صفحه 7 از 12 نخستنخست ... 34567891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 115

موضوع: تاپیک هواداران تراختور

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

خبرهايي کوتاه از تراکتورسازي

مهدی کیانی در حالی که از سوی باشگاه تراکتورسازی به تمرین انفرادی با بدنساز تیم محکوم شده اما معلوم نیست که کجا تمرین می کند. بدنساز تراکتورسازی هر روز در تمرینات این تیم حاضر است اما از کیانی خبری نیست.
    کیانی در مصاحبه ای اعلام کرده بود برای عذرخواهی از قلعه نویی آماده است اما سرمربی تراکتورسازی به دلیل مصاحبه های گذشته این بازیکن حاضر نیست او را بپذیرد و به باشگاه هم این مسئله را اعلام کرده است.
    * قرار بود بازی تراکتورسازی و سپاهان در هفته دهم روز پنجشنبه برگزار شود و به همین دلیل مسئولان تراکتورسازی هم برای روز چهارشنبه بلیت مستقیم تبریز به اصفهان را تهیه کرده بودند اما با درخواست باشگاه سپاهان مبنی بر تعویق 24 ساعته این مسابقه سازمان لیگ این درخواست را پذیرفت و بازی به جمعه هفته جاری موکول شد. باشگاه تراکتورسازی هم مجبور شد تا بلیت های قبلی را کنسل کند و سپس برای رفتن به اصفهان مجبور است پنجشنبه به تهران بیاید و سپس به اصفهان برود. مسئولان تراکتورسازی از اینکه سازمان لیگ به یکباره برنامه را تغییر می دهد ناراحت است.
    *در حالی که گفته می شد عباس محمدی و مهدی ثابتی دو دروازه بان تراکتورسازی مصدوم هستند این دو مشکلی ندارند و بدون مصدومیت تمرینات خود را انجام می دهند.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. 3 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

فلاويو لوپز: سه صفر سپاهان را شکست ميدهيم

''فلاويو امانوئل لوپز پايشائو'' اضافه کرد: تا کنون رو در روي تيم سپاهان اصفهان قرار نگرفته ام اما شنيده ام تيم خوبي است.
    وي گفت: شناختي از بازيکنان تيم سپاهان ندارم اما ''فابيو جانواريو'' بازيکن اين تيم را به خوبي مي شناسم و مي دانم که بازيکن مطرحي است.
    لوپز که با تيم ''هميلتون'' پرتغال، سابقه بازي مقابل تيم هاي بزرگ همچون ''بارسلونا''ي اسپانيا را دارد، اظهار کرد: گرفتن سه امتياز بازي و حفظ صدرنشيني، هدف اصلي ما در بازي مقابل تيم سپاهان است و سعي خواهيم کرد با دست پر به شهر تبريز برگرديم.
    بازيکن 27 ساله تيم تراکتورسازي تبريز در مورد نتيجه اين بازي افزود: در بازي روز جمعه، با سه گل تيم سپاهان اصفهان را شکست مي دهيم و در انتهاي فصل، قهرماني در ليگ برتر را جشن مي گيريم.
    لوپز، هواداران تيم تراکتورسازي تبريز را شگفت انگيز توصيف و اظهار کرد: هواداران اين تيم، بهترين هواداران ايران هستند و خوشحالم که در اين تيم پرهوادار بازي مي کنم.
    تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز که ساعاتي پيش شهر تبريز را به مقصد تهران ترک کرد، بعدازظهر فردا (جمعه) در شهر اصفهان به مصاف تيم سپاهان اين شهر مي رود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. 3 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

جعفری : درخواست رسمی از پرسپولیس نداریم

محمد حسین جعفری در مورد وضعیت مالی باشگاه تراکتورسازی اظهار داشت: مشکلات مالی که درد بی درمان است البته ما جزو تیم هایی نیستیم که تهدید به اعتصاب کرده اند. در حال مدیریت هستیم تا بخشی از این مشکلات را حل کنیم. در تبریز صاحبان صنایع به ما کمک می کنند.
    وی در مورد اینکه حمید استیلی عنوان کرده مهدی کیانی را جذب می کنند و محمد منصوری را به تراکتورسازی می دهند، گفت: از سوی پرسپولیس هیچ درخواست رسمی به باشگاه تراکتورسازی نیامده است. به طور کل برای ما پرونده کیانی بسته شده است. او می تواند باشگاهش را به ما معرفی کند. باشگاه جدید کیانی یا باید سر رضایتنامه با ما وارد مذاکره شود یا اگر بازیکنی داشتند که برای تراکتورسازی مفید باشد معاوضه می کنیم.
    جعفری در مورد تغییر روز بازی تراکتورسازی و سپاهان از پنجشنبه به جمعه گفت: ما تغییرات را درک می کنیم و ناراحت نیستیم اما وقتی زمان بازی های ملی از یکی دو ماه قبل مشخص است این خوب نیست که در فاصله 10 روز مانده به رقابت به ما بگویند روز مسابقه تغییر کرده است. این مسئله باعث شد بلیت هایی که از قبل گرفته بودیم لغو کنیم و این مسئله برای تیم ها هزینه دارد.
    وی در خصوص بازی با سپاهان و شرایطی که این روزها تیم اصفهانی دارد، گفت: بازی دو تیم همیشه جذاب بوده است. به نظر من سپاهان هر شرایطی داشته باشد مدیریت آن این مسائل را کنترل می کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مشکلات مالي درد بي درمان است

محمد حسين جعفري در مورد وضعيت مالي باشگاه تراکتورسازي اظهار کرد: مشکلات مالي که درد بي درمان است، البته ما جزو تيم هايي نيستيم که تهديد به اعتصاب کرده اند. در حال مديريت هستيم تا بخشي از اين مشکلات را حل کنيم. در تبريز صاحبان صنايع به ما کمک مي کنند.
    او در مورد اينکه حميد استيلي عنوان کرده مهدي کياني را جذب مي کنند و محمد منصوري را به تراکتورسازي مي دهند، گفت: از سوي پرسپوليس هيچ درخواست رسمي به باشگاه تراکتورسازي نيامده است. به طور کل براي ما پرونده کياني بسته شده است. او مي تواند باشگاهش را به ما معرفي کند. باشگاه جديد کياني يا بايد سر رضايتنامه با ما وارد مذاکره شود يا اگر بازيکني داشتند که براي تراکتورسازي مفيد باشد معاوضه مي کنيم.
    جعفري در مورد تغيير روز بازي تراکتورسازي و سپاهان از پنجشنبه به جمعه، بيان کرد: ما تغييرات را درک مي کنيم و ناراحت نيستيم، اما وقتي زمان بازيهاي ملي از يکي دو ماه قبل مشخص است اين خوب نيست که در فاصله 10 روز مانده به رقابت به ما بگويند روز مسابقه تغيير کرده است. اين مسئله باعث شد بليت هايي که از قبل گرفته بوديم لغو کنيم و اين مسئله براي تيم ها هزينه دارد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

آل نعمه: از همه معذرت مي خواهم

احمد آل‌نعمه مدافع تراکتورسازي در بازي با سپاهان يک بار به اشتباه دروازه خودشان را باز کرد و البته در صحنه‌اي باورنکردني يک موقعيت ايده‌آل را از دست داد و توپ را به بيرون زد.
    اين باعث شد تا قلعه‌نويي هم بعد از پايان بازي بگويد:« نمي‌دانم آل‌نعمه چطور آن توپ را گل نکرد.» مدافع جنوبي تراکتور در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل ابتدا در مورد بازي حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌کند:« ما شروع خوبي نداشتيم و در 20 دقيقه اول دو گل خورديم. البته بايد بگويم گل دوم سپاهان که توسط من به ثمر رسيد خطا بود. در آن صحنه سيدصالحي مرا هُل داد و حتي خودش دو دقيقه بعد به من گفت که تو را هُل دادم تا توي دروازه بروي!» آل‌نعمه در مورد موقعيت ايده‌آلي که از دست داد مي‌گويد:« من از آقاي قلعه‌نويي و بازيکنان تراکتور عذرخواهي مي‌کنم و اميدوارم يک روز جبران کنم. من در آن صحنه با توجه به اينکه دروازه خالي بود مي‌خواستم با خيال راحت ضربه را بزنم ولي دفاع سپاهان جلو آمد. با اين شرايط مي‌خواستم توپ را به گوشه دروازه بزنم اما از کنار تير به بيرون رفت.»
    آل‌نعمه در مورد سپاهان مي‌گويد:« آنها با توجه به باخت قبلي‌شان نياز مبرمي به اين پيروزي داشتند. سپاهان خوب بازي کرد و مستحق برد بود ولي ما گل‌هاي بچگانه خورديم.»

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

جلسه کمیته انضباطی جعفری سه شنبه برگزار می شود

اسماعیل حسن زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اینکه جعفری مدیرعامل تراکتورسازی روز گذشته به دلیل تاخیر در شروع جلسه کمیته انضباطی فدراسیون را ترک کرد، اظهار داشت: تاخیر در برگزاری جلسات امری عادی و متعارف است. ما نمی دانیم پرونده های مورد بررسی چه میزان زمان می برد.
    وی افزود: هفته گذشته با جعفری جلسه داشتیم که می شد نیم ساعته بحث را تمام کرد اما یک ساعت و نیم در خدمت او بودیم درحالی که نفرات دیگری پشت در بودند. اگر جلسه سر ساعتی که اعلام شده برگزار نمی شود به این دلیل است که جلسه قبلی هنوز تمام نشده است.
    رئیس کمیته انضباطی تصریح کرد: معمولا افرادی که معطل می شوند اگر کار داشته باشند می گویند یا حرف هایشان را مکتوب بنویسند و بروند و یا وقت دیگری می گیرند. ایشان هم می توانست همین کار را کند. در هر حال این قضیه حل و قرار شد سه شنبه هفته جاری این جلسه برگزار شود.
    وی در مورد دلیل غیبت امیر قلعه نویی در این جلسه گفت: این سوال را باید باشگاه تراکتورسازی جواب دهد. در هر صورت ما می توانستیم این پرونده را بدون حضور این دو نفر هم برگزار کنیم و رای خود را بدهیم اما خواستیم صحبت های آنها را هم بشنویم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

حسینی: نمی‌دانم پدیده لیگ برتر هستم یا نه

سید محسن حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد وضعیت تراکتورسازی تبریز گفت: شرایط خوبی داریم اما در دیدار با سپاهان موقعیت‌هایمان گل نشد و رحمان احمدی دروازه‌بان این تیم بهترین بازی دوران فوتبالش را انجام داد. از شانس خوب ما در همه تیم‌هایی که به تراکتورسازی می‌رسند صلح و صفا برقرار می‌شود و با هم آشتی می‌کنند و اختلاف‌ها را کنار می‌گذارند زیرا می‌دانند با چه تیم قدرتمندی بازی دارند.
    وی ادامه داد: در اصفهان شکست خوردیم و نمی‌خواهیم باخت خود را توجیه کنیم ولی اگر فرصت‌های ما گل می‌شد دیگر سپاهان حرفی برای گفتن نداشت.
    گلزن‌ترین مدافع لیگ در مورد اینکه می‌‌توان او را پدیده لیگ دانست یا نه گفت: من متولد ۱۳۶۳ هستم و دو سال در لیگ برتر حضور داشته‌ام و فرصت عرض اندام پیدا نکردم. در گذشته پشت خط محمد نصرتی و مرتضی اسدی ماندم و به من بازی کمتر رسید.
    وی ادامه داد: نمی‌دانم می‌توان من را پدیده لیگ دانست یا نه. پدیده بازیکنی است که تازه به لیگ برتر آمده نه اینکه دوسال در لیگ برتر حضور داشته باشد. شما کارشناسان هر نامی می‌خواهید برایم بگذارید ؛پدیده یا هر چیز دیگری ولی مهم این بود که قلعه نویی به من میدان داد و تلاش می‌کنم که جواب اعتمادش را به خوبی بدهم و برای تیم مثمر ثمر باشم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

اقدام جالب سایت باشگاه تراکتورسازی در آستانه دیدار با سایپا+عکس

اقدام جالب سایت باشگاه تراکتورسازی در آستانه دیدار با سایپا

13900725121038 PhotoA

سایت رسمی باشگاه تراکتورسازی در اقدامی جالب و قابل تامل در خروجی خود عکسی قرار داده که زیر آن نوشته شده "بدون شرح".
    در این عکس خودروی پرایدی دیده می‌شود که نام سایپا ضربدر قرمز خورده و بالای آن نوشته شده تراکتور.
    تیم تراکتورسازی جمعه هفته جاری و در هفته یازدهم لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام میزبان سایپا خواهد بود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

16. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

تراکتورسازي به جاي تبريز به شيراز رفت

تيم فوتبال تراکتورسازي به جاي بازگشت به تبريز به شيراز رفت.

00028509
    تیم تراکتورسازی روز گذشته پس از حذف از جام حذفی و شکست مقابل شهرداری یاسوج به جای بازگشت به تبریز به شیراز رفت.
    این تیم شنبه هفته آینده با فجرسپاسی در لیگ برتر بازی دارد و به همین دلیل به شیراز رفتند.

* در شرایطی که هر روز خبرهایی مبنی بر معاوضه مهدی کیانی با یکی از بازیکنان لیگ برتری به گوش می رسد، مسئولان باشگاه تراکتورسازی هنوز با هیچ یک از تیم ها به نتیجه نرسیده اند و به همین دلیل تا نیم فصل باشگاه تراکتورسازی تصمیم به معاوضه ندارد.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

18. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

جعفري: دلال ها جو فوتبال را متشنج مي کنند

محمدحسین جعفری در خصوص آخرین وضعیت تیم فوتبال تراکتورسازی و حذف این تیم از رقابت‌های جام حذفی گفت: هواداران حق دارند که بابت حذف از مسابقات جام حذفی ناراحت باشند چون صاحبان واقی باشگاه هستند اما در این بین عده کمی هستند که در گذشته نسبت به جابه‌جایی بازیکن و مربی در باشگاه اقدام می کردند و از این راه منافع مالی زیادی بدست می آوردند اما در حال حاضر به دلیل سیستم مدیریت صحیحی که در باشگاه وجود دارد، منافع آنها قطع شده است، لذا در مقاطع زمانی مختلف به تحریک هواداران می پردازند تا جو را متشنج کنند.
    وی افزود: البته تعداد این افراد به 30 نفر هم نمی رسد و نمی توان اعمال آنها را به کل مجموعه هواداران تراکتورسازی تعمیم داد. این افراد نمی دانند که هواداران واقعی تراکتورسازی با هوش بوده و از نیات آنها به خوبی مطلع هستند. همین افراد پیش از حضور "کرانچار" در سپاهان شایعه راه انداخته بودند که اختلاف بین من و قلعه نویی به وجود آمده و سرمربی تیم تراکتورسازی می خواهد به اصفهان باز گردد.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی خاطر نشان کرد: اتفاقا برای ارتقای تیم تراکتورسازی با قلعه نویی یک برنامه بلند مدت داریم. حتی با نظر وی به دنبال بازسازی زیرساخت‌های باشگاه هستیم به طوریکه تاکنون 50 میلیون تومان برای تجهیز بیشتر بخش فیزیوتراپی باشگاه و 60 میلیون تومان نیز برای خرید تجهیزات بدنسازی هزینه کرده‌ایم، ضمن اینکه در فصل آینده نیز تیم از نظر تمرینی مشکلی نداشته و در زمین چمن اختصاصی باشگاه تمرین خواهد کرد.
    جعفری در خصوص خطر کسر سه امتیاز از تیم تراکتورسازی به دلیل شکایت برخی از اعضای کادر فنی و بازیکنان فصل گذشته این تیم گفت: در مورد بازیکنان باید بگویم که فقط احمدپوری شکایت کرده که دستور پرداخت طلب وی صادر شده است. ضمن اینکه برخی بازیکنان نیز از گذشته طلبکار بوده‌اند که سازمان لیگ با توجه به درآمد 900 میلیونی ما از حق پخش تلویزیونی و بلیت فروشی آن را پرداخت کرده است.
    وی همچنین ادامه داد: سه نفر از اعضای کادرفنی قبلی تیم یعنی کمالوند، باقری و محمودی نیز بابت طلب‌های دو فصل گذشته خود شکایت کرده‌اند که مجموع طلب‌های این سه نفر 34 میلیون تومان شده است و طبق نامه‌ای دستور پرداخت آن را توسط سازمان لیگ می دهیم.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص مشکلات این تیم اظهار داشت: بودجه ما نسبت به فصل گذشته تنها 15 درصد افزایش پیدا کرده است و برخلاف آنکه گفته می شود پیش از شروع فصل هزینه زیادی برای جذب بازیکن صرف کرده‌ایم این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد.
    وی افزود: ما نسبت به خیلی از تیم‌های لیگ برتری هزینه کمتری کرده و در واقع مدیریت هزینه داشته‌ایم. در حال حاضر ما به دلیل مصدومیت و محرومیت در چند بازی قبلی خود آل نعمه ، صادقی، عابدینی و ابراهیمی را در اختیار نداشتیم که این موضوع دست کادر فنی را تا حدودی بسته بود، ضمن اینکه لطف برخی از داوران باعث شد که ما امتیازاتی را که حق مسلم‌مان بود را از دست بدهیم اما با اطمینانی که نسبت به کادر فنی دارم مطمئنم در دیدارهای آینده جبران خواهیم کرد.
    جعفری همچنین با ابراز رضایت از عملکرد بازیکنان و مربیان تیم پرسپولیس خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم نتایج فصل جاری تیم تراکتورسازی را با فصل گذشته کنیم به خوبی مشخص است که تا پایان هفته دوازدهم 6 امتیاز نسبت به فصل گذشته بیشتر کسب کرده‌ایم، البته ما نقاط ضعفی نیز داریم و تمام تلاش خود را می کنیم که در نیم فصل آنها را برطرف کنیم.
    وی در خصوص برنامه‌های تیم تراکتورسازی به ویژه در نیم فصل رقابت‌های لیگ خاطر نشان کرد: ما به دلیل آنکه برنامه اردوی تیم در دوبی منتفی شد، اردوی‌مان را در تبریز برپا کردیم و با نظر کادر فنی به دنبال انجام دو بازی تدارکاتی هستیم.
    جعفری در ادامه تصریح کرد: برنامه‌ای به مناسبت عید غدیر در نظر گرفته‌ایم که هواداران در نشستی با حضور قلعه نویی نظرات و دیدگاه‌های خود را با وی در میان بگذارند.
    وی در خصوص جذب بازیکن برای تیم تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: با نظر سرمربی به دنبال جذب سه بازیکن در پست‌های مختلف هستیم. حضور قاسم حدادی‌فر نیز در تیم برای نیم فصل دوم قطعی شده است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

20. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: