صفحه 17 از 33 نخستنخست ... 713141516171819202127 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض کناره‌گیری استیلی، علی کریمی وجایگزینی مربی جدید

estili

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس مربیگری علی کریمی را تکذیب کرد و درباره سرمربی پیشنهادی نیز مسائلی را مطرح کرد.
    محمد پنجعلی عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس اخراج حمید استیلی را تایید نکرد و گفت: تا وقتی جلسه امروز برگزار نشود هیچ چیز قطعی نیست و تمام صحبت ها در حد گمانه زنی است.

وی در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: بنده بر سر مواضع قبلی خود هستم و در جلسه امروز نیز نظراتم را مطرح خواهم کرد و فکر می کنم جدایی استیلی هم به نفع پرسپولیس باشد و هم به نفع خودش.

پنجعلی اضافه کرد: ما باید یک مربی بیاوریم که مردم او را می خواهند و به همین دلیل فکر می کنم مصطفی دنیزلی گزینه خوبی باشد و در حال حاضر هم به جز قراردادی که با یک شبکه تلویزیونی کشورش بعنوان کارشناس دارد مشغله دیگری ندارد و فکر می کنم خودش هم بخواهد در پرسپولیس فعالیت کند.
    عضو هیات مدیره پرسپولیس خبر مربیگری کریمی را تایید نکرد و گفت: هیچ بحثی درباره این موضوع نداشته ایم و این موضوع گمانه زنی رسانه ها است.
    منبع:«24»
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 4 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض استيلي:برنامه ويژه اي براي ديدار با داماش داريم

استيلي:برنامه ويژه اي براي ديدار با داماش داريم

سرمربي تيم فوتبال پيروزي تهران گفت: در ديدار برابر تيم فوتبال داماش گيلان، برنامه هاي ويژه اي داريم.
    00034549
    ''''حميد استيلي'''' شامگاه جمعه در مصاحبه مطبوعاتي پيش از ديدار تيم هاي فوتبال داماش گيلان و پيروزي تهران افزود: در هفته جاري تيم فوتبال داماش گيلان را به خوبي آناليز کرديم و در ديدار برابر اين تيم، برنامه هاي ويژه اي داريم.

وي اظهار کرد: اميدوارم در اين ديدار بتوانيم يک بازي خوب را از تيم پيروزي بنمايش بگذاريم و با برد از ميدان خارج شويم.

استيلي بيان داشت: البته تيم فوتبال داماش گيلان در چند هفته اخير متحول شده و نتايج خوبي کسب کرده و بازيکنان با تجربه اي هم دارد.

وي تصريح کرد: با توجه به شرايط جوي، بازي سختي پيش رو مقابل دامش گيلان داريم اما هدف ما در اين ديدار کسب سه امتياز است.

استيلي اضافه کرد: ما در اين ديدار ''''جواد کاظميان'''' را بدليل محروميت و ''''حميد علي عسگر'''' را بدليل مصدوميت در اختيار نداريم اما خوشبختانه مصدوميت ''''علي کريمي'''' برطرف شده و مي تواند تيم را همراهي کند.

وي در مورد غيبت ''''مهرداد اولادي'''' و ''''ابراهيم شکوري'''' گفت: اين دو نفر جزو 18 بازيکن بازي برابر داماش گيلان نبودند و قرار نبود تيم را در اين ديدار همراهي کنند.

سرمربي تيم فوتبال پيروزي تهران در مورد آخرين وضعيت تيمش افزود: بازيکنان حرف شنوي دارند و تا روزي که من سرمربي اين تيم هستم، حرفهايم را گوش مي کنند.

دو تيم فوتبال داماش گيلان و پيروزي تهران در هفته دوازدهم از رقابت هاي فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي کشور، عصر شنبه در ورزشگاه سردار جنگل رشت به مصاف هم مي روند.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

4. 3 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض استيلي: منتقدان نوري و رضايي فهميدند اشتباه كرده‌اند

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در مورد نوري و رضايي حرف‌هايي به من زدند اما من به سلامت و پتانسيل آنها ايمان داشتم.

00032167
    به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، حمید استیلی درباره پیروزی اخیر سرخپوشان و آخرین وضعیت تیم به سوالات پاسخ گفت:
    *قبل از بازی با اطمینان خاطر خاصی صحبت از پیروزی می‌کردید، واقعا نگران نبودید؟
    نگرانی که همیشه وجود دارد ولی مسئله این است که ما در اکثر بازی‌های قبلی خودمان که به نتیجه دلخواه نرسیده بودیم هم، تیم برتر میدان بودیم و این را آمار هر بازی نشان می‌داد. برای این بازی هم آنالیز دقیقی از حریف داشتیم و نقاط ضعف و قوت آنها را به خوبی شناسایی کرده بودیم و با آگاهی کامل وارد بازی شدیم. می‌دانستیم که بچه ها در شرایط طبیعی نتیجه را به سود خود رقم می‌زنند. برنامه‌ریزی خوبی هم داشتیم و در هر دو نیمه خوب بودیم ولی در نیمه دوم شرایط بهتری پیدا کردیم. موقعیت‌های خوبی هم داشتیم و مهم سه امتیاز بود که گرفتیم.
    *در ورزشگاه علاوه بر مازیار زارع، شعارهایی علیه شما هم سر داده شد؟
    از قبل می‌دانستیم که به ویژه برای مازیار شرایط بدی ایجاد می‌شود. به همین خاطر با مازیار صحبت کرده بودم و از بچه‌های تیم هم خواسته بودم که مراقب مازیار باشند و او را حمایت کنند. البته به من هم لطف زیادی شد.
    *از سوی پرسپولیسی ها که تحت فشار نبودید؟
    هواداران خودمان مثل بازی قبل عالی بودند و به خوبی از تیم حمایت کردند و اجازه ندادند احساس غربت کنیم و این نتیجه متعلق به آنها است.
    *دفعه قبل هم که دو پیروزی به دست آوردید، لیگ متوقف شد که روند صعودی تیم را متوقف کرد، حالا این نگرانی باز هم وجود دارد؟
    کاملا درست است. این مسئله باز هم تکرار می‌شود. دفعه قبل هم دو پیروزی آوردیم که لیگ متوقف شد. قطعا این مسئله به ضرر ما تمام می‌شود، چون مثل دفعه پیش یکسری از بازیکنان را همراه نخواهیم داشت تا تمرینات کاملی داشته باشیم. البته در فوتبال هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست و قطعا ما تدابیر خاصی را اتخاذ می‌کنیم تا با بهره گیری از تعطیلات، آثار منفی این وقفه را به حداقل برسانیم و در پایان تعطیلات لیگ را با پیروزی آغاز کنیم. البته مسائل دیگری هم وجود دارد که سه اخطاره شدن بادامکی و نصرتی از آن جمله است ولی ما از همین حالا به فکر هستیم تا خودمان را آماده کنیم.
    *برای برپایی اردو چه برنامه ای دارید؟
    ما دنبال این هستیم که جایی اردو بزنیم که بتوانیم خوب تمرین کنیم.
    *درباره عملکرد محمد نوری و غلامرضا رضایی بعد از آن هجمه ای که علیه آنها بود، چه نظری دارید؟
    در این مدت صحبت‌های زیادی شده است. نوری و غلامرضا خیلی مورد هجمه بودند، بعضی در مورد آنها، حرف‌هایی به من زدند ولی به تعصب، سلامت و پتانسیل این دو بازیکن ایمان داشتم و فکر می‌کنم حالا به منتقدان خود قبولانده باشند که در موردشان اشتباه می‌کردند.

6. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

معمارزاده در فيزيوتراپي، کريمي زيرنظر پزشک

ميثاق معمارزاده دروازه‌بان دوم پرسپوليس از ناحيه گردن دچار آسيب‌ديدگي شده در حال حاضر براي بهبود وضعيت جسمي خود بايد به فيزيوتراپي برود.

00034840
    اين در شرايطي است که علي کريمي با وجود آسيب‌ديدگي به تمرينات تيم ملي رفته است، در حال حاضر زيرنظر پزشک تيم ملي (دکتر خانلري) به فعاليت و فيزيوتراپي مشغول است و با ارتباطي که بين کادرپزشکي تيم ملي و پرسپوليس برقرار است، او با شرايطي بهتر به پرسپوليس برمي‌گردد و نگراني‌اي در اين زمينه وجود ندارد.

8. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

ناظران afc درمحل تمرين پرسپوليس حضوريافتند

نمايندگان کنفدراسيون فوتبال آسيا که براي بررسي شرايط ميزباني ايران در مسابقات فوتبال قهرماني نوجوانان و جوانان آسيا به تهران آمده‌اند ظهر امروز چهارشنبه در محل تمرين تيم پرسپوليس حضور يافتند.

00007838
    دو ناظر AFC و عضو کمیته مسابقات کنفدراسیون آسیا ساعت 12 امروز چهارشنبه در مجموعه ورزشی درفشی‌فر که متعلق به باشگاه پرسپولیس است، حضور یافتند تا از امکانات این مجموعه بازدید کنند. آنها پس از ورود به ورزشگاه همراه حمید استیلی و نمایندگان باشگاه ضمن بازدید از زمین چمن، سالن بدنسازی و استخر دقایقی با سرمربی تیم پرسپولیس صحبت کردند.
    قرار است نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا وضعیت ورزشگاه‌های تهران و زمین‌هایی که می تواند محل برگزاری تمرینات تیم‌ها باشد را بررسی کرده و نظرشان را به مسئولان AFC اعلام کنند. آنها طی روزهای گذشته از ورزشگاه تختی و آزادی و کمپ تیم‌های ملی بازدید کرده‌اند.
    فدراسیون فوتبال کشورمان طی درخواستی رسمی خواستار کسب میزبانی مرحله نهایی مسابقات فوتبال قهرمانی نوجوانان و یا جوانان آسیا در سال 2012 شده است که این ناظران هم برای بررسی شرایط ایران جهت دریافت میزبانی به ایران سفر کرده‌اند.

10. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض اخبار کوتاه از پرسپوليس

پس از جلسه با مديرعامل باشگاه پرسپوليس، اعلام شد که مربي دروازه‌بان‌هاي اين تيم تا اطلاع ثانوي در تمرينات قرمزپوشان حضور نداشته باشد.

00028412
    تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در جام ولایت با 22 بازیکن در هتل اوین حضور دارد.
    بازیکنانی مانند نورمحمدی، بادامکی و نوروزی که در تمرین امروز غایب بودند بعد از ظهر خود را به جمع قرمزپوشان رساندند.

*محمد رویانیان، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس امشب به هتل اوین رفت. وی در جلسه ای با سعید عزیزیان شرکت کرد و درباره مسائل مختلف با او بحث و گفت و گو کرد. به طور موقت اعلام شده که عزیزیان در تمرینات پرسپولیس حضور نداشته باشد تا بعد با وی از سوی باشگاه تماس بگیرند.
    * وحید هاشمیان با اجازه کادر فنی برای رفع برخی مشکلاتش راهی آلمان شد و قرار است تا 2 روز دیگر به تهران برگردد.
    * الهایی، بازیکن جوان تیم فوتبال پرسپولیس که در کیوسک ورزشگاه درفشی فر می‌خوابید و بر همین اساس علی کریمی انتقاداتی امروز از مسئولان باشگاه پرسپولیس انجام داد این بازیکن بعد از ظهر امروز از کیوسک به هتل رفت و محل اسکانش تغییر پیدا کرد.
    * سفر پرسپولیس به دلیل باریکن زیاد در اردوی تیم ملی و مسابقات جام ولایت به امارات لغو شد. قرار است قرمزپوشان و به احتمال فراوان اردو در کرج برگزار کنند.
    * حمید علی عسگر که به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر دچار مشکل شده بود با رفع مصدویت در بازی بعدی این تیم می‌تواند پرسپولیس را همراهی کند.

12. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض عابدزاده وباقري به کادرپرسپوليس اضافه شدند

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از اضافه شدن احمدرضا عابدزاده و کريم باقري به کادر فني اين تيم خبر داد.
    00000527
    حميد استيلي امروز در گفتگويي با شبکه خبر درباره مسائل مختلفي از جمله انتخاب عابدزاده به عنوان مربي دروازه‌بانان پرسپوليس و اضافه شدن کريم باقري به کادر فني صحبت کرد که بخش‌هايي از آن را در زير مي‌خوانيد.

* عابدزاده هم به عنوان مربي دروازه‌بانان در نيمکت تيم جايگزين سعيد عزيزيان خواهد شد. از اين به بعد سعيد عزيزيان ديگر درنيمکت اصلي تيم حضور نخواهد داشت. او به عنوان استعدادياب در باشگاه فعاليت خواهد کرد.

* قرار است کريم باقري در کنار بازيکنان باشد و تيم را تمرين دهد. البته او پستي را قبول نکرده است. اضافه شدن کريم باقري و احمدرضا عابدزاده صد درصد با هماهنگي من بوده است. من سه هفته پيش با آنها صحبت کرده بودم. کريم باقري شخصيت بسيار مثبت و محبوبي است. او با اضافه شدن تيم مي‌تواند بار روحي بچه‌ها را افزايش دهد.

* بعد از بازي با استقلال به فکر تقويت خط دفاعي خود و برطرف کردن خطاهاي آنها افتاديم. ما دو دروازه‌بان خيلي خوب داريم اما متاسفانه آنها توقعات ما را برآورده نکردند. اميدوارم که آنها در تمرين‌هاي تيم ملي بهتر شوند تا بتوانند به تيم ما کمک کنند. حقيقي و معمارزاده از دروازه‌بانهاي ملي پوش ما هستند. آنها يکسري اصول را مي‌دانند اما متاسفانه گل‌هايي که دريافت مي‌کنند پيش پا افتاده است و به نظر من اين به جنبه رواني آنها برمي‌گردد.

* ما دربسياري از بازيها برروي اشتباه‌هاي فردي گل خورده‌ايم به عنوان مثال بعد از بازي با داماش پي بردم که فقط شيري وظيفه خود را به خوبي انجام داد. ديگر عناصر خط دفاعي تمرکز لازم را در اين ديدار نداشتند. در گل اول اشتباه به خاطر نحوه جاي‌گيري بازيکنان و دفاع فردي شيث رضايي بود و اين به عدم تمرکز نفرات برمي‌گردد. اين مسئله را بايد يادآوري کنم که ما پيروزي بسيار ارزشمندي مقابل داماش گيلان به دست آورديم چرا که داماش در شرايط بسيارخوبي به سر مي‌برد. آنها با عوض کردن مربي خود نتايج بسيار خوبي در هفته‌هاي اخيرگرفتند. و بازيکنان ما در اين ديداربا نمايش بسيار خوب خود به نتيجه دلخواه رسيدند، اما متاسفانه حوادثي که بعد از بازي افتاد شيريني اين پيروزي را در کام ما تلخ کرد.

* بسياري به خاطر اينکه من در بازي گذشته از هاشميان استفاده نکردم از من انتقاد مي‌کردند. اما من پيش از شروع بازي با داماش به خوبي از شرايط جوي آنجا آگاه بودم به همين خاطر بود که به هاشميان استراحت دادم و او به خوبي در اين ديدار کار کرد و جواب اعتماد ما را داد.

* ما از ابتداي فصل با شيث رضايي قرارداد داشتيم، پس مجبور بوديم از او استفاده کنيم. اما از او تعهد گرفته بوديم که حاشيه نداشته باشد و الحق هم که قبل از اين ماجرا حاشيه‌اي به وجود نياورد.

* کار ما به عنوان مربي ساختن است، نه تخريب. به نظر من کار اين دو نفر به هيچ وجه قابل قبول نيست و حتما بايد تنبيه شوند. صادقانه بگويم سالارکيا (رئيس کميته انضباطي) و من فيلم بازي را نديده بوديم.

* حضرت رسول مي‌فرمايند: اشاعه کار زشت به اندازه خود کار زشت بد است. صداوسيما اشاعه کار زشت کرد. اين کار چه نتيجه‌اي براي کشور دارد؟ به جز اينکه به کشور و نظام ضربه بزنيم، چه نتيجه‌اي گرفتيم؟ کار بازيکنان ما زشت بود، اما اشاعه کار زشت از خود کار زشت بدتر است.

* متاسفانه هر بازيکني که حاشيه بيشتري داشته باشد، رسانه‌ها بيشتر به او توجه مي‌کنند. اما کسي سراغ بازيکن خوش‌اخلاق و بي‌حاشيه نمي‌رود. مشکلات پيش‌آمده مختص فوتبال نيست. در جامعه ما هم همين مشکلات وجود دارد. من به نصرتي زنگ زدم، او پشت تلفن گريه مي‌کرد و گفت که از خجالت نمي‌تواند از خانه خارج شود.

* در رشت همه‌چيز به زارع گفتند، او خودش را کنترل کرد و اگر چنين کاري نمي‌کرد، يکسال محروم مي‌شد. قطعا نصرتي و رضايي بايد مجازات شوند، اما خانواده آنها چه گناهي دارند؟ مجازات بايد متناسب با جرم باشد، ولي در اين مورد اين‌گونه نبوده است.

* من با کميته فني تيم پرسپوليس صحبت کردم. متاسفانه اين کار کميته فني حرفه‌اي نيست که در رسانه‌ها چنين مسائلي را مطرح مي‌کنند. پس از صحبتي که با سردار رويانيان داشتم،‌ ايشان اشتباه کميته فني را پذيرفتند و از من عذرخواهي کردند.

* براي بررسي شرايط يک تيم به يکي از عواملي که بايد توجه داشت، مسائل فني است. اما علاوه بر مسائل فني تيم ما مشکلاتي نيز خارج از باشگاه دارد. حاشيه‌هاي خارج از تيم ما زياد است و تا اينجا فقط با کمک خدا بوده که شرايط را تحمل کرديم.

* بازيکني که علي کريمي به او اشاره کرده است و گفته شب‌ها در ورزشگاه درفشي‌فر مي‌خوابد، بازيکن اميد ما بود، نه بازيکن اصلي ما. خوشبختانه با پيگيري‌هاي انجام‌شده از سوي باشگاه الهايي چند روز قبل به هتل منتقل شده است.

* من به کار خود ايمان دارم، اما يکسري عوامل بيروني تيم ما را اذيت مي‌کند. خوشبختانه پروين پاي تيم ما ايستاده است و از ما حمايت مي‌کند. من در جلسه هيات مديره گفتم که اگر انتقادي داريد، با خودم مطرح کنيد و موضوع را رسانه‌اي نکنيد. چون وقتي موضوع رسانه‌اي مي‌شود، کنترل آن بسيار سخت خواهد بود. در اين مدت حرف‌هاي زيادي به من زده شد و تهمت‌هاي فراواني عليه من مطرح شد، اما من به کسي بي‌حرمتي نکردم. چون به کارم و تيمم ايمان دارم.

14. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض رويانيان: محروميت نصرتي کم شد

مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: محروميت نصرتي به دليل حسن زحماتي که کشيده و درخواست تعداد زيادي از پيشکسوتان و هواداران کاهش يافت.

00033981
    به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس محمد رویانیان گفت: از آنجایی که باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس بر مبنای اخلاق حرفه ای و فرهنگ محوری استوار است پس به هیچ عنوان رفتار زشت دو نفر از بازیکنان پرسپولیس در دیدار برابر داماش را بر نمی تابد. لذا به دور از جنجال و غوغاسالاری تصمیم نهایی در مورد چگونگی برخورد با این افراد بدین شرح اعلام می شود:
    وی ادامه داد: آقای شیث رضایی به دلیل وارد ساختن لطمه مادی و معنوی به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقی و حرفه ای با کسر مبلغ 300 میلیون تومان از کل قرارداد جریمه و همچنین از باشگاه پرسپولیس اخراج می شود.
    رویانیان عنوان کرد: آقای محمد نصرتی به دلیل وارد ساختن لطمه مادی و معنوی به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقی و حرفه ای با کسر مبلغ 250 ملیون تومان از کل قرارداد جریمه و به دلیل حسن سابقه و زحماتی که در عرصه فوتبال کشیده است و همچنین درخواست تعداد زیادی از پیشکسوتان فوتبال و هواداران، محرومیت کامل وی به محرومیت تا پایان نیم فصل تبدیل شد.
    وی تصریح کرد: در روزهای گذشته علی رغم شرایط و جو سنگینیکه حاکم بود تصمیمی اخذ نکردم و به خودم این فرصت را دادم تا در فضای آرام و با رعایت اخلاق و به دور از هوای نفس به وظیفه قانونی خود عمل کنم.
    وی ادامه داد: در تیم بزرگ پرسپولیس همواره ارزش ها و اخلاق حرفه ای حاکم بوده است. ارزش هایی که مجموعه پرسپولیس مبلغ آن بوده و مفاخری همچون علی پروین، علی دایی، کریم باقری، حمید استیلی مهدی مهدوی کیا و علی کریمی محصول آن هستند.
    رویانیان افزود: طی هفته گذشته به دور از جو حاکم مشورت های بسیاری با افراد آگاه دانا صادق و خیراندیش داشتم تا بتوانم اصلح ترین تصمیم را به عنوان مدیر عامل اخذ کنم.
    مدیر عامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: هر چند این جانب تنها 40 روز است که به جامعه فوتبال پیوسته ام اما امیدوارم کلیه مسئولان و دست اندرکاران گذشته تا کنون و اصحاب محترم رسانه، به دور از هر گونه گرایش کمک کنند تا بتوانیم اخلاق الهی، فرهنگ صحیح و انسانی را در بخش های مختلف فوتبال نهادینه کنیم که این امر نیازمند مشارکت، تعامل و گفتمان مشترک است.

16. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض مذاکره پرسپولیس با اریکسون، بورا و دنیزلی

محمد رویانیان که میهمان تلفنی برنامه ورزش و مردم بود، از مذاکره با مصطفی دنیزلی، اسون گورن اریکسون و بورا میلوتینوویچ خبر داد و گفت که این مذاکرات برای فصل آینده است.

گفتنی است طی روزهای اخیر صحبت های متفاوتی درباره آینده حمید استیلی روی نیمکت پرسپولیس مطرح شده که البته رویانیان اعلام کرد این مربی با قدرت به کار خود ادامه می دهد، زیرا قرار داد دارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

پیش فرض احکام شیث رضایی و نصرتی اعلام شد

images per
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس از صدور احكام كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس درباره شيث رضايي و نصرتي خبر داد.

بر اين اساس رضايي از باشگاه پرسپوليس اخراج و 300 ميليون تومان جريمه شود و نصرتي 250 ميليون تومان جريمه و تا نيم فصل از باشگاه اخراج شد.

به گزارش ايسنا، محمد رويانيان در تماس تلفني با برنامه ورزش و مردم اعلام كرد پس از بررسي‌هاي انجام شده تصميم گرفته شد شيث رضايي از باشگاه اخراج شود و همچنين اين بازيكن مبلغ 300 ميليون تومان جريمه شود.

رويانيان درباره حكم محمد نصرتي هم عنوان كرد: فعلا تصميم اين است كه نصرتي تا نيم فصل در تيم بازي نكند و البته جريمه‌ي 250 ميليوني هم براي او در نظر گرفته شده است.

رويانيان در اين گفت‌وگو انتقادهاي تندي را عليه برخي از مسوولان فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ مطرح كرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 17 از 33 نخستنخست ... 713141516171819202127 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)