سلام دوستان
دوستان تو این تاپیک میتونید واسه خودتون مرخصی رد کنید اگه گرفتاری برای شما به وجود امد (خدایی نکرده) میتونید تو این تاپیک برای خودتون مرخصی رد کنید
سلام دوستان
دوستان احتمالا چندروز نتونم در سایت حضور کامل داشته باشم چون در انجمن موبایل کمی مشغول هستم تا چند روز که انجمن موبایل به طور کامل شروع به کار بکنه به دوستانم تو این انجمن کمک میکنم بعد از راه اندازی کامل انجمن فعالیتم رو تو این انجمن زیاد تر میکنم دوستان لطفا حواستون به سایت باشه مخصوصا به کاربران روسی
با سپاس
سلام....خوبید؟
منم تا فردا کار دارم....
نگید درخواست مدیریت کرد...حالا هم که مدیرش کردم.رفت و نیومد...شاید امشب کارم تموم شه...
خیلی ممنون فعلا
هرگز نمی توانیم صفت خوبی را در دیگران بشناسیم مگر اینکه از آن بویی برده باشیم .
سلام دوستای گلم ...
بچه ها با اجازتون من یه 3-4 روز میرم مسافرت نیستم .
فعلا خدا نگهدار .
- سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
- مستقیم سازی لینک های شما(قوانین در پست اول)
- اکانت پرمیوم آپلودسنتر های مختلف/Premium Accounts
- طرح سوال های عمومی در مورد سایت های رایگان لیچ در این تاپیک
- دانلود پریمیوم از Fileserve و Filesonic و ... با استفاده از کوکی ها
[IMG][/IMG]
بخش ویژهی سایت
- اکانت پرمیوم سایت uploaded.to
- 2 گیگ اکانت ftp
- رپیدلیچ ها و جنریتور های ویژه
- معرفی نرم افزارهای کاربردی و ویژه
- تمام ترفند های مربوط به JDownloader trick در این تاپیک
- اکانت پرمیوم مگاآپلود+مگاویدئو| تا 6 اگوست
با درود به همه شما عزیزان
جهت استحضار عرض می کنم . بدینوسیله به دلیل مرخصی محل کارم که بعد از 115 رو کار هر روزه و مداوم میسر شده است خدمت همه مدیران و دوستان گرامی اعلام می دارم اینجانب به مدت ده روز از خدمت شما عزیزان مرخص می شوم البته اگر در ایام تعطیلات میسر شد حتما به سایت خواهم آمد .
با کسب اجازه از مدیران و مدیر ارشد سایت . امیدوارم روزهای خوشی در انتظارتان باشد .
ارادتمند همه شما خوبان
عمادالدین مشّائی
سلام دوستان
تینا خانوم گفتم تو این تاپیک پست بزنم و از طرف ایشون به شما بگم که ایشون تا روز جمعه نمیتونند بیاند البته شاید بتونن یک سر بزنن دلیلشم امتحان های میان ترمی
موفق باشید
سلام دوستان با شروع شدن امتحانات پایان ترم بنده به مدت 20 روز از شما مرخصی میخواهم برم پی درس نه تعطیلات کریسمس ، امیدوارم با کمک سایر دوستان سایت قدرتمند به کارش ادامه بده ، دوستدار شما مجتبی
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)