2. صفحه نمایش این گوشی چگونه است؟
چه چیز نوکیا N9 را اینقدر زیبا به نظر می رساند؟ شاید برخی بدنه یک تکه و ساده پلی کربنات آن را دلیل زیبایی این گوشی بدانند اما به اعتقاد من، مهمترین عامل زیبایی این گوشی، صفحه نمایش حیرت انگیز و بسیار زیبای منحنی وار این گوشی می باشد. شما تنها وقتی متوجه لذت کار با صفحه نمایش این گوشی می شوید که تنها چیزی در حدود 15 دقیقه با آن کار کنید. قابلیت سوآیپ (حرکت انگشت بر روی صفحه نمایش که بعدا درباره آن بحث می کنیم)، مخصوصا در لبه های منحنی وار این گوشی، کار با صفحه نمایش این گوشی را چنان لذت بخش می کند که من بعید می دانم تلفن همراه دیگری بتواند این لذت را برای شما به ارمغان بیاورد.
ذکر یک نکته درباره کیفیت صفحه نمایش این گوشی ضروری است. برای درک کیفیت صفحه نمایش این گوشی، مشخصات آن را از روی کاغذ، با سایر تلفن های همراه مقایسه نکنید. صفحه نمایش این گوشی، AMOLED است و نه Super AMOLED اما من تاکنون هیچگاه صفحه نمایش آمولدی با این کیفیت ندیده ام.
N9 ، دارای یکی از روشن ترین صفحه ها، بین تمامی تلفن های همراه می باشد. این گوشی، در در زیر نور مستقیم آفتاب نیز دچار هیچ مشکلی نمی شود و صفحه نمایش کاملا واضح و قابل استفاده است.
میزان حساسیت صفحه نمایش به کوچکترین تماس، بسیار بالاست. کیفیت رنگ ها عالیست و تصویر در زاویه ها نیز کاملا واضح و خوش رنگ به نظر می رسد. میزان رزولیشن صفحه نمایش با تراکم پیکسلی 251ppi در سطحی کاملا استاندارد و کافی قرار دارد. نه آنقدر بالا که چشم حتی از فاصله بسیار نزدیک هم قابل به تشخیص پیکسل ها نباشد و نه آنقدر پایین، که بتوان پیکسل ها را دید.
درباره زیبایی و طراحی این گوشی ذکر این نکته خالی از لطف نیست که ما با نسخه مشکی رنگ این گوشی کار کردیم. (البته این نکته از روی عکس های گرفته شده نیز قابل تشخیص بود!)
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)