دهنوی: پرسپولیس با مانور دادن روی محرومیت من، بازیکنان ملیپوشش را زیر سؤال میبرد
قاسم دهنوی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد بازی با پرسپولیس گفت: این مسابقه دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه اول ما خیلی خوب بازی و بازیکنان حریف را پرس کردیم. در نیمه دوم پرسپولیس با 5 مهاجم بازی کرد و به این ترتیب درصد مالکیت توپ را بیشتر از آن خود کرد اما ما در ضد حملات 4-5 موقعیت گل پیدا کردیم.
وی در مورد محرومیت خود در بازی با پرسپولیس گفت: در نمابری که به باشگاه آمده بود حسین خانی و بیاتینیا محروم بودند و نامی از من برده نشده بود. من در بازی با سپاهان موهای سیدصالحی را کشیدم و با او درگیر شدم اما حکمی در مورد محرومیتم به من ابلاغ نشده بود. اگر محروم بودم صبح روز بازی این مسئله را میگفتند.
دهنوی با اشاره به ارادتش به حمید استیلی گفت: من عاشق حمید استیلی هستم و پیش از مسابقه نیز برای خوشامدگویی و رخصت گرفتن به سمت نیمکت پرسپولیس رفتم و گفتم اگر اجازه بدهید بازی میکنم، استیلی به من گفت تصور میکردم محروم هستی و اصلا روی تو حساب نکردم که گفتم من مشکلی برای بازی ندارم.
وی افزود: بهتر است با مانور دادن روی محرومیت من باشگاه پرسپولیس بازیکنان بزرگ و ملیپوش خود را زیر سؤال نبرد زیرا در تیم مس فقط من خوب بازی نکردم و هر 11بازیکن ما خوب بودند. بهتر است پرسپولیس تمرکزش را بر روی بازی بعدی خود بگذارد و با بیان برخی مسائل برد تیم ما را لوث نکند.
دهنوی در مورد اینکه علیه بلاژویچ بعد از بازی با سپاهان مصاحبه کرده بود، گفت: به خاطر اینکه او به موهایم ایراد میگرفت کمی دلخور بودم به همین خاطر گفتم بلاژویچ سهمی در پیروزی نداشت. البته خود بلاژ نیز همین را گفت و گفت که من سهم زیادی در آن مسابقه نداشتم.
وی افزود: یک هفته بود که از خجالت خانه نشین بودم و یخچالم خالی شده بود زیرا رویم نمیشد برای خرید به مغازه بروم. همه مردم کرمان از ما برد میخواستند به همین دلیل بازیکنان ما هم قسم شدند و یکدل تلاش کردند تا سپاهان را شکست دهیم. من کوچکتر از آن هستم که بخواهم با بلاژویچ درگیر شوم. شانس آوردم که او زبان فارسی نمیدانست و مصاحبهام را با روزنامهها نخواند ولی اگر در بازی با سپاهان میباختیم بلاژویچ از ایران میرفت چرا که همه ما ناامید شده بودیم. در آن مسابقه به خاطر مردم کرمان با تمام وجود بازی کردیم و پیروز شدیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)