باواريايي ها موفق شدند سه امتياز ديدار خانگي مقابل ناپولي را کسب کنند و سيتي هم با اقتدار در ال مادريگال به پيروزي رسيد.
![]()
بایرن مونیخ 3 – ناپولی 2
در یکی از مهمترین دیدارهای امشب تیم فوتبال بایرن مونیخ موفق شد در آلیانس آره با هت تریک ماریو گومز از سد ناپولی بگذرد.
در این بازی که دو اخراجی و 5 گل داشت گومز در دقایق 17، 23 و 42 سه بار دروازه مورگان دو سانتیس دروازه بان ناپولی را باز کرد تا همه در انتظار یک پیروزی آسان و پر گل برای باواریایی ها باشند.
اما در آخرین دقیقه از نیمه نخست فدریکو فرناندز مدافع ناپولی با ضربه سر دروازه نویر را باز کرد و یکی از گلها را جبران کرد.
در نیمه دوم ابتدا خوان کامیلو زونیگا هافبک ناپولی در دقیقه 71 بازی با دریافت کارت زرد از زمین بازی اخراج شد اما تنها 6 دقیقه بعد هولگر باد اشتوبر مدافع بایرن نیز دومین کارت زرد خود را در این بازی از داور مسابقه دریافت کرد و از زمین اخراج شد تا بار دیگر دو تیم از نظر تعداد بازیکن با یک دیگر برابر شوند.
دو دقیقه بعد فرناندز موفق شد گل دوم خود را در این بازی برای ناپولی به ثمر برساند تا نماینده ایتالیا برای بازگشت به بازی بسیار امیدوار شود اما در نهایت تلاش آنها برای به تساوی کشاندن نتیجه سودی نداشت و باواریایی ها سه امتیاز این بازی خانگی را از آن خود کردند.
ویارئال 0 – منچسترسیتی 3
در دیگر دیدار گروه نخست رقابتها منچسترسیتی موفق شد در ورزشگاه ال مادریگال با نتیجه سه بر صفر از سد ویارئال بگذرد.
در این بازی یایا توره هافبک اهل ساحل عاج سیتی نمایش فوق العاده داشت و در دقایق 30 و 71 دو بار دروازه حریف را به زیبایی باز کرد.
ماریو بالوتللی مهاجم جوان و ایتالیایی سیتی نیز که این روزها در اوج به سر می برد در دقیقه 45 از روی نقطه پنالتی گل دوم تیمش را وارد دروازه میزبان کرد.
سیتی با این پیروزی 7 امتیازی شد و در فاصله 3 امتیازی بایرن صدر نشین قرار گرفت. آنها اکنون بخت مناسبی برای صعود به دور بعدی رقابتها دارند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)