محمد رویانیان که صبح امروز در جشن روز ملی پارالمپیک در سالن 12 هزار نفری آزادی حاضر شده بود درباره حضور در این مراسم عنوان کرد: این عزیزان قهرمانان واقعی ایران هستند و ما به وجود آنها افتخار می‌کنیم. این افراد توانسته‌اند برای ایران افتخارآفرینی کسب کنند.
وی ادامه داد: جانبازان و معلولان قهرمانان واقعی و بی‌ادعای کشور هستند که همواره در مسابقات مختلف سرافرازانه پرچم ایران را به اهتزاز درمی‌آورند. افتخار می‌کنم که در این مراسم حضور دارم و وظیفه خود می‌دانم که برای تجلیل از این قهرمانان عزیز در کنار آنها حضور یابم.
رویانیان درباره اهدای مدال به این ورزشکاران خاطرنشان کرد: این مدال برای این قهرمانان یادبودی خواهد بود و برای من هم لذت خاصی دارد و آن را همواره به خاطر خواهم سپرد. من و امثال من اگر به ورزش آمده‌ایم فقط به عشق مردم بوده و هیچگاه این قبیل مراسم را فراموش نخواهم کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره شکست روز گذشته این تیم برابر مس کرمان گفت: پس از بررسی‌های لازم و به موقع درباره این شکست تصمیم خواهم گرفت و صحبت می‌کنم.
رویانیان درباره تغییرات در کمیته فنی گفت: کمیته فنی به قوت خود باقی است و اگر لازم باشد حتی کارهایی فراتر از تغییرات هم در این کمیته انجام خواهیم داد.