آنتي اکسيدان موجود در خشکبار گشوده شدن شريان‌هاي قلب و مغز را سبب شده و از طرف ديگر به كنترل عملكرد كبد و در نتيجه كنترل و كاهش چربي خون كمك مي‌كند.

سلامت نیوز: يک فوق تخصص تغذيه گفت: براي تامين نيازهاي آنتي اکسيداني بدن مي توان از منابع غذايي موسوم به خشکبار استفاده کرد.

دکتر کيومرث دانشور در گفت‌وگو با (ايسنا) گفت: خشکبار سرشار از مواد آنتي اکسيداني است. خشکبارهاي نارنجي از جمله برگه آلو، انجير، توت خشك و ... حجم بيشتري از اين مواد را در خود جاي مي‌دهند.

به گفته اين فوق تخصص تغذيه، آنتي اکسيدان موجود در خشکبار گشوده شدن شريان‌هاي قلب و مغز را سبب شده و از طرف ديگر به كنترل عملكرد كبد و در نتيجه كنترل و كاهش چربي خون كمك مي‌كند.

وي گفت: افراد خردسال و يا سالخورده که قادر به مصرف مواد غذايي حاوي فيبر بالا نيستند مي‌توانند از خشکبار به عنوان منبعي غذايي استفاده کنند. اين مواد غذايي از خواص فيبري برخوردار بوده و در جلوگيري از بروز يبوست موثرند.

دانشور در پايان فيبرها را به دو دسته تقسيم كرد و گفت: آن دسته از فيبرها که به فيبرهاي مکانيکي معروفند در غذاهايي وجود دارند که هضم آنها براي خردسالان و افراد سالخورده مشكل‌تر است. اما گروهي ديگر از فيبرها که ژله‌اي بوده و به صورتي فراوان در خشکبار يافت مي‌شوند را مي‌توان در تمام سنين جايگزين فيبرهاي مکانيکي کرد.