روى جلد رفته اند؟ همين بقيه چه؟ بقيه آنهايى كه روى جلد رفته اند يا پول زياد گرفته اند هم فردا بايد نقش پطرس فداكار را بازى كنند؟

افراط و تفريط در پرونده شيث و نصرتى كار را از حد گذرانده. اين دو اشتباهى كرده اند كه به خاطرش مجازات مى شوند. نه به قول پروين دار زدن اين دو دردى را دوا مى كند و نه قربانى جلوه دادن آنها به سودشان تمام مى شود! حمايت بازيكنان تيم ملى از اين نظرات و تقاضاى بخشش يا كسر محكوميت يك راهكار منطقى است. افراط و تفريطى در كار نيست.همبازيان نصرتى تقاضا كرده اند كه جرم او را به خاطر سابقه اش ببخشند. نظر آيت الله مكارم شيرازى هم در نوع خود بسيار محترم و بسيار پسنديده است آنجا كه مى فرمايند: نفس عمل زشت بوده و بحثى در آن نيست اما رسانه ها هم براى رعايت سلامت اخلاق جامعه آن را تكرار نكنند.

•••
    داريم زيادى شلوغش مى كنيم. داريم اين قضيه را كش مى دهيم. داريم اين قضيه را از سمت اشتباهى قضيه تحليل مى كنيم. داريم اشتباه جلو مى رويم. داريم آدم هايى را مى آوريم وسط كه در اين بازى نقشى ندارند.

•••
    عادل فردوسى پور چند هفته قبل داشت از مجتبى محرمى تعريف و تمجيد مى كرد و اين هفته شيث را كشت. تفاوت اين دو در چيست وقتى هر دو مرتكب اشتباهاتى شده اند؟

•••
    فوتبال ما فقر فرهنگى دارد... خوب!حالا چه كنيم؟ برويم يقه بيست و سى را بگيريم كه فقر فرهنگى دو بازيكن را نشان ۷۰ميليون داده؟ صدا وسيما اين وسط چكاره است؟ بيست و سى حركت اشتباه دو بازيكن را پخش مى كند و عادل در يك برنامه ديگر فوتبال را به فقر فرهنگى متهم مى كند. خنده دار است عملكرد صداو سيما! بالاخره حرف كدام كانالت را باور كنيم آقاى ضرغامى؟

•••
    فوتبال فقر فرهنگى دارد. باشگاه هاى ما فرهنگى ، ورزشى هستند. حالا بهترين فرصت است تا دوباره همه حرف هاى تكرارى اين سال ها را دوباره تكرار كنيم اما آخرش چه؟ كدام فرهنگ؟ كجا فرهنگ نمونه اى داريم كه فوتبال دومى داشته باشد؟ وقتى سياستمداران ما در برنامه تلويزيونى همديگر را به دروغگويى متهم مى كنند، وقتى ناظران اقتصادى آمارهاى دولتى را دروغ مى پندارند و معلوم نيست حرف كدام طرف راست است.وقتى همه دارند به هم اتهام مى زنند و هيچ جا هم به اين اتهام ها توجهى نمى شود، انتظار داريد در زمين هاى فوتبال چه اتفاقى بيفتد؟وقتى بازيكنانى از تيم هاى ليگ هاى پايين تر كلاس اخلاق گذاشتند و به تيم حريف اجازه دادند كه به آنها گل بزنند تا گل ناجوانمردانه شان جبران شود، همين برادر فردوسى پور مدعى اخلاق و برادران مستقر در برنامه ارزشى- اخلاقى بيست وسى كجا بودند؟!خود كارشناسان رسانه اى كه حالا چند روز است مثل نقش مثبت فيلم ها فرياد «وا اخلاقا» سر مى دهند كجا بودند و چرا به اين تيم با اخلاق توجهى نكردند؟!

•••
    اخلاق در فوتبال ايران حكم چماق را دارد. همه همديگر را با آن مى زنند. چقدر بامزه است كه ما با بى اخلاقى محض اخلاق را بر سر هم مى كوبيم!
    •••
    شيث و نصرتى حكمى دارند كه اجرا مى شود. اين وسط نه فرياد وا اخلاقاى خبرگزارى مدعى اخلاق سودى دارد و نه قيافه مظلوم نمايانه كارشناسى كه شيث و نصرتى را قربانى مى داند!
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض علی پروین را 25 هزار پوند می خرم!

گل- در سال 1351 تیم پرسپولیس خود را حرفه ای اعلام کرد و با ستارگان سرشناس خود در مسابقات دوستانه با تیمهای خارجی شرکت می کرد تا درآمد زایی کند و تیم آماتورش نیز در مسابقات باشگاههای تهران شرکت می کرد. 17 آبان 1351 تیم کریستال پالاس که در لیگ دسته اول انگلستان حضور داشت، به دعوت باشگاه پرسپولیس به تهران آمد و در یک بازی دوستانه با پرسپولیس روبرو شد. این بازی با حضور 40 هزار تماشاگر در آزادی برگزار شد و داود نصیری آن را قضاوت کرد. پرسپولیس این بازی را 5-1 باخت و مهراب شاهرخی تنها گل سرخپوشان را به ثمر رساند. این یکی از سنگین ترین شکست های پرسپولیس پرسپولیس در بازی های بین المللی اش بود. اما اتفاق مهم این بازی پیشنهاد خرید علی پروین از سوی سرمربی باشگاه کریستال پالاس بود. روزنامه اطلاعات فردای این بازی در صفحه ورزشی اش نوشت:

"علی پروین بازیکن معروف پرسپولیس که در بازی دیروز این تیم باکریستال پالاس ستاره میدان بود موفق شد طی یک بازی تماشایی قدرت و مهارت فردی خود را به نمایش بگذارد و این کار او "برت هد" سرمربی کریستال پالاس را بر آن داشت تا او رابه عنوان بازیکنی درحد"کوک"و"راجرز"و سایر بازیکنان برترکریستال پالاس بخواند . "هد"دیروز در فاصله بین دو نیمه بازی به مسئولان باشگاه پرسپولیس گفت که حاضر است علی پروین را با مبلغی حدود 25هزارپوند در اختیار تیم خود بگیرد. علی عبده مدیرعامل باشگاه های پرسپولیس و آپادانا درگفتگویی که پیرامون خرید پروین با خبرنگار سرویس ورزشی روزنامه اطلاعات داشت گفت که پروین حاضر نیست حتی در ازای مبالغی بیش از مبلغ پیشنهادی آقای "هد" از پرسپولیس کناره بگیرد.چه او یک فرد ایرانیست و برای پیشبرد فوتبال مملکت خودش از جان نیز مایه خواهد گذارد".

گفتنی است ارزش ریالی پیشنهاد کریستال پالاس در آن زمان مبلغی حدود 500 هزار تومان بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض برف بازی پرسپولیسی‌ها !

فارس، تمرین پرسپولیس پس از قهرمانی در جام ولایت به مدت 45 دقیقه در سالن فوتسال ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد.

* پرسپولیسی‌ها ابتدا قرار بود در ورزشگاه خیریه عمل تمرین کنند اما به دلیل بارش برف تمرینات خود را در سالن درفشی فر پیگیری کردند.

* امیر حسین فشنچگی و بازیکنان ملی پوش غایب بودند.

* حضور استیلی با دو فرزند دختر خود سوژه اصلی تمرین پرسپولیسی‌ها بود.

* قرمز پوشان دقایقی پس از تمرین به داخل زمین چمن درفشی فر رفتند و به برف بازی پرداختند.

* بحث مصدومیت کریمی باعث نگرانی کادرفنی شده بود و قرار شد گزارشی از وضعیت این بازیکنان آماده و در اختیار مربیان قرار داده شود.

* پرسپولیس فردا تمرینات خود را در ورزشگاه امام رضا (ع) دنبال خواهد کرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

6. 2 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 11 صبح امروز پنج‌شنبه در ورزشگاه درفشی‌فر دنبال شد.
    در این تمرین که در چمن مصنوعی این ورزشگاه برگزار شد 13 بازیکن حضور داشتند که 6 نفر آن‌ها از بازیکنان امید پرسپولیس بودند.
    قرمزپوشان در تمرین پنج‌شنبه ابتدا بدن‌های خود را گرم کردند و سپس به فوتبال دست‌گرمی و کارهای هوازی پرداختند.
    * فشنگچی و حمید علی‌عسگر به دلیل مصدومیت با لباس شخصی در تمرین امروز حضور داشتند و پس از گفتگو با استیلی محل تمرین را ترک کردند.
    * علی کریمی یک ساعت قبل از قرمزپوشان در ورزشگاه درفشی‌فر حضور پیدا کرد و به صورت اختصاصی به دویدن بر روی برف‌ها پرداخت، وی سپس فیزیوتراپی را در دستور کار خود قرار داد.
    * وحید هاشمیان به دلیل درد از ناحیه کتف از سوی کادر فنی اجازه پیدا نکرد که در تمرینات گروهی شرکت کند و به طور اختصاصی به دویدن دور زمین پرداخت.
    * مجتبی شیری به دلیل درد از ناحیه عضله ران با دستور کادر پزشکی اختصاصی تمرین کرد.
    * میثاق معمارزاده غایب بود و سامان آقازمانی با لباس شخصی نظاره‌گر تمرین امروز بود.
    * در حالی پرسپولیسی‌ها در ورزشگاه درفشی‌فر تمرین می‌‌کنند که این ورزشگاه در حال بازسازی است. قرار است روز عید غدیر خم این ورزشگاه رسما افتتاح شود.
    * پس از گذشت 25 دقیقه از تمرین امروز علی پروین به همراه نوه خود در تمرین بعد از مدتی غیبت حضور پیدا کرد. او با بازیکنان به گفت‌وگو پرداخت و همچنین برخورد گرمی با استیلی داشت.
    * حمید استیلی و وحید هاشمیان که به عنوان مربی و بازیکن اخلاق شناخته شده‌اند به دعوت کمیته فرهنگی فدراسیون برای آنها بلیتی به مشهد برای روز شنبه تهیه شده اما این موضوع با مخالفت استیلی مواجه شده است. استیلی قرار است بلیت خود و هاشمیان را صبح روز یکشنبه بگیرد و پس از برگزاری مراسمی سریعا به تهران برگردد.
    * حمید استیلی که سعی دارد تا بازی مقابل سپاهان اولادی را آماده کند تمرینات ویژه‌ای را برای این بازیکن در نظر گرفته، سرمربی پرسپولیسی‌ها تمرینات اختصاصی با اولادی را در مجموعه ورزشی انقلاب سالن سنجش دنبال می‌کند.
    * پروین در تمرین امروز با خوردبین هم به خوش و بش پرداخت. وی با برخی از هواداران سرخ پوشان نیز در خصوص وضعیت شیث و نصرتی به گفتگو پرداخت و ابراز امیدواری کرد تا جریمه این دو بازیکن کاهش یابد. پروین همچنین در جواب سؤالات متعدد هواداران که چرا در این‌باره شما رایزنی نمی‌کنید، گفت: باشگاه همه کار خود را انجام داده و فقط باید دعا کنیم. حالا این موضوع که می‌گویند نصرتی یک سال و شیث 4 سال محروم شده است ما فعلا از آن بی‌خبر هستیم.
    *‌ وی همچنین در خصوص ضرب و شتم داور بازی در بازی چوکا و نماینده دزفول دقایقی برای هواداران سخن گفت. پروین اعلام کرد واقعا این موضوع اصلا خوب نیست که بدبخت داور را آن‌طور در زمین می‌زدند. چرا حرمت داوران را زیر پا می‌گذارند، واقعا دلم سوخت.
    *‌ علی کریمی پس از پایان تمرینات اختصاصی خود وقتی از درب سالن به بیرون ورزشگاه رفت با علی پروین که در کنار زمین بود هیچ برخوردی نداشت.
    *‌ استیلی در حاشیه تمرین امروز به بازیکنان تذکر داد که هر کس می‌خواهد راه برود بهتر است که تمرین نکند
    * نوروزی دقایقی با عزیزی مشاور استیلی تمرینات ویژه‌ای انجام داد.
    *‌ برنامه تمرینی از سوی خوردبین به کلیه بازیکنان داده شد.
    * گزارشی کامل از وضعیت مصدومان پرسپولیس به پروین داده شد که پروین از خوردبین سؤال کرد چرا زمان ما این همه مصدوم در تیم‌ها نبودند.
    * تمرین امروز پنج‌شنبه ساعت 12:50 دقیقه به پایان رسید، پرسپولیسی‌ها جمعه استراحت می‌کنند و شنبه در دو نوبت تمرینات خود را دنبال خواهند کرد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

نگفتم دايي مرا تخريب کرده است

حمید استیلی درخصوص تکمیل صحبت‌های روز گذشته‌اش که با فارس داشت، عنوان کرد: ‌متاسفانه از صحبت‌های من بد برداشت شده است. من در خصوص دیدار منتخب تیم جام ۹۸ و پرسپولیس گفتم که من با علی دایی هیچ مشکلی ندارم و احترام خاصی برای ایشان قائل هستم اما در آن بازی که به میدان رفتیم خیلی‌ها بودند که مرا نقد و یا تخریب کردند، اما من راجع به این مسئله اصلا در آن بازی با آنها حرف نزدم. منظور من علی دایی نبود و نمی‌خواهم هیچ اسمی را بیاورم چون برای همه احترام خاصی قائل هستم. من می‌خواستم بگویم که در آن بازی همه چیز تمام شد و همه به دنبال آن بودیم تا در رفاقت و صمیمیت کنار هم باشیم. تا به هدفمان برسیم من باز هم می‌گویم چیزی که در فوتبال می‌ماند بیشتر دوستی و رفاقت و جوانمردی است.
    وی افزود: من برای دایی احترام خاصی قائل هستم و به هیچ عنوان قصد بی‌احترامی به ایشان را نداشته‌ام و اصلا چنین حرفی هم نزده‌ام.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

باقري دوباره به پرسپوليسي‌ها ملحق شد

کريم باقري صبح امروز با استقبال گرم بازيکنان و کادر فني در تمرينات اين تيم شرکت کرد.
    با تلاش علی پروین و حمید استیلی کریم باقری پس از مدتی دوری از پرسپولیس امروز در تمرین این تیم شرکت کرد.
    بازیکنان و کادر فنی برخورد بسیار گرمی با کریم باقری داشتند.
    باقری پس از حضور در تمرین در کنار بازیکنان به تمرین پرداخت که در نوع خودش جالب بود

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض کنفرانس مطبوعاتي شيث فردا برگزارميشود

مدافع محروم تيم فوتبال پرسپوليس فردا ظهر کنفرانس مطبوعاتي برگزار مي‌کند.

00003022
    به دلیل اتفاقات بازی داماش و پرسپولیس شیث رضایی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تا اطلاع ثانوی محروم است. از همین رو این بازیکن پس از چند روز سکوت و نشان ندادن هیچ گونه عکس‌العملی درباره محرومیتش توسط باشگاه پرسپولیس قرار است فردا ساعت 13 به همراه غلامرضا رفیعی وکیل حقوقی دادگاه جهانی CAS نشست مطبوعاتی برگزار کند.
    در این نشست شیث رضایی قرار است از اتهاماتی که به وی وارد شده دفاع کند.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

14. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

گزارش تمرین امروز پرسپولس

تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز از ساعت 11 در ورزشگاه شهید درفشی‌فر برگزار شد.
    در این تمرین بازیکنان پرسپولیس پس از گرم کردن بدن‌های خود به حرکات کششی، استارت کوتاه و بلند، کار با توپ،‌مرور کارهای تاکتیکی زیر نظر عاشوری و سومدیک پرداختند.
    * در تمرین امروز وحید هاشمیان و حمید استیلی به دلیل سفر به مشهد غایب بودند. این دو نفر امشب به تهران باز می‌گردند.
    * علی پروین پس از گذشت 15 دقیقه از تمرین در جمع قرمزپوشان حضور پیدا کرد. وی ابتدا بازدید کاملی از ورزشگاه درفشی‌فر داشت و سپس نظاره‌گر تمرین شد. کریم باقری هم پس از اینکه علی پروین را دید همراه با اولادی به سمت او رفت و با وی به خوش و بش پرداخت. پروین به باقری گفت: "ماشاءالله جوان شده‌ای!"
    * علی کریمی در ابتدای تمرین امروز اختصاصی تمرین کرد. وی سپس به طناب‌زنی پرداخت. در مرحله پایانی نیز بالاخره علی کریمی پا به توپ شد و به شوت‌زنی و سانتر از جناحین پرداخت. او مشکلی بابت مصدومیت نداشت.
    * معمارزاده ابتدا در تمرینات گروهی شرکت کرد و سپس به مدت 30 دقیقه اختصاصی تمرین کرد. وی در نقش مربی گلرها نیز دقایقی با داستانی تمرین کرد. البته عزیزی امروز تمرینات دروازه‌بان‌ها را زیر نظر داشت.
    * حدود50 هوادار و لیدر در تمرین امروز حضور داشتند. آنها با دیدن پروین از او سؤالاتی درباره استیلی داشتند که پروین خطاب به آنها گفت: دوست دارم از استیلی طوری حمایت کنید که همه لذت ببرند. او پرسپولیسی است. قدرش را بدانید. انشاءالله نتیجه هم می‌گیرد.
    * برخورد گرم پروین و خوردبین در تمرین امروز در نوع خود جالب بود. سرپرست پرسپولیسی‌ها گزارشی از وضعیت تمرین را به پروین داد.
    * بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس به خاطر به تعویق افتادن بازی با سپاهان خوشحال بودند.
    * علیرغم قول مسئولان باشگاه هیچ امکاناتی برای خبرنگاران در نظر گرفته نشد و نماینده رسانه‌ها زیر بارش باران تمرینات را پوشش خبری دادند.
    * در پایان تمرین علی کریمی برخورد گرمی با پروین داشت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

علی عسگر تنها غایب پرسپولیس است

دکتر وجیه الله چشمه سری در گفت و گوی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه پس از نظر کمیته پزشکی،میثاق معمار زاده علاوه بر آم آر آی، تحت سونوگرافی نیز قرار گرفت و خوشبختانه وضعیت وی نرمال بود و تمرینات خود را شروع کرد. اگر مشکل غیر مترقبه‌ای پیش نیاید به بازی روز شنبه مقابل سپاهان خواهد رسید.
    وی افزود: امیر حسین فشنگچی و سازمان آقازمانی نیز امروز تست شدند و خوشبختانه مشکلی برای تمرینات گروهی و سپس بازی‌های رسمی ندارند.
    پزشک پرسپولیس درباره علی کریمی گفت: سعی کردیم امروز با توپ کار کند تا مورد تست قرار گیرد. خوشبختانه مشکلی نبود و انشاالله در روزهای آینده او فشار تمرینات خود را بیشتر خواهد کرد تا در بازی مقابل سپاهان به میدان برود. کریمی آنقدر حرفه‌ای است که بسیار خوب با یک مصدومیت خود کنار می‌آید.
    وی در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه تنها مصدوم ما حمید علی عسگر است که به بازی به سپاهان نمی‌رسد. پس از 10 جلسه فیزیوتراپی مشخص می‌شود که چه وقت برای حضور در میادین آماده خواهد شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کی‌روش درباره نحوه همکاری‌ام با تیم ملی تصمیم می‌گیرد

کریم باقری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص حضورش در تمرینات پرسپولیس اظهار داشت: جا دارد از تمام هواداران و افرادی که از حضور مجدد من در پرسپولیس ابراز خوشحالی کرده‌اند تشکری ویژه‌ای داشته‌ باشم. از من خواستند که در کنار پرسپولیس باشم و من هم پس از مدتی فکر کردن این تصمیم را گرفتم که در کنار این تیم حضور پیدا کنم چرا که پرسپولیس را دوست دارم.
    وی افزود: هیچ مسئله خاصی نبود. هدف من این است که در کنار بچه‌ها باشم و هر کمکی که از دستم بر آید انجام دهم حالا باید ببینیم این کمک از دستم بر می‌آید یا خیر.
    باقری ادامه داد: در این چند روز که به پرسپولیس آمدم حرف و حدیث زیادی می‌شنوم اما خودتان می‌دانید و من قبلا گفته‌ام نه قصد بازی کردن دارم نه مربگیری. می‌خواهم با این بچه‌ها تمرین کنم و در کنار آنها باشم. خوشبختانه تا حدود زیادی با روحیات این نفرات آشنا هستم و امیدوارم بتوانم انگیزه لازم را با حرف زدن و کارهای دیگر به آنها بدهم.
    باقری خاطرنشان کرد: برخی‌ها می‌گویند خیلی های دیگر هستند که می‌توانند به پرسپولیس کمک کنند و چرا کریم باقری باز نشسته را دوباره به این تیم آوردند. این افراد راست می‌گویند اما این را بدانند که با توجه به اینکه باشگاه از من خواست، این کار را قبول کردم. بازیکنان و بزرگان دیگری هستند که آنها هم از بزرگان باشگاه هستند و من به همه آنها احترام می‌گذارم اما باز هم می‌گویم این خواست باشگاه بود که من بیایم و به پرسپولیس کمک کنم حالا باید دید در آینده چه می‌شود.
    باقری در خصوص حمایت‌های علی پروین نیز گفت: پروین همیشه به من لطف دارد. چندین بار با ایشان حرف زدم و به او گفتم که می‌خواهم فقط کنار بچه‌ها باشم. شاید بتوانم از لحاظ روحی و اخلاقی انرژی مثبت را به آنها تزریق کنم. تمرین کردن من در کنار سایر بازیکنان به نوعی انگیزه دادن به آنها است.
    باقری در خصوص حمید استیلی گفت: از اول فصل مشکلات زیادی برای کار کردن وجود داشت و باید به استیلی حق بدهیم. بد شانسی، مصدومیت و حواشی‌های بزرگ و کوچک باعث شد تا به هدفش نرسد. وقتی این مسائل پیش آید قطعا کار کردن سخت می‌شود. هیاهویی که هر روز درست می‌شود تمرکز استیلی را به هم می‌ریزد.
    وی افزود: فکر می‌کنید استیلی دوست ندارد موفق شود؟ او یک پرسپولیسی‌ است خوشبختانه کادری هم که در کنار او حضور دارند آدم‌هایی هستند که با فوتبال آشنایند و مربیان خوبی هم بوده‌اند. امیدوارم حمید در آینده موفق شود و من هم بتوانم تا آنجایی که از دست برآید به او کمک کنم.
    باقری در خصوص گفت و گویش با کی روش گفت: بله من با کی روش حرف زدم اما اجازه بدهید که خود ایشان درباره همه چیز حرف بزند.
    وی در پاسخ سؤالی که اگر به تیم ملی بروید پرسپویس را رها می‌کنید گفت: فعلا معلوم نیست اجازه بدهید کی‌روش حرف‌هایش را بزند و بعد درباره این موضوع نظر می‌دهم. من فعلا در کنار پرسپولیس هستم تا به این تیم کمک کنم. این را بدانید من دنبال پست و مقام در پرسپولیس و تیم ملی نیستم اما همیشه دوست دارم کمک کنم.
    باقری در خصوص بازی ایران و بحرین گفت: خوشبختانه علی ‌رغم اینکه در نیمه اول زیاد خوب نبودیم اما در نیمه دوم بهتر شدیم. حتی مستحق برد در بحرین بودیم اما تساوی هم عادلانه بود. اصل این موضوع این بود که ما در آن شرایطی که بحرینی‌ها به وجود آوردند یک امتیاز گرفتیم و مدعی ماندیم.
    وی افزود: انشاالله با برتری مقابل اندونزی و پیروزی مقابل قطر در تهران به مرحله بعد برویم. ما در مرحله بعد کار سختی داریم و باید آماده شویم تا با بزرگان فوتبال آسیا بازی کنیم.
    باقری در پایان در پاسخ به سؤالی که مشکلات پرسپولیس را در این چند روز چه چیزی دیدید گفت: حواشی و مشکلات روحی و روانی است که باعث شده پرسپولیس به هدفش نرسد. البته بدشناسی و مصدومیت‌ها دست استیلی را بدسته است. امیدوارم هر چه سریعتر این تیم با حمایت هواداران خود از این شرایط خارج شود چون هر وقت هواداران حمایت کنند پرسپولیس راحت‌تر نتیجه لازم را می‌گیرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 19 از 33 نخستنخست ... 915161718192021222329 ... آخرینآخرین