سخنان اشوزرتشت / بخش بيست و سوم
اي جاماسب دانا؛ اينك كه تو از كارهاي روا و ناروا آگاه شدي و به ندايي كه از درونت برخاسته است گوش فرا دادي و به پيروي و ستايش دين پرداختي، هميشه راستي را مشاور خود قرار ده و بيگمان بدان كه اهورامزدا از همه چيز آگاهست و درست را از نادرست به خوبي باز شناسد.
يسنا ٤٦ بند ١٧
كسي كه به راستي با من دوست باشد، من نيز او را به بهترين بخشش بشارت خواهم داد. ولي كسي كه با من دشمن باشد، من نيز دشمن او خواهم بود. اين است آنچه خواست مزدا و اشاست. اين است تصميم من از روي خرد و هوش .
يسنا ٤٦ بند ١٨
كسي كه آموزشهاي مرا به بهترين وجه برابر آيين مقدس به جاي آورد، درين جهان بهترين زندگي پاداش او است و در سراي ديگر در كشور جاوداني از خوشبختي راستين برخوردار خواهد شد.
يسنا ٤٦ بند ١٩
كساني كه انديشه و گفتار و كردارشان از روي خرد پاك و برابر آيين اهورايي باشد، اهورامزدا به آنان نيرو و شجاعت معنوي و رسايي و جاوداني بخشد.
يسنا ٤٧ بند ١
از آنجايي كه اهورامزدا آفريدگار و پدر راستي است، بهترين زندگي را بهره كسي خواهد ساخت كه گفتارش همراه با نيك انديشي و خرد پاك و كردارش بر ايمان و مهرخدايي استوار باشد.
يسنا ٤٧ بند ٢
اي مزدا؛ تويي آفريننده سپنتامينو يا خرد پاك. اي كسي كه جهان را شادي بخش آفريدي و از پرتو مهر جهان آفرين خود به جهانيان آسايش و آرامش بخشيدي.
يسنا ٤٧ بند ٣
اي مزدا؛ با نيروي خرد پاكت پيروان دروغ بالاخره مغلوب و گرفتار شكست و بيچارگي خواهند شد نه پيروان راستي؛ در پايان هميشه مرد درستكار كمدار بهرستگاري و خوشبختي رسد و دروغپرست مالدار گرفتار بدبختي و بيچارگي شود.
يسنا ٤٧ بند ٤
اي مزدا؛ بيگمان دروغ پرستي كه از كردار خويش پيرو بدمنشي است، هرگز بدون مهر و بخشايش تو از نعمت نيك خرد پاك كه به پيروان راستي وعده داده شده است، بهرهمند نخواهند بود.
يسنا ٤٧ بند ٥
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)