50412176471358245296

مواد لازم برای 4 نفر:

لازانیا 16 عدد

سُس تند یک قاشق غذاخوری

سُس گوجه‌ فرنگی دو قاشق غذاخوری

مرغ پخته و ریش ریش شده دو پیمانه

پنیر پیتزای رنده شده دو پیمانه

قارچ خرد شده دو پیمانه

آویشن یک قاشق چای خوری

پیاز خرد شده یک عدد

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

پیاز حلقه شده برای تزئین

گشنیز یا جعفری خرد شده برای تزئین

طرز تهیه:

* روغن را درون تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت بدهید تا طلایی شود.

* مرغ را نیز به آن افزوده و کمی تفت دهید.

* سُس‌ تند ‌و سُس گوجه ‌فرنگی را درون تابه بریزید و قارچ، آویشن و در صورت نیاز مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

* لازانیا را در قابلمه ی بزرگی از آب جوش، نمک و روغن بجوشانید.

* وقتی ورقه ‌های لازانیا نرم شدند، با احتیاط آن ها را از درون آب جوش خارج کرده و آبکشی کنید.

* روی آن ها کمی آب ولرم بگیرید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شود.

* فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت یا 185 درجه ی سانتی ‌گراد روشن کنید تا داغ شود.

* یک ظرف مناسب فر انتخاب کرده و کف آن را مقداری روغن و سُس گوجه ‌فرنگی بمالید.

* برای هر رولت چهار ورقه لازانیا را روی هم قرار دهید و بین لایه‌ ها از مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید. سپس لازانیا‌ها را از یک طرف بپیچید تا مثل رولت شود.

* رولت‌ ها را درون ظرف آماده شده بچینید و روی آن ها مقداری سُس و پنیر رنده شده بریزید.

* ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن آب شود.

* رولت ‌ها را در ظرف دلخواه سرو کنید و روی آن ها را با پیاز حلقه شده و گشنیز یا جعفری تزئین کنید.