رئيس سابق کميته انضباطي گفت: در دوره گذشته کميته انضباطي فدراسيون فوتبال سه ضعف عمده در عملکرد آن وجود داشت.
عبدالرحمان شاهحسینی در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها در مورد حضورش در این مکان اظهار داشت: به دلیل علاقهایی که به نمایشگاه مطبوعات دارم، هر ساله در آن حضور پیدا میکنم.
وی در مورد شرایط حال حاضر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: قضاوت در مورد این کمیته که ریاست آن را حسنزاده برعهده دارد، خیلی زود است و باید زمانی را سپری کنیم.
رئیس سابق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در مورد عملکرد کمیته انضباطی گذشته عنوان کرد: زحمات زیادی کشیدهاند اما ضعفهای عمدهای هم وجود داشت. سه بحث مهمی که در هیچ کجای دنیا وجود نداشت در آن دوره اتفاق افتاد. یکی بحث ورود به جایگاه خبرنگاران بود که بسیار اشتباه به نظر میرسید؛ خبرنگاران خودشان تابع مقررات خاصی هستند و باید در آنجا با آنها برخورد شود.
وی ادامه داد: دومی بحث ممنوعالمصاحبه کردن مربیان و بازیکنان بود که این هم در هیچ جای دنیا مشاهده نشد و بارها گفتهام که تنها جایی که میتواند کسی را از صحبتکردن منع کند، دادگاه است. بحث دیگر سوء استفاده از سحر و جادو بود که در فوتبال به عنوان تخلف وارد کردهاند. همیشه مثالی که زدم این بود که نباید با اعتقادات مذهبی مردم بازی کرد.
شاهحسینی اضافه کرد: سحر و جادو در دین ما وجود دارد اما نباید در فوتبال از آن استفاده کرد. اگر واقعا سحر و جادو وجود داشت و خیلی کارها را انجام میداد آن وقت باید فدراسیون را تعطیل میکردیم و با این کار قهرمان جهان میشدیم.
وی گفت: در مجموع مشکل فوتبال ما کلان و مدیریتی است؛ مردم در چند ماه گذشته انتظار کشیدند که اتفاقی در فوتبال بیفتد و خوشحال شوند. امیدوارم وزیر ورزش که عضو تاثیرگذار مجمع فدراسیون است ترتیبی را اتخاذ کند که به این انتظارها پایان داده شود.
رئیس سابق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال افزود: در حال حاضر افراد با لباس های مختلف در حال ورود به فدراسیون فوتبال هستند تا پستهای حساسی را در اختیار بگیرند که در این موضوع باید حواس متولیان امر جمع باشد.
وی ادامه داد: در یکی دو ماه آینده باید اساسنامه فدراسیون دچار تغییر شود و ترکیب اعضایی که میخواهند رأی دهند عوض شود و افرادی که در فوتبال هستند در سرنوشت آن تاثیر گذار باشند.
شاهحسینی گفت: امیدوارم وزیر ورزش نقش خود را در اساسنامه فدراسیون به خوبی پیدا کند به نظر من باید به او اطلاعرسانی شود که وی مهمترین نقش را در انتخابات فدراسیون دارد و اگر او اراده کند که فوتبال را به فوتبالیها بدهند وضعیت به کلی تغییر خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه پیگیر مسائل فوتبال هستم، اضافه کرد: نمیتوانم از فوتبال دور باشم و مسائل را به صورت تخصصی پیگیری میکنم.
رئیس سابق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در مورد ارزیابیاش از پرونده تیم ملی امید عنوان کرد: به عنوان یک ایرانی دوست دارم که امیدهایمان به مسابقات بازگردد و راهی المپیک شوند اما به عنوان یک حقوقدان میخواهم بگویم که اگر تخلف عراق هم ثابت شود، باز هم نمیتوان اشتباه تیم ما را نادیده گرفت؛ اعتقاد دارم به عنوان عادلانهترین رأی باید با هر دو تیم متخلف برخورد شود.
وی در پاسخ به سؤالی که آیا کنفدراسیون فوتبال آسیا کارشکنی میکند یا خیر، اظهار داشت: به جرأت بگویم که در زمان ریاست دادکان و مصطفوی در AFC کرسی و نفوذ داشتیم اما متاسفانه در حال حاضر نداریم و کرسیهای خود را از دست دادهایم. زمانی که حرف آن خریدار ندارد به دلیل همین نداشتن نفوذ مربوط میشود.
شاهحسینی در مورد ارزیابی از تخلفات آکادمی استقلال و اظهارات حسن روشن تأکید کرد: اعتقاد دارم که در خصوص اظهارات روشن مراجع تصمیمگیرنده قضایی مقصر هستند که چرا این اظهارات در حدود سه ماه است مطرح میشود به آن رسیدگی نکردهاند.
وی افزود: باید به ادعاهای افراد رسیدگی شود تا ذهن مخاطبین مخدوش نشود و یک مرجع رسیدگی کننده باید این مسائل را خاتمه دهد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)