نوشيدن شيرهنگام صبح، مصرف ناهار را كاهش مي‌دهد
نتايج يك پژوهش جديد نشان مي‌دهد كه نوشيدن شير بدون چربي به جاي آب ميوه در وعده غذايي صبحانه باعث مي‌شود احساس سيري بيشتري داشته باشيد و كمتر ناهار بخوريد.

‌در اين پژوهش جديد محققان استراليايي دريافته‌اند كه نوشيدن شير بدون چربي به هنگام صبح كمك به افزايش احساس سيري مي‌كند و در نتيجه مقدار مصرف كالري در وعده غذايي بعدي را كاهش مي‌دهد. در صورتي كه با نوشيدن آب ميوه به هنگام صبحانه اين اتفاق تقريبا نمي‌افتد.

تحقيقات نشان داده است: افرادي كه شير مي‌نوشند مقدار كالري مصرفي آنها در هنگام ناهار حدود 9 درصد كاهش مي‌يابد يا به عبارتي 50 كالري كمتر غذا مي‌خورند. در اين پژوهش 34 زن و مرد سالم اما دچار اضافه وزن در دو جلسه آزمايشي حضور پيدا كردند. در يك آزمايش اين افراد هنگام صبحانه 20 اونس شير بدون چربي نوشيدند و در آزمايش ديگر همين گروه هنگام صبحانه به همين مقدار آب ميوه مصرف كردند. هر دو نوشيدني حدود 250 كالري انرژي براي وعده غذايي صبحانه به بدن وارد كردند.

محققان دريافتند: زماني كه اين افراد شير نوشيده بودند از فاصله صبحانه تا ناهار احساس سيري بيشتري داشتند و هنگام ناهار كالري كمتري مصرف كردند.

شرح اين پژوهش در مجله آمريكايي «تغذيه كلينيكي» منتشر شده است.