مصرف نان تست شما را زودتر پير مي‌كند

اين مواد شيميايي (age) نام دارند و در مواد خوراكي مختلف از نان تست گرفته تا نوشابه‌هاي كولا و قهوه ممكن است، توليد شوند.

سلامت نیوز: متخصصان تغذيه هشدار دادند: اگر اين بار تصميم داشتيد براي صبحانه از نان‌هاي تست برشته استفاده كنيد، بايد بدانيد كه اين نان تست‌ها مي‌توانند، سبب پيري زودرس و بروز بيماري‌هاي مزمن شوند.

به گزارش ايسنا، جوزف فوربس، متخصص انستيتو قلب و ديابت آمريكا در آزمايشات خود تاثير خوردني‌هاي معمول مثل نان تست را روي بدن انسان بررسي كرده و دريافته است كه اين نان‌ها، مواد شيميايي توليد مي‌كنند كه فرايند پيري را تسريع كرده و خطر ابتلا به بيماري‌هاي مزمن را نيز تشديد مي‌كند. اين مواد شيميايي (age) نام دارند و در مواد خوراكي مختلف از نان تست گرفته تا نوشابه‌هاي كولا و قهوه ممكن است، توليد شوند.

به گزارش روزنامه‌ سيدني مورنينگ هرالد، مقدار خيلي زياد اين مواد شيميايي در بدن مي‌تواند موجب بروز بيماري‌هاي قلبي و ديابت شده و در عين حال چين و چروك‌هاي پوستي را هم افزايش ‌دهد. هر چه خوردني حاوي شكر افزودني بيشتر باشد‌ و بيشتر هم فرآوري شده باشد، مقدار اين مواد شيميايي در آن افزايش پيدا مي‌كند .