استقبال زودهنگام رئیس‌جمهور آمریکا از گزارش آمانو؛

اوباما: باید فشار بی‌سابقه‌ای بر ایران وارد شود

باراک اوباما اظهار داشت: آژانس بین‌لمللی انرژی اتمی قرار است که هفته آینده گزارشی را در خصوص ایران منتشر سازد و من و پرزیدنت سارکوزی هر دو توافق داریم که باید فشار بی‌سابقه‌ای بر ایران وارد شود.

13900805155651 PhotoA
به گزارش روزنامه صهیونیستی هاآرتص، باراک اوباما رئیس‌جمهوری آمریکا اظهار داشت که وی و نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهوری فرانسه طی صحبت‌های فی‌مابین در روز پنج‌شنبه توافق کرده‌اند تا فشار بر ایران را بر سر برنامه هسته‌ای این کشور تداوم بخشند.

بنابراین گزارش، اوباما پس از دیدار با سارکوزی در آستانه اجلاس سران گروه 20 اوباما اظهار داشت: "من و سارکوزی فرصت یافتیم تا در خصوص گستره‌ای از مسائل امنیتی با یکدیگر گفتگو کنیم. یکی از مواردی که باید به آن اشاره کنم موضوع تهدید مداوم برنامه هسته‌ای ایران است.

آژانس بین‌لمللی انرژی اتمی قرار است که هفته آینده گزارشی را در خصوص ایران منتشر سازد و من و پرزیدنت سارکوزی هر دو توافق داریم که باید فشار بی‌سابقه‌ای بر ایران وارد شود تا این کشور به وظایف خود عمل کند."

هاآرتص همچنین با اشاره به تلاش‌های نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای اقدام نظامی علیه کشورمان بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط همین روزنامه صهیونیستی اذعان کرد که حتی جامعه صهیونیست‌های ساکن فلسطین اشغالی نیز برای ***** به ایران فاقد هرگونه توافق هستند.

بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که این سخنان اوباما که در واقع استقبال زودهنگام از گزارش احتمالا جهت‌دار دبیر کل آژانس محسوب می‌شود، بیانگر آن است که مقامات غربی از فحوای گزارش آمانو آگاه بوده و در تدوین آن با وی همکاری گسترده‌ای داشته‌اند.

این گزارش که احتمالا اتهامات جدیدی را علیه کشورمان مطرح خواهد کرد، هفته آینده منتشر خواهد شد و اوباما پیش‌تر نیز سخنانی در خصوص آن بر زبان رانده بود که بیشتر شبیه به صدور دستور برای آژانس بود.

ایران بارها اعلام کرده است که ماهیت برنامه هسته‌ایش صلح‌آمیز بوده و هیچ انحرافی در برنامه هسته‌ای کشورمان وجود ندارد.