نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض رويانيان: محروميت نصرتي کم شد

مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: محروميت نصرتي به دليل حسن زحماتي که کشيده و درخواست تعداد زيادي از پيشکسوتان و هواداران کاهش يافت.

00033981
    به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس محمد رویانیان گفت: از آنجایی که باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس بر مبنای اخلاق حرفه ای و فرهنگ محوری استوار است پس به هیچ عنوان رفتار زشت دو نفر از بازیکنان پرسپولیس در دیدار برابر داماش را بر نمی تابد. لذا به دور از جنجال و غوغاسالاری تصمیم نهایی در مورد چگونگی برخورد با این افراد بدین شرح اعلام می شود:
    وی ادامه داد: آقای شیث رضایی به دلیل وارد ساختن لطمه مادی و معنوی به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقی و حرفه ای با کسر مبلغ 300 میلیون تومان از کل قرارداد جریمه و همچنین از باشگاه پرسپولیس اخراج می شود.
    رویانیان عنوان کرد: آقای محمد نصرتی به دلیل وارد ساختن لطمه مادی و معنوی به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقی و حرفه ای با کسر مبلغ 250 ملیون تومان از کل قرارداد جریمه و به دلیل حسن سابقه و زحماتی که در عرصه فوتبال کشیده است و همچنین درخواست تعداد زیادی از پیشکسوتان فوتبال و هواداران، محرومیت کامل وی به محرومیت تا پایان نیم فصل تبدیل شد.
    وی تصریح کرد: در روزهای گذشته علی رغم شرایط و جو سنگینیکه حاکم بود تصمیمی اخذ نکردم و به خودم این فرصت را دادم تا در فضای آرام و با رعایت اخلاق و به دور از هوای نفس به وظیفه قانونی خود عمل کنم.
    وی ادامه داد: در تیم بزرگ پرسپولیس همواره ارزش ها و اخلاق حرفه ای حاکم بوده است. ارزش هایی که مجموعه پرسپولیس مبلغ آن بوده و مفاخری همچون علی پروین، علی دایی، کریم باقری، حمید استیلی مهدی مهدوی کیا و علی کریمی محصول آن هستند.
    رویانیان افزود: طی هفته گذشته به دور از جو حاکم مشورت های بسیاری با افراد آگاه دانا صادق و خیراندیش داشتم تا بتوانم اصلح ترین تصمیم را به عنوان مدیر عامل اخذ کنم.
    مدیر عامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: هر چند این جانب تنها 40 روز است که به جامعه فوتبال پیوسته ام اما امیدوارم کلیه مسئولان و دست اندرکاران گذشته تا کنون و اصحاب محترم رسانه، به دور از هر گونه گرایش کمک کنند تا بتوانیم اخلاق الهی، فرهنگ صحیح و انسانی را در بخش های مختلف فوتبال نهادینه کنیم که این امر نیازمند مشارکت، تعامل و گفتمان مشترک است.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)