معرفی ۲ مرورگر وب ناشناس که کاملا خصوصی و ایمن هستند
از آن جا که لاست پس به تازگی با یک مسئله امنیتی مواجه شده ، و دیگر شرکت های درجه یک، قربانی رخنه های امنیتی می شوند، بعضی از ما کاربران، شاید بخواهیم قبل از اطمینان به اطلاعات شخصیمان، آن را دوباره بررسی کنیم. اما از آنجایی که معمولا، پس از این که چند پایگاه داده هک شود، ما پی به این موضوع می بریم، ضرری ندارد که در عادت های اغلب نادیده گرفته شده ی گشت و گذارمان، شروع به انجام این تغییرات کنیم. همه ی این عادت ها خطرناک نیستند ،اما برخی از این عادت ها، به طور بالقوه می توانند باعث هزینه شدن اطلاعات کارت اعتباری مان و یا حتی بدتر شود.
یک راه خوب برای محافظت از اطلاعات مان در وب این است که به طور ناشناس در وب به گشت و گذار بپردازیم، مثل استفاده کردن از حالت ناشناس گوگل کروم. با این وجود، برای این که همیشه به صورت نا شناس بروید، شاید بخواهید که یک نگاه به مرورگر وب ناشناس زیر بیاندازید.
بسته مرورگر تر(Tor)[
سکوی عبور]
تر و یا مسیریاب آنین(Onion Router) ، به قول سایت خودش، “نرم افزاری با دانلود رایگان و یک شبکه ی باز” است، که اساسا از شما در برابر نظارت شبکه یا تجزیه و تحلیل ترافیک محافظت می کند. برای این که اجازه ی گشت و گذار به صورت ناشناس را بدهد، این ابزار با منشاء باز، از طریق گره های تر، ترافیک شبکه ای مسیر را دوباره تعیین می کند، که این ها کامپیوتر های در حال اجرا کردن تر هستند ، که متعلق به داوطلبانی از سراسر دنیا می باشد. تر، نه تنها گشت و گذار اینترنتی ناشناس را برای مرورگرتان موجب شده است، بلکه اسم کشور مبدا تان را برای هر برنامه ی کاربری مخفی نگه می دارد، که با این کار، وب سایت ها را از ردیابی کاربران ( و محل فیزیکی آن ها) باز می دارد و به کاربران این امکان را می دهد تا وب سایت هایی را که از طریق ارائه دهندگان سرویس اینترنتی (ISPs) و یا دولت مسدود شده ، دور بزنند.
بسته مرورگر تر، شامل موزیلا فایرفاکس می شود ، که معمولا نسبتا سریع است ، اما با تر ، تا حدودی آهسته خواهد بود، چرا که تمام ترافیک قبل از این که بر مرورگرتان ظاهر شود، باید از گره های مختلف تر عبور کند. علاوه بر این که سرعت تر مقداری آهسته می شود، که این امر اجتناب ناپذیر است، تر، وب سایت هایی با محتوای فلش و آن هایی که به افزونه های مرورگر نیاز دارند را مسدود می کند، وب سایت هایی مثل جاوا و اکتیو ایکس. چرا که این وب سایت ها در صورتی که دستکاری شوند، آدرس آی پی کاربران را لو می دهد. با این وجود، مزایایش کاملا بر این معایب
فزونی دارد.
اگر شما آماده اید که تر را امتحان کنید ، مانند مرد وردپرس(Word Press) سابق مان ، خورخه، که می گفت : احتمالا باید از دکمه ی تر، برای فعال کردن تر استفاده کنید، هنگامی که واقعا نیاز است به وب سایتی به صورت ناشناس دسترسی پیدا کنید. البته، در نظر داشته باشید که، وقتی ترافیک شبکه بین شما و شبکه ی تر به شکل ناشناس است، ارتباط بین آخرین گره تر و مقصد نهایی شما از طریق تر نمی تواند رمز بندی شده باشد، بنابراین، همیشه هنگامی که اطلاعات حساس را مکاتبه می کنید،با نهایت دقت پیش بروید.
SRWare Iron اس آر ور آیرن (سکوی عبور)
اگر شما به طور مرتب از گوگل کروم استفاده می کنید ، ولی با این مسئله که گوگل هر حرکت شما را در اینترنت شناسایی می کند، راحت نیستید، شاید بخواهید که مرور گر اس آر ور آیرن را امتحان کنید. هم گوگل کروم و هم اس آر ور آیرن، بر اساس پروژه ی کرومیوم(Chromium) منبع باز هستند، از این رو، شما تفاوت های ریز را هم متوجه خواهید شد. در سمت داخلی آیرن، با جمع آوری ویژگی ها از قبیل؛ دنبال کننده ی یو آر ال، گزارش خطا و غیره، اطلاعات کروم را غیرفعال می کند، که گوگل برای ارتقا دادن موتور جستجوی دلخوا مان به آن نیاز دارد. علاوه بر تفاوت های داخلی، آیرن به طور زیادی از طریقی که شما در کروم به آن عادت کرده اید، کار می کند. برای چک کردن آن در ویندوز ( نسخه ی در دسترس قابل حمل)، به بالای وب سایت سر بزنید. اگر از مک(Mac) استفاده می کنید، در اینجا می توانید آیرن را دانلود کنید. کاربران لینوکس می توانند به این قسمت مراجعه کنند.
مرورگرهای وب مانع شده: گوست زیلا(Ghostzilla) و اپراتور
گوست زیلا یک برنامه ی مرورگر وب تاریخ دار برای ویندوز است، که دقیقا آدرس های نوشته شده ی شما را پنهان نمی کند، اما جلسه ی مرور کردن وب تان را بسیار غیر محسوس می کند، چرا که خود را درون یک پنجره ی فعال مستقر می کند. هنگامی که آدرس های وب را در گوست زیلا می نویسید ( که از موتور مرور موزیلا، از همین نام، استفاده می کند)، در یک لایه ناپیدا، وب را لود می کند، و تصاویر را به شکل سیاه و سفید نشان می دهد. تضاویر اضافی تنها در صورتی بر روی صفحه می آیند که، موستان را بالای آن نگه دارید. لطفا در نظر داشته باشید که، حتی اگر از گوست زیلا استفاده می کنید، مدرسه یا شرکتتان هنوز می توانند به وب سایت هایی که شما سر زدید، دسترسی پیدا کند.
اپرا تر (v. 3.5) ، بسته ی نرم افزاری است که مرورگر تحسین شده و قابل حمل
اپرا و
تر را با هم ترکیب می کند، ودر واقع تر، بیشتر از این ادامه پیدا نمی کند، ولی هنوز می توانید با دنبال کردن مسیر در
این جایگاه ،آن را امتحان کنید، و مرورگر اپرا ۱۰ قدیمی اپرا تر را با
نسخه ی جدید جابجا کنید.
علاوه بر این مرورگر تا حدی قدیمی، انواع دیگر نرم افزار وجود دارد، که به شما کمک می کند گمنامی را در حالت آنلاین به دست بیاورید: نرم افزار پروکسی.
اگر ترجیح می دهید، که هیچ چیزی دانلود نکنید، می توانید از وب سایت هایی که گشت و گذار وب پنهان را تسهیل می کنند(
مثل ونیشت(Vanished))، موتور های جستجوی ناشناسی که آی پی آدرس شما را ضبط نمی کنند، مثل
یا اوبا(Yauba) و
استارت پیج، و سرویس های پروکسی وب محور، مثل
انونی ماوس(AnonyMouse) ،استفاده کنید. چه مرورگر وبی برای پنهان ماندن در اینترنت استفاده می کنید؟
منبع نوشتاری: makeuseof
منابع تصویری: ایمیج کردیت(Image Credit): شاتراستاک ،( archetwist)آرچتوییست ، اس آر ور(SRWare).
گویا آی تی
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)