نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: طلاق به دلیل ازدواج نكردن برادرزن با خواهرشوهر

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

طلاق به دلیل ازدواج نكردن برادرزن با خواهرشوهر

زنی در دادگاه گفت: منصرف شدن برادرم از ازدواج با خواهر شوهرم باعث به وجود آمدن اختلافات زیادی در زندگی مشترك ما شده است.

زن جوانی با حضور در دادگاه خانواده درخواست طلاق خود را ارائه داد. وی درخصوص دلیل جدایی از شوهرش گفت: همسرم با من همانند كودكی رفتار می كند كه قدرت تصمیم گیری در زندگی را ندارد و دلیل رفتارهای او اختلاف سنی ۱۵ ساله ما است.

زن جوان ادامه داد: زمانی كه به عقد همسرم در آمدم ۲۲ سال سن داشتم و همسرم ۳۷ ساله بود. اما بعد از گذشت ده سال از زندگی مشتركمان با وجود اختلافات زیاد نتوانستیم در كنار یكدیگر به زندگی مشترك ادامه دهیم. زیرا همسرم خود را عاقل تر از همه اطرافیان می داند.

وی افزود: تفاوت سنی من و همسرم با اینكه زیاد است اما او به شدت به خواهرش وابسته است. به طوری كه گاهی من را در خانه تنها می گذارد و با خواهرش به سفرهای طولانی مدت می رود و دلیل این كار خود را تنهایی خواهرش می داند و می گوید خواهرم به دلیل اینكه تاكنون ازدواج نكرده است نیازمند محبت های من است و من به عنوان برادر باید هر طور كه او می خواهد رفتار كنم.

وی عنوان كرد: البته دلیل اصلی جدایی من و همسرم، خواهرش است زیرا حدود دو سال گذشته تنها برادرم قرار بود با خواهر شوهرم ازدواج كند اما بعد از مدتی به دلیل رفتارهای ناپسند او از این موضوع منصرف شد و تاثیر منفی منصرف شدن برادرم برای ازدواج با خواهرشوهرم، به قدری زیاد بود كه بارها به دلیل همین مساله شوهرم مرا كتك زده است.

زن جوان خاطرنشان كرد: بعد از گذشته ده سال از زندگی مشترك هنوز نمی دانم حقوق و مزایایی همسرم چه مقدار است و همیشه این مساله را به دلیل اینكه توقع من از او در زندگی زیاد نشود، پنهان می كرد. با اینكه همسرم مهندس الكترونیك است و از نظر تحصیلی در مرتبه بالایی قرار دارد اما از نظر اجتماعی و رفتار با دیگران به شدت ضعیف است.

وی در پایان گفت: همسرم گیاهخوار است و به همین دلیل برای من موادغذایی تهیه نمی كند و خانواده من مجبور هستند موادغذایی مورد نیاز من را برایم تامین كنند. اكنون خواهان مهریه ۱۲۴ سكه ایی خود هستم و دیگر نمی خواهم با همسرم به زندگی ادامه دهم.

شوهر این زن كه در دادگاه حضور داشت بیان كرد: من نیز خواهان جدایی از همسرم هستم، تمام حق و حقوق همسرم را به طور كامل پرداخت می كنم، زیرا بعد از گذشت ده سال، تمامی احترام های بین ما از بین رفته است.

به گزارش ایسنا، قاضی دادگاه بعد از شنیدن اظهارات طرفین حكم طلاق را صادر و مرد را محكوم به پرداخت مهریه كرد.
    breakخبرگزارى ايسنا
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...

2. کاربر مقابل از tina عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)