نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: روش های جلوگیری از ردیابی شما توسط فیسبوک در ۳ مرورگر مختلف ( کروم ، فایرفاکس و اپرا )

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

روش های جلوگیری از ردیابی شما توسط فیسبوک در ۳ مرورگر مختلف ( کروم ، فایرفاکس و اپرا )

روش های جلوگیری از ردیابی شما توسط فیسبوک در ۳ مرورگر مختلف ( کروم ، فایرفاکس و اپرا )

facebook user
    اصولا انسان موجودیست که به شدت سعی در حفظ حریم خصوصی خود دارد و اگر کسی و یا چیزی بخواهد این مورد را با مشکل مواجه کند ، سعی در برخورد با آنها خواهد کرد . این روزها هم که پای تکنولوژی به میان آمده ، راه های زیادی برای به خطر افتادن حریم خصوصی ما بوجود آمده است . فیسبوک ، توییتر ، گوگل پلاس و لینکداین ، موتورهای جستجو و ….. همگی به نحوی از زندگی مجازی ما کم و بیش با خبرند . مخصوصا در عصر تکنولوژی از روش هایی استفاده میشود که شاید خیلی ها به آنها واقف نباشند و یا حتی اصلا فکرش را هم نکنند . بالاخره چیزیست که واقعیت دارد ، چه خوشتان بیاید ، چه بدتان بیاید !!!
    مطمئنا تا به حال خبرهایی مبنی بر ردیابی شدنتان توسط فیسبوک را شنیده اید و یا حداقل تیتر آنها را دیده اید . خب ، در هر صورت مهم نیست که این خبرها را شنیده اید یا نه ؛ مهم اینست که فیسبوک شما را ردیابی میکند . شاید با خودتان بگویید که با این حال پس از خروج ( Log out ) از فیسبوک ، دیگر کسی نمیتواند فعالیت هایی من را رصد کند . اما متاسفانه باید بگوییم حتی موقعی که شما از حساب کاربریتان در فیسبوک نیز خارج میشوید ، فعالیت های آنلاین شما به فیسبوک گزارش میشود .

فیسبوک چگونه اینکار را انجام میدهد ؟
    یکی از این مواد وجود عناصر فیسبوک در دیگر سایت هاست . مثل دکمه ی Like و یا پنلی که کاربران فیسبوک که صفحه مورد نظر را لایک کرده اند ، نمایش میدهد . همچنین گفته میشود که محققان امنیتی به این موضوع پی برده اند که پس از وارد شدن کاربر به اکانت خود در فیسبوک ، یک کوکی ( Cookie ) در مرورگر وی ایجاد شده که باعث میشود که حتی پس از لاگ آوت کردن از فیسبوک نیز فعالیت های آنلاین فرد در سراسر اینترنت به فیسبوک گزارش شود .
    دسترسی به این اطلاعات چه سودی برای فیسبوک دارد ؟
    شاید مهمترین دلیلی که بتوان از آن یاد کرد ، تبلیغات باشد . اگر نگاهی به آمار و ارقام میلیارد دلاری تبلیغات در اینترنت بیندازید ، متوجه میشود که چرا فیسبوک اینقدر به دنبال رصد فعالیت های آنلاین شماست . فیسبوک میتواند از روی سایت هایی که شما به آن سر میزنید ، متوجه علایق شما بشود و از این طریق تبلیغات را هدفمند به شما ارائه میکند .
    به عنوان مثال من به وبسایت های ورزشی زیاد سر میزنم . خبرهای مربوط به تیم و بازیکنان مورد علاقه ام را دنبال میکنم . هنگام که این اطلاعات به دست فیسبوک برسد ، با آنالیز آنها متوجه میشوند که فردی علاقمند به ورزش هستم . بنابراین تبلیغاتی که در فیسبوک انجام میشود نیز غالبا در مورد محصولات ورزشی هستند و در کل ورزش محور خواهند بود . به این میگویند تبلیغات مبتنی بر هدف .
    به هر حال اگر شما نمیخواهید فیسبوک فعالیت های شما را رصد کند ، ادامه این مطلب را از دست ندهید . با گویا آی تی همراه باشید ……..
    در این مطلب به شما خواهیم گفت که چگونه میتوانید از ردیابی شدن توسط فیسبوک در ۳ مرورگر مطرح گوگل کروم ، فایرفاکس و اپرا جلوگیری کنید .
    مرورگر کروم :
    Chrome icon
    امروزه اکثر مرورگرهای اینترنتی حالتی برای مرور صفحات به صورت خصوصی دارند که نام آن در مرورگرهای مختلف ، متفاوت است . به عنوان مثال این حالت در مرورگر کروم با نام Incognito شناخته میشود . در صورت وبگردی با این حالت ، هیچ چیزی از مرورهای شما ( کوکی ها ، کلمات عبور ، صفحات بازدید شده و … ) باقی نخواهد ماند . به منظور استفاده از این حالت در مرورگر کروم نیز کافیست از منوی آچار ، گزینه New incognito window را انتخاب کرده و یا کلیدهای ترکیبی Ctrl + Shift + N را بفشارید . پنجره ای جدید باز خواهد شد که از آنجا میتوانید به صورت خصوصی به وبسایت های مختلف سر بزنید .
    در صورتی که روش بالا را نمی پسندید ، میتوانید از روش زیر به منظور پاکسازی کوکی های فیسبوک استفاده کنید .
    ابتدا از منوی شبیه آچار گزینه Options را کلیک کنید .
    11047
    در صفحه تنظیمات به قسمت Under the hood بروید و در بخش Privacy روی دکمه Content Settings کلیک کنید .
    2756
    پس از آن در بخش Cookies روی دکمه All cookies and site data کلیک کنید .
    3597
    اکنون پنجره ای با عنوان Cookies and Other Data باز خواهد شد . در قسمت بالای این پنجره یک کادر جستجو قرار دارد که باید در آن آدرس facebook.com را وارد کنید .
    4485
    پس از آن نتایجی که مربوط به آدرس هایی با نام facebook.com باشند ، پدیدار خواهند شد . در مرورگر من ۳ نتیجه به دست آمده است که البته فقط یک مورد از آنها مربوط به وبسایت اصلی فیسبوک است . دو نتیجه ی دیگر ( که روی انها پوشانده شده است ) مربوط به سایت های دیگری هستند که نام facebook را در خود دارند .
    تصویر بالا همچنین اطلاعات دیگری مثل تعداد کوکی هایی که توسط فیسبوک ایجاد شده اند نیز میدهد . به منظور پاکسازی مرورگر خود از کوکی های ایجاد شده توسط فیسبوک ، کافیست روی علامت ضربدر سمت راست ردیف facebook.com کلیک کنید تا پاک شوند .
    البته این اقدام اولیه به منظور پاکسازی کوکی های فیسبوک بود . اما اگر میخواهید از این به بعد ایجاد کوکی ها توسط فیسبوک را مدیریت کنید ، روش زیر چاره کار است .
    دوباره به قسمت Content Settings و بخش Cookies ( تصویر ۳ ) بازگشته و این بار بجای کلیک روی دکمه All cookies and site data ، روی دکمه کنار آن یعنی ، Manage exceptions کلیک کنید . در این قسمت میتوانید استثناهایی را برای کروم تعریف کنید .
    در پنجره جدید که باز میشود ، میتوانید آدرسی را وارد کرده و شرایط ایجاد کوکی را برایش تعریف کنید . پس آدرس [*.]www.facebook.com را در تکست باکس سمت چپ وارد کرده و حالت Session Only را برای شرایط ایجاد کوکی توسط فیسبوک انتخاب کنید . به صورت کلی Session یا جلسه در یک مرورگر به فاصله بین بسته و باز شدن یک مرورگر گفته میشود . به عنوان مثال ما در اینجا حالت Session only را برای ایجاد کوکی توسط فیسبوک تعریف کردیم . بنابراین پس از بسته شدن کروم ، کوکی های فیسبوک پاکسازی خواهند شد .
    5388
    موارد بالا روش هایی در جهت مدیریت کوکی ها بودند . اما گفتیم که برخی عناصر فیسبوک هم میتوانند فعالیت های شما را ردیابی کنند . اگر بخواهیم این مورد را نیز در کروم حل کنیم ، مجبور به استفاده از افزونه ها خواهیم شد . افزونه ای به نام Facebook Disconnect به ما کمک خواهد کرد تا این مشکل را به بهترین شکل ممکن حل کنیم . تنها کافیست این افزونه را از گویا آی تی و بدون هیچ تحریمی دریافت کنید . پس از آن دیگر عناصر فیسبوک در سایر صفحات وب نمیتوانند شما را ردیابی کنند .
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

مرورگر فایرفاکس :
    Firefox icon
    مرورگر فایرفاکس هم یکی از بهترین مرورگرهای حال حاضر دنیاست که طرفداران زیادی دارد و شاید شما هم یکی از افرادی باشید که برای فعالیت در فیسبوک از آن استفاده میکنید .
    شما میتوانید قبل از انجام هر کاری از حالت Private Browsing مرورگر فایرفاکس استفاده کنید . در صورت استفاده از این حالت ، هیچ چیزی از فعالیت های شما ( کوکی ها ، کلمات عبور ، تاریخچه مرورهای شما و … ) باقی نخواهد ماند . به منظور استفاده از این حالت کافیست از منوی Firefox گزینه Start Private Browsing را انتخاب کرده و یا کلیدهای ترکیبی Ctrl + Shift + P را بزنید . در پیغام نمایش داده شده نیز دکمه Start Private Browsing را کلیک کنید .
    اما اگر نمی خواهید از روش بالا استفاده کنید ، با همراه باشید تا روش پاکسازی کوکی های فیسبوک در فایرفاکس را به شما آموزش دهیم .
    ابتدا از منوی نارنجی رنگ فایرفاکس روی گزینه Options کلیک کنید .
    6341
    از پنجره تنظیمات ، قسمت Privacy را انتخاب کرده و از بخش History روی لینک Remove individual cookies کلیک کنید .
    7260
    پنجره ای با عنوان Cookies باز خواهد شد که در آن باید مثل کروم عمل کنیم . در اینجا هم یک کادر جستجو وجود دارد که باید آدرس facebook.com را وارد کنید . پس از آن کوکی های ایجاد شده توسط فیسبوک لیست خواهند شد . کافیست دکمه shift را گرفته و همه آنها را انتخاب کنید . سپس روی دکمه Remove cookies کلیک کنید .
    8238
    بسیار خب ، کوکی های فیسبوک پاک شدند ولی اگر بار دیگر وارد فیسبوک شوید ، دوباره همان آش و همان کاسه میشود . دوباره کوکی های فیسبوک ایجاد میشوند .
    اما یک افزونه بسیار عالی برای فایرفاکس پیدا کردم که حاصل تلاش محققان دانشگاه برکلی آمریکاست .
    این افزونه فقط مخصوص این ساخته شده که شبکه های اجتماعی نتوانند شما را ردیابی کنند . راستی گفتم شبکه های اجتماعی . درست است ؛ این افزونه به جز فیسبوک ، مانع از ردیابی شما توسط گوگل پلاس ، توییتر و لینکداین نیز میشود . این افزونه هنگامی که فایرفاکس به یکی از شبکه های اجتماعی مذکور متصل است ، کوکی ها مربوط به آنها را متوقف میکند .
    کافیست این افزونه را از گویا آی تی دریافت کرده و نصب کنید .
    روش نصب دستی افزونه در مرورگر فایرفاکس :
    پس از دانلود فایل از گویا آی تی ، آن را از حالت فشرده خارج کنید . فایل افزونه که پسوند XPI دارد را روی پنجره فایرفاکس کشیده و رها کنید . پیغامی ظاهر خواهد شد که باید دکمه Install را بزنید . پس از نصب شدن افزونه ، فایرفاکس را یک بار بسته و باز کنید .

در صورتی که مایل نیستید هیچ کوکی از فیسبوک در فایرفاکس باقی به بماند ، به روش زیر عمل کنید .
    ابتدا افزونه Cookie Monster را از گویا آی تی دریافت کرده و نصب کنید . اکنون از منوی Firefox گزینه Add-ons را انتخاب کنید . روی دکمه Options که در ردیف افزونه Cookie Monster قرار دارد ، کلیک کنید .
    9209
    در پنجره تنظیمات این افزونه ، گزینه Display Cookie Monster Menu …….. را فعال کنید .
    10184
    سپس به وبسایت فیسبوک بروید . وقتی که سایت کاملا بارگذاری شد ، روی آن راست کلیک کرده و گزینه Cookie Monster را انتخاب کنید . در منوی باز شونده ی مقابل آن ، گزینه Cookie Access ( site level ) را انتخاب کرده و سپس حالت Accept Session Cookies From www.facebook.com را انتخاب کنید .
    11247
    با انجام اینکار ، حالتی مثل تنظیمات کروم بوجود آوردیم . از این به بعد پس از هر بار بسته شدن فایرفاکس ، کوکی های مربوط به فیسبوک پاکسازی خواهند شد .
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

مرورگر اپرا :
    Opera icon
    مرورگری پر سرعت و با امکانات بسیار زیاد که بیشتر نیازهای شما را پاسخگو خواهد بود . شاید فکر کنید که امکانات اپرا به صورت افزونه های این مرورگر هستند . ولی باید بگوییم نه ! امکانات بسیار زیادی به صورت درونی در مرورگر اپرا قرار دارند . البته اپرا قابلیت نصب افزونه هم دارد که کار را برای کاربر بسیار راحت میکند . اما اکنون میخواهیم به بررسی روش های مدیریت کوکی ها بپردازیم . مدیریت کوکی ها در اپرا نیز مانند سایر مرورگرها ، راحت است .
    یکی از قابلیت هایی که در دو مرورگر قبلی نیز وجود داشت ، حالت مرور خصوصی اینترنت بود که در هر کدام با نام متفاوتی شناخته میشد . این قابلیت در اپرا Private Browsing نام دارد ( مانند مرورگر فایرفاکس ) . همانطور که قبلا هم توضیح دادیم ، در صورت فعال کردن این قابلیت هیچ چیزی از وبگردی شما بروی سیستم باقی نخواهد ماند . به منظور فعالسازی این قابلیت نیز کافیست از منوی Opera گزینه Tabs and Windows و سپس New Private Tab را انتخاب کنید تا یک تب مخصوص مرور خصوصی اینترنت برای شما باز شود .
    040
    به منظور پاکسازی و مدیریت کوکی های فیسبوک نیز به شیوه زیر عمل کنید .
    ابتدا اپرا را باز کرده و از منوی Opera گزینه ی Settings و سپس گزینه Preference را انتخاب کنید . البته میتوانید کلیدهای ترکیبی Ctrl + F12 را نیز بفشارید .
    11048
    در پنجره باز شده بایستی آخرین سربرگ یعنی Advanced را انتخاب کرده و سپس از پنل سمت چپ ، گزینه Cookies را انتخاب کنید . حالا باید از قسمت سمت راست روی دکمه Manage Cookies کلیک کنید .
    2757
    در پنجره باز شده و در کادر جستجو ، آدرس Facebook.com را جستجو کنید تا کوکی ها مربوط به فیسبوک ظاهر شوند . روی آیتم Facebook.com کلیک کرده و دکمه Delete را بزنید .
    حالا نوبت مدیریت کردن کوکی های فیسبوک است . پس در همان سربرگ Advanced ، روی آیتم Content از پنل سمت چپ کلیک کنید . در ادامه باید از قسمت سمت راست روی دکمه Manage Site Preference کلیک کنید .
    4486
    پنجره ای با عنوان Server Manage باز خواهد شد که در آن دکمه ای به نام Add وجود دارد .
    5389
    پس از کلیک بروی دکمه Add پنجره ی دیگری با عنوان Site Preference نمایان میشود . در این پنجره چند سربرگ وجود دارد . در اولین سربرگ که با عنوان General مشخص شده است ، باید آدرس وبسایت مورد نظر را وارد کنید . پس قسمت Site ، آدرس facebook.com را وارد کنید .
    6342
    سپس به سربرگ بعدی یعنی Cookies بروید . در این سربرگ چند گزینه وجود دارد . به صورت پیشفرض گزینه Accept Cookies فعال است و نیازی به تغییر ندارد . اما سه گزینه پایین تر ، آیتم Delete New Cookies When Exiting Opera را فعال کرده و تمامی پنجره ها را OK کنید .
    7261
    با این کار سیاستی ایجاد کردیم تا کوکی های فیسبوک پس از هر بار بسته شدن اپرا ، پاک شوند .
    یک نکته :
    موارد بالا میتوانند در جلوگیری از ردیابی شدن فعالیت های توسط فیسبوک نقش مهمی داشته باشند ، اما کافی نیستند . اما نکته ای را باید در اینجا خدمت شما عرض کنیم تا باز هم درصد ردیابی شدنتان را کاهش دهید .
    استفاده از یک مرورگر مجزا برای آنلاین ماندن در فیسبوک : در این مطلب در مورد سه مرورگر مطرح کروم ، فایرفاکس و اپرا صحبت کردیم . هر کدام از این مرورگرها نقاط ضعف و قوت خود را دارند . اما هر سه آنها برای فعالیت در فیسبوک کاملا مناسب بوده و از بیشتر فناوری های نوین وب پشتیبانی میکنند . در واقع محققان امنیتی و هکرها بر این باورند که استفاده از یک مرورگر مجزا برای فعالیت در فیسبوک ، مانع از ردیابی فعالیت های آنلاین شما توسط فیسبوک خواهد شد . مسلما شما از یک مرورگر بیشتر از بقیه برای انجام کارهای روزمره خود در اینترنت استفاده میکنید . به عنوان مثال من برای انجام کارهای روزمره خود از کروم استفاده میکنم . پس میتوانم مرورگر دیگری را برای فعالیت در فیسبوک انتخاب کنم . مثلا اپرا یا فایرفاکس . در صورتی که فقط از یک مرورگر برای فعالیت در فیسبوک استفاده کنید ، حتی اگر تنظیمات مربوط به کوکی ها را نیز انجام نداده باشید ، مانعی نخواهد داشت . چون در آن مرورگر وبسایتی به غیر از فیسبوک باز نخواهد بود و فعالیت های آنلاین شما که در مرورگر دیگری در حال انجام است ، مصون از ردیابی های فیسبوک خواهند بود .

گویا آی تی

[SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)