تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته با یک گل مغلوب مس کرمان شد.
با توجه به اینکه تمرین پرسپولیس فردا تعطیل است بازیکنان و کادر فنی قرمزپوشان باید به باشگاه بروند و در جلسهای با مسئولان شرکت کنند.
تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته با یک گل مغلوب مس کرمان شد.
با توجه به اینکه تمرین پرسپولیس فردا تعطیل است بازیکنان و کادر فنی قرمزپوشان باید به باشگاه بروند و در جلسهای با مسئولان شرکت کنند.
تا بهشت راهی نیست ...
خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن
تمرین پرسپولیس پس از شکست یک بر صفر مقابل مس کرمان از ساعت 9:30 صبح امروز در ورزشگاه خیریه عمل دنبال شد.
در این تمرین بازیکنان اصلی پرسپولیس 20 دقیقه ریکاوری کردند و رفتند و بازیکنان ذخیره زیر نظر عاشوری به حفظ و پرسینگ و فوتبال دستگرمی پرداختند.
* علی کریمی غایب بود. در تمرین شایعه شده بود وی به شمال رفته است.
* در تمرین امروز زومدیک نقش پررنگی داشت. وی با راهنماییهایش به بازیکنان تذکراتی به آنها میداد.
* حمید علی عسگر از ابتدای تمرین به صورت جداگانه زیر نظر پزشک تیم به تمرین پرداخت.
* جواد کاظمیان علیرغم حضورش در ترکیب پرسپولیس امروز با ذخیرهها تمرین کرد. مجتبی شیری نیز در ترکیب ذخیرهها به تمرین پرداخت.
* استیلی در ابتدای تمرین بازیکنان به گفتوگو پرداخت.
* نصرتی و کاظمیان پس از 40 دقیقه نظارهگر شدند.
* حقیقی با دروازهبانهای ذخیره به تمرین پرداخت.
* تنها سه هوادار در تمرین امروز حضور داشتند.
* اولادی در تمرینات گروهی حضور پیدا کرد.
تا بهشت راهی نیست ...
محمد رویانیان که صبح امروز در جشن روز ملی پارالمپیک در سالن 12 هزار نفری آزادی حاضر شده بود درباره حضور در این مراسم عنوان کرد: این عزیزان قهرمانان واقعی ایران هستند و ما به وجود آنها افتخار میکنیم. این افراد توانستهاند برای ایران افتخارآفرینی کسب کنند.
وی ادامه داد: جانبازان و معلولان قهرمانان واقعی و بیادعای کشور هستند که همواره در مسابقات مختلف سرافرازانه پرچم ایران را به اهتزاز درمیآورند. افتخار میکنم که در این مراسم حضور دارم و وظیفه خود میدانم که برای تجلیل از این قهرمانان عزیز در کنار آنها حضور یابم.
رویانیان درباره اهدای مدال به این ورزشکاران خاطرنشان کرد: این مدال برای این قهرمانان یادبودی خواهد بود و برای من هم لذت خاصی دارد و آن را همواره به خاطر خواهم سپرد. من و امثال من اگر به ورزش آمدهایم فقط به عشق مردم بوده و هیچگاه این قبیل مراسم را فراموش نخواهم کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره شکست روز گذشته این تیم برابر مس کرمان گفت: پس از بررسیهای لازم و به موقع درباره این شکست تصمیم خواهم گرفت و صحبت میکنم.
رویانیان درباره تغییرات در کمیته فنی گفت: کمیته فنی به قوت خود باقی است و اگر لازم باشد حتی کارهایی فراتر از تغییرات هم در این کمیته انجام خواهیم داد.
تا بهشت راهی نیست ...
به گزارش خبرگزاری فارس، حمید استیلی سرمربی پرسپولیس پس از تمرین امروز همراه محمود خوردبین به باشگاه پرسپولیس رفت و گزارشی کامل از دلایل شکست خود مقابل دیدار با مس و شرایط پرسپولیس را برای رویانیان بازگو کرد.
مدیرعامل پرسپولیس نیز پس از گوش کردن به صحبتهای استیلی از تمام گفتههای این سرمربی یادداشتبرداری کرد.
قرار است جلسه هیئت مدیره پرسپولیس فردا بعدازظهر برگزار و در خصوص مسائل مختلف بحث و گفتوگو شود. گفته میشود صحبت درباره کادرفنی یکی از مباحث این جلسه است.
تا بهشت راهی نیست ...
محمدنوری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره شکست پرسپولیس مقابل مس کرمان عنوان کرد: با توجه به برتری در دو بازی گذشته لیگ برتر به دنبال این بودیم تا سومین پیروزی خود را جشن بگیریم اما مصدومیتها، محرومیتها و برخی اتفاقات باعث شد به هدفمان نرسیم.
وی افزود: مس در بازی روز گذشته فقط یک موقعیت داشت که از آن استفاده کرد. آنها سپس ۱۱ نفره مقابل دروازه خود جمع شدند و فقط چشم به ضد حملات داشتند.
چهار فرصت خوب داشتیم اما هر چه میزدیم یا به در بسته میخورد و یا بازیکنان حریف با دفاعهای لایهای مقابل ما ظاهر میشدند.
نوری عنوان کرد: وقتی پرسپولیس یک باخت میآورد فشار زیادی روی تیم وارد میشود. ما باید با انگیزه تمرین کنیم و اگر تمرکز خود را از دست بدهیم قطعا دچار مشکل خواهیم شد.
نوری تأکید کرد: امیدوار هستم در دیدار روز جمعه مقابل نفت تهران بتوانیم بازی با مس را جبران کنیم. این را میدانیم که نفت هم قطعا میآید ۱۱ نفره جلوی ما دفاع کند و فقط چشم به ضد حملات دارد .متأسفانه خیلی از تیمها مقابل ما به دنبال ضد فوتبال هستند و سعی میکنند در زمین خود حاضر شوند و فقط چشم به ضد حملات داشته باشند. همین موضوع باعث میشود بازیها زیبا نباشد.
تا بهشت راهی نیست ...
''فرشاد پيوس'' روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت:محمد رويانيان به عنوان مديرعامل پرسپوليس بايد وقت بيشتري براي اين باشگاه بگذارد و کار را به دست مشاوران خود نسپارد.
وي ادامه داد:پرداخت پاداش براي هر پيروزي در فوتبال امروز ديگر جواب نمي دهد و رويانيان بايد به فکر کارهاي زيربنايي در اين تيم باشد.
پيوس تاکيد کرد: در بازي مقابل مس بازيکنان پرسپوليس بسيار ضعيف عمل کردند و حتي توانايي اجراي اصول اوليه فوتبال مثل حفظ توپ را هم نداشتند.
وي افزود: رفتن به اردوي سه روزه در کيش آن هم در غياب ملي پوشان اصلا به صلاح پرسپوليس نبود و تنها موجب به هدر رفتن پول هاي اين باشگاه شد.
وي گفت: رويانيان بايد به جاي پاداش دادن به بازيکنان به اين مسائل فني توجه کند. اين بازيکنان بايد جريمه شوند نه اينکه براي هر پيروزي دو ميليون تومان پاداش بگيرند.
پيشکسوت باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: بازيکنان پرسپوليس بايد براي تعصب به اين تيم و پيراهني که به تن مي کنند بازي کنند نه براي گرفتن پاداش. بسياري از اين بازيکنان شايستگي پوشيدن پيراهن پرسپوليس را ندارند.
وي گفت: با اين شرايط روزهاي بدتري در انتظار پرسپوليس خواهد بود و هواداران اين تيم هم کمتر از گذشته مي شوند.
پيوس در پاسخ به اين سوال که آيا تغيير سرمربي را در اين شرايط به صلاح پرسپوليس مي داند؟ گفت: به نظرم بايد بازهم به حميد استيلي فرصت بيشتري داده شود. او به تنهايي در کسب نتايج ضعيف اين فصل مقصر نيست و ديگران به خصوص بازيکنان نقش بيشتري در قرار گرفتن در اين شرايط دارند.
مهاجم اسبق پرسپوليس در پايان تاکيد کرد: در سال هاي گذشته افراد زيادي مديريت اين باشگاه را بر عهده گرفته اند و با کارنامه ضعيف از پرسپوليس رفته اند. رويانيان سابقه مديريتي خوبي دارد و اگر مي خواهد اين سابقه را در پرسپوليس نيز تکرار کند بايد وقت بيشتري روي کارهاي خود در اين باشگاه بگذارد
تا بهشت راهی نیست ...
محمد پنجعلي با بيان اينکه پرسپوليس در برابر مس خوب بازي کرد اما بد باخت اظهار کرد: بازي يک طرفه به سود پرسپوليس بود اما گل بدي خورديم و پس از آن نيز هرچه بازيکنان تلاش کردند، بينتيجه بود. البته در اين بازي بدون ضعف هم نبوديم اما در مجموع سرتر از حريف بوديم و گلي که نبايد ميخورديم، دريافت کرديم. البته از اين گلها در فصل جديد زياد خورديم و به هيچ وجه هم قابل توجيه نيست.
وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال که اشکال عمده پرسپوليس را در فصل جاري چه چيز ميداند خاطرنشان کرد: هيچ تيمي بدون اشکال نميشود و مشکل اصلي ما حاشيههايي بود که در ابتداي فصل برايمان به وجود آمد. تيمهاي بزرگي مثل پرسپوليس و استقلال هميشه در معرض حاشيه هستند. همچنين بايد بگويم گلهايي که در اين فصل خوردهايم با هيچ منطق و استدلالي قابل توجيه نيستند و در واقع از تيمي مثل پرسپوليس بعيد بود که اينچنين گلهايي دريافت کند که اين هم باز به فشار حاکم بر تيم بازميگردد.
برخي از کارشناسان فوتبال و پيشکسوتان پرسپوليس معتقدند که بيشتر بازيکنان اين تيم در حد نام پرسپوليس ظاهر نميشوند. پنجعلي در اين رابطه نيز گفت: اين حرف کاملا درست است. ما بازيکنان خوبي داريم که در سطح بالاي ليگ برتر بازي ميکنند و از کيفيت زيادي برخوردارند. ولي متاسفانه قادر نيستند تمام تواناييشان را بروز دهند. يک بخش اين قضيه به همان حاشيهها و فشارهاي رواني بازميگردد چرا که فرقي نميکند وقتي يک بازيکن فوتبال برابر سيل شعارها و فشارهاي رواني قرار ميگيرد، چقدر توانايي دارد. مثلا در همين بازي با مس، از زماني که بازي مساوي بود، تماشاگران عليه ما شعار ميدادند که باعث شد اين شعارها به نوعي حربه براي تيمهاي حريف تبديل شود.
عضو هيات مديره باشگاه در ادامه با بيان اينکه بازيکنان پرسپوليس نياز به حمايت بيشتري از سوي هواداران دارند، تصريح کرد: اين فوتبالي که پرسپوليس در اين فصل بازي کرده است، از اين تيم بعيد بوده و بايد با يک ارزيابي دقيق، از سوي کميته فني و هيات مديره باشگاه، مشکلات فني تيم شناسايي و برطرف شود. در واقع بسيار معقولتر است که بحث درباره ماندن يا رفتن کادر فني در کميته فني باشگاه بررسي شود چرا که در اين صورت آرامش بيشتري بر تيم حاکم ميشود و هواداران نيز تصميمهاي کميته فني را بيشتر قبول دارند و به آن احترام ميگذارند.
پنجعلي در ادامه از برگزاري جلسه هيات مديره باشگاهش در روز دوشنبه خبر داد و افزود: قرار است در اين جلسه با حضور تمامي اعضاي هيات مديره درباره تمام مسائل باشگاه بحث و بررسي انجام شود و گزارش عملکردهاي اقتصادي، فرهنگي و فني باشگاه و تيم ارائه شود.
محمد رويانيان صبح يکشنبه در سخناني گفته بود، امکان دارد به زودي تغييراتي در کادر فني پرسپوليس ايجاد شود که پنجعلي در اين باره نيز بيان کرد: هنوز در اين باره با اعضاي هيات مديره صحبتي نشده است و مسلما اگر قرار بر اين باشد که تغييري در کادر فني صورت بگيرد، در جلسهي روز دوشنبه هيات مديره مطرح شده و مورد بحث و بررسي قرار ميگيرد.
وي در پايان با بيان اينکه کميته فني باشگاه پرسپوليس کماکان به قوت خود باقي است، از عضويت علي پروين به عنوان عضو تازه اين کميته خبر داد و گفت که خودش به همراه محمد زادمهر و بيژن ذوالفقارنسب، اعضاي ديگر کميته فني باشگاه هستند و اين کميته قصد دارد يک يا دو نفر ديگر را به جمع خود اضافه کند.
تا بهشت راهی نیست ...
حمید استیلی سرمربی پرسپولیس ظهر امروز جلسهای با رویانیان در خصوص اتفاقات اخیر پرسپولیس داشت و با او به بحث و گفتوگو پرداخت. استیلی پس از این جلسه و با نظر رویانیان، همراه معاون اجرایی باشگاه به ورزشگاه درفشی فر رفت تا از امکانات این ورزشگاه که جدیدا بازسازی و برخی از نقاط زمین چمن آن نیز ترمیم شده بازدید کرد.
قرار است به زودی تمرینات پرسپولیس از ورزشگاه خیریه عمل به ورزشگاه درفشی فر منتقل شود.
تا بهشت راهی نیست ...
حمید استیلی پس از جلسه با رویانیان گفت: جلسه خوبی با رویانیان داشتم و در خصوص مسائل مختلف با او حرف زدم.
وی افزود: من همیشه تابع نظرات مسئولان باشگاه هستم و تا وقتی که در این تیم به عنوان سرمربی حضور دارم با قدرت هرچه تمامتر کار خودم را ادامه میدهم و به شایعات توجهی ندارم.
وی افزود: هدف من سربلندی پرسپولیس است و برای رسیدن به آن باید با کمک بازیکنان تلاش بیشتری کنیم تا دل هواداران را بدست بیاوریم.
تا بهشت راهی نیست ...
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مطابق حکم رویانیان، مدیرعامل این باشگاه، مسئولیت مدیریت راهبری تیم فوتبال پرسپولیس به علی پروین واگذار شد و از سرمربی، مربیان و سرپرست تیم نیز خواسته شده همکاری لازم را با مدیر جدید تیم فوتبال پرسپولیس داشته باشند.
رویانیان اظهار امیدواری کرده با توجه به هماهنگی خوبی که بین حمید استیلی و علی پروین وجود دارد، این همکاری باعث رشد و شکوفایی تیم فوتبال پرسپولیس شود.
تا بهشت راهی نیست ...
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)