کیفیت دوربین فیلمبرداری N9 چگونه است؟
نوکیا N9 با کیفیت 720p فیلمبرداری می کند. طبیعتا، با این کیفیت، قادر به رقابت با 1080p های این روزهای جهان نیست. اما کیفیت 720p این دوربین می تواند به راحتی جزو بهترین ها در این رده می باشد.
کیفیت صدای هدست و بلند گوی نوکیا N9 چگونه است؟
IMG 0153
در یک کلام. حیرت انگیز. بلندی صدا در اسپیکر های خود گوشی چندان بالا نیست اما کیفیتی عالی دارد. درباره کیفیت و بلندی صدا، در هدست های خود گوشی، باید گفت که هم بلندی و هم کیفیت، در سطحی فوق العاده قرار دارد.
headset028

نگاهی اجمالی به مشخصات برجسته و نقاط ضعف کلی نوکیا N9
gsm 028
مشخصات برجسته:

• صفحه نمایش آمولد 3.9 اینچی ضد خش از نوع Gorilla glass، با کیفتی عالی و سطحی منحنی وار
  • دوربین 8 مگاپیکسلی خوب با لنز کارل زایس
  • سیستم عامل میگو ورژن 1.2
  • پردازنده A8 با قدرت 1 گیگاهرتز
  • بدنه رنگ نشده و یک تکه از جنس پلی کربنات، مقاوم در برابر ضربه و حرارت.
  • پشتیبانی از بلوتوث و شبکه های بیسیم
  • دارای سنسور های تشخیص حرکت و تماس
  • خروجی میکرو USB
  • خروجی استاندارد 3.5 mm
  • قابلیت کاهش نویز با میکروفون های اختصاصی
  • کیفیت صدای عالی هم در اسپیکر و هم در هدست
  • پشتیبانی از عموم فرمت های صوتی و موسیقی (مانند DivX و Xvid )
  • GPS با راهنمای صوتی رایگان
  • عرضه شده در دو مدل 16 گیگابایتی (در رنگ های مشکی، قرمز و آبی) و 64 گیگابایتی (مشکی)

نقاط ضعف اصلی:

• تعداد محدود نرم افزارهای میگو در مقایسه با رقبا
  • قیمت بالا (گرانقیمت ترین تلفن همراه بعد از آیفون 4S، حتی در مقیاس دلاری)
  • عدم پشتیبانی از کیبورد فارسی
  • عدم امکان دانلود نرم افزار، از طریق فروشگاه رسمی نوکیا، برای کاربران ایرانی

نتیجه گیری پایانی
در این بررسی، سعی کردیم شیوه ای متفاوت از نقد ارائه دهیم. به طوری که سعی بر آن بود، به طور صریح و البته کوتاه، به سوالات پاسخ دهیم و به کلیات، توجه بیشتری نسبت به جزئیاتی که تنها دارندگان این تلفن همراه می توانند متوجه آن شوند ، نشان دهیم.

نوکیا N9، قطعا یکی از بهترین وسیله های الکترونیکی ساخته شده، در سال 2011 می باشد. به مشخصات سخت افزاری توجه نکنید. اولین آیفون هم مشخصات سخت افزاری فوق العاده ای نداشت. چیزی که داشت نو آوری بود. همان چیزی که می توانید N9 را به محصولی متفاوت در سال 2011 تبدیل کند.
من شخصا روند دگرگونی نوکیا را از تاریخ عقد قرار داد با مایکروسافت نمی دانم. از تاریخ عرضه اولین گوشی مبتنی بر ویندوز فون نیز نخواهم دانست. قطعا عرضه N9 ، آغاز مسیری متفاوت، برای نوکیا خواهد بود.
meego logo1
سیستم عامل میگو و رابط کاربری آن به قدری دلنشین بود که از خود سوال می کنم چرا نوکیا زودتر سرال آن نرفت؟ یا اینکه: نوکیا چطور دلش می آید میگو را به خاک بسپارد. البته هنوز آینده میگو مشخص نیست و باید منتظر بمانیم. شاید اگر نوکیا عرضه میگو را یکی دو سال زودتر آغاز کرده بود، تاکنون آنقدر توسعه پیدا کرده بود که به قطبی چهارم، در کنار اندروید، iOSو ویندوز فون قرار تبدیل شده بود و دیگر نیازی نبود با مایکروسافت قرار داد ببندد. میگو قطعا پتانسیل های پیشرفت را داشت و هنوز هم دارد. فقط باید نوکیا بخواهد.
xx
N9 با قیمتی بالا عرضه شد. گرانقیمت ترین گوشی بازار تلن های همراه، بعد از آیفون 4S. اولین بار که این سوال از هنری ماتیلا (مدیر منطقه ای نوکیا) پرسیده شد که چرا باید به جای آیفون یا گلکسی اس 2 ، برویم و N9 بخریم، او جواب داد به این جهت که این گوشی متفاوت ترین و زیباترین گوشی بازار می باشد! در آن لحظه، این پاسخ در نظر من (وقطعا بسیاری از خوانندگان جی اس ام) خنده دار و حتی مسخره می آمد اما الان، بعد از تجربه 10 روزه کار با گوشی ، وقتی به این پاسخ فکر می کنم، این پاسخ زیاد هم خنده دار نیست و حتی شاید جواب من به این سوال هم اکنون همین پاسخ باشد!
اگر میخواهید قویترین سخت افزار ها ی ممکنه دنیای تلفن های همراه را داشته باشید، آیفون یا گلکسی بگیرید. اگر علاقه مند به بازی های بسیار و نرم افزارهای بیشمار هستید، بروید یک تلفن همراه آیفون یا اندروید دار بگیرید. اما اگر می خواهید متفاوت ترین، زیباترین و احتمالا تکرار نشدنی ترین گوشی بازار تلفن همراه را داشته باشید، N9 منتظر شماست! تلفن همراه N9 را می توان افسانه ای دانست با پایانی غم انگیز!
------------------------------------------------

منبع:GSMARENA