ترکیه با «پ.ک.ک»
ادامه پیشروی ترکیه به درون خاک عراق + تصاویر
در پی درگیری هایی که از شب گذشته در بخش «چوکارچا» منطقه «حکاری» بین نیروهای نظامی ترکیه و گروه «پ.ک.ک»، آغاز شد تا ظهر امروز، 26 تن از نیروهای ترکیه کشته و 22 نفر هم مجروح شدند. نزدیک هجده نفر از اعضای «پ.ک.ک» و شمار بسیاری از غیر نظامیان هم در حملات ارتش ترکیه کشته شدهاند.
سرویس بینالملل ـ در پی درگیریهایی که از شب گذشته در بخش «چوکارچا» منطقه «حکاری» میان نیروهای نظامی ترکیه و گروه «پ.ک.ک»، آغاز شد تا ظهر امروز، 26 تن از نیروهای ترکیه کشته و 22 نفر هم مجروح شدند.
به گزارش «تابناک»، به دنبال این حملات، سربازان ارتش ترکیه، صبح چهارشنبه در تعقیب اعضای «پ.ک.ک» وارد خاک عراق شدند. آن گونه که خبرگزاری کردزبان «فراتنیوز»، گزارش داده، «یک گردان» از کماندوهای ترکیه از مرز گذشته و وارد خاک عراق شدهاند. همچنین نزدیک هجده نفر از اعضای «پ.ک.ک» و شمار بسیاری از غیر نظامیان هم در حملات ارتش ترکیه کشته شدهاند.
چند ساعت پیش از این اقدام، اعضای حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) به یک مرکز نظامی ترکیه در جنوب شرقی این کشور در نواحی مرزی عراق حمله کرده و به گزارش منابع امنیتی ترکیه، دستکم ۲۴ پلیس و سرباز این کشور را کشته بودند.
این حملهها هم زمان با سلاحهای سنگین و از جانب هشت گروه از ساعت یک نیمه شب آغاز شد و تا ظهر امروز ادامه داشت. نیروهای ترکیه نیز در مقابل، دامنه حملات خود را از مرزهای ترکیه فراتر برده و به درون کردستان عراق وارد شدند.
بنا بر این گزارش، شدت این حملات به اندازهای بود که فضای رسانه ای ترکیه را تحتالشعاع خود قرار داد. بیشتر سیاستمداران نسبت به این مسأله واکنش نشان دادند. احزاب گوناگون با تشکیل نشستهای فوقالعاده به بررسی ابعاد این موضوع پرداخت و درباره آن موضعگیری کردند. همچنین «نجدت اوزل»، رئیس نیروهای مسلح این کشور برای بررسی و کنترل عملیات شخصا به در محل حاضر شد.
پس از این رخدادها، ورود و خروج به شهر چاکاریا از طرف مسئولان تحت کنترل قرار گرفته و نیروهای نظامی ترکیه با عملیات زمینی و هوایی به تعقیب و درگیری با «پ.ک.ک» پرداختند. از مهمترین بخشهایی که درگیری در آن بیشتر به چشم میخورد، دهکده «کازان» و منطقه «صابیر» و کوههای پیرامون است.
در همین باره، اردوغان موضعگیری کرد و گفت: «برای کشته شدگان طلب رحمت میکنم و امیدوارم مجروحان حادثه هر چه زودتر شفا یابند. به خاطر این رخداد، مجبور شدم تا سفر رسمی خودم را به قزاقستان لغو کنم.
او ادامه داد: «دوستان و دشمنان باید به خوبی بدانند که ما چنین حملاتی را هرگز تحمل نخواهیم کرد، بلکه ما تا آخرین نفس در برابر این حملات ایستادگی میکنیم».
آخرین گزارشها حکایت از این دارد که پیشروی نظامیان ترک در خاک عراق، همچنان ادامه دارد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)