در راستای گرانی تخم مرغ:پیشنهاد جدید سر آشپز: املت رو با تخم مرغ شانسی درست کنید!هم ارزون تره، هم هیجان انگیزتر!
در راستای گرانی تخم مرغ:پیشنهاد جدید سر آشپز: املت رو با تخم مرغ شانسی درست کنید!هم ارزون تره، هم هیجان انگیزتر!
به غضنفر میگن: تاحالا آبجو خوردی؟میگه: جدا جدا خوردم ولی باهم نه!
به دلیل گرانی نان و تخم مرغبازی یه مرغ دارم روزی چندتا نخم میکنهونون بیار کباب ببر غیر قانونی اعلام شد !
دلداری غضنفر به دوست دخترش : مهم نیست که قشنگ نیستی! قشنگ اینه که مهم نیستی!!
===============================
غضنفر ماشینش پنچر میشه…میره از لوله اگزوز فوت میکنه..دوست غضنفر رد میشه..میگه:خره…تا صبح هم فوت کنی لاستیکت باد نمیشه…چون شیشه های ماشینت پایینه
به غضنفر میگن : تولدت کِیه ؟ میگه : ۵ آذر ، میگن چه سالی ؟ میگه : هر سال
به غضنفر میگن خیلی آقایی. میگه: ما بیشتر!!!
غضنفر و دوست غضنفر میرن مغازه میگن :آقا نوشابه خانواده دارین؟صاحب مغازه میگه:بعله. می پرسن : به آدم مجرد هم میدین؟!===============================
غضنفر میاد تهرون میره هتل..صبح روز اول میره تو رستوران هتل صبحانه بخوره می بینه تابلو نوشته از ساعت ۷الی۱۱ صبحانه...از ساعت ۱۱الی ۵ ناهار و از ساعت ۵الی ۱۱ شب شام سرو می شود..پیش خودش میگه پس من کئ وقت کنم برم شهر رو ببینم؟===============================
غضنفر یه بطری آب معدنی میخره یه کمی ازش میخوره ، به زنش میگه : زن یوخوده آب بیار بریزیم توش خیلی غلیظس !!
وصیت نامه غضنفر :من تمام نمازهایم را خواندم فقط برایم چهل سال وضو بگیرید !!!===============================
به غضنفر میگن : بابات مُرد ، زود بیا خونه ، غضنفر میگه : دروغ میگین یه اتفاقی افتاده نمی خواهید به من بِگِید !!!===============================
غضنفر نذر میکنه اگه توی امتحان ورود به دانشگاه قبول شد مادرش رو پیاده بفرسته کربلا!!
آخرین خبر :ﺗﺤﻘﻴﻘﺎﺕ غضنفر ، ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎﺭﺵ پله ﻫﺎﻱ پله ﺑﺮﻗﻲ ، ﺑﻲ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﻣﺎﻧﺪ !
تجربه نشون دادهوقتی با دوستت دعوات میشهتازه میفهمی چقدر از اسرار زندگیت با خبر بوده !
یارو به دوستش میگه چرا کولر نمیخری؟ دوستش میگه: بدرد نمیخوره! اونایی هم که دارن گذاشتن رو پشت بوم!
سیل پاکستان که اومد یه نفر پیراهن خودش رو برا کمک فرستاد بعد از سه روز پیراهنشو با یه کارتن تاید پس فرستادند!
یارو قهر میکنه غذا نمیخورده براش غذا میارن میگه من که نمیخورم ولی برای هرکی آوردین کمه!!!
حیف نون بچه ش رو سوار خر میکنه میگه گوش های عمو رو بگیر نیوفتی!!!
میدونی چرا با ازدواج دین آدم کامل میشه؟؟
چون تا قبل ازدواج فکر میکنه دنیا بهشته .... اما بعدش به جهنم هم اعتقاد پیدا میکنه!
حیف نون یه لوبیا میگیره دستش میگه : یاد تو در دل من طوفان به پامیکنه!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)