با توجه به بی نتیجه ماندن تلاش های پلیس برای دستگیری جوانی که از 9 سال قبل به اتهام قتل دوستش در میدان کاج تهران تحت تعقیب قرار دارد، وی به طور غیابی به قصاص محکوم شد.به گزارش خراسان، شامگاه 23 تیرماه سال 81 به افسران کلانتری 134 شهرک غرب خبر رسید جوانی به نام نادر مقابل محل کارش در خیابان دوازدهم میدان کاج با ضربات چاقو از پا در آمده است. به دنبال این خبر، ماموران تحقیقات مقدماتی را در این باره آغاز کردند اما دقایقی بعد با حضور جواد اسماعیلی، قاضی جنایی وقت پایتخت و افسران اداره دهم آگاهی تحقیقات فنی- پلیسی برای کشف راز این جنایت کلید خورد.مقتول بر اثر اصابت ضربه چاقو به قلبش جان باخته بود و بررسی های اولیه نشان می داد عامل قتل او یکی از دوستانش به نام مهدی است. یکی از دوستان نزدیک مقتول در جریان تحقیقات به ماموران گفت: «من همراه نادر و مهدی و چند نفر دیگر در ساختمانی نیمه ساز کار و شب ها هم همان جا استراحت می کردیم. نادر مسئول نصب شومینه بود اما مهدی در ساختمان کاری نداشت و به دلیل دوستی با ما شب ها به آن جا می آمد. هنگام وقوع حادثه من در ساختمان بودم که ناگهان از بیرون صدای داد و فریاد شنیدم. وقتی از پنجره بیرون را نگاه کردم نادر و مهدی را دیدم که با یکدیگر درگیر شده بودند. بعد از چند لحظه درگیری شان بالا گرفت و در یک لحظه مهدی چاقویی از جیبش بیرون کشید و با آن به طرف نادر حمله کرد. یک ضربه چاقو کافی بود تا خون از قلب نادر فواره بزند و او نقش زمین شود. با کمک چند نفر نادر را به بیمارستان رساندیم اما دقایقی بعد او روی تخت بیمارستان جان باخت».تجسس های پلیس در این باره در حالی ادامه یافت که انگیزه ارتکاب این جنایت توسط مهدی بر پلیس پوشیده بود. با این حال تحقیقات در شاخه های مختلف ادامه یافت. در این بین چند نفر از دوستان صمیمی مهدی که ممکن بود از وی اطلاعاتی در اختیار داشته باشند به پلیس آگاهی احضار شدند اما بازجویی از آنان نشان داد که هیچ یک از مخفیگاه مهدی خبر ندارند. در همین حال مشخص شد که متهم به قتل به تنهایی در تهران سکونت داشته و خانواده اش در یکی از شهرستان های غربی کشور زندگی می کنند. به این ترتیب از آن جا که ممکن بود مهدی پس از کشتن دوستش به زادگاهش گریخته باشد گروهی از ماموران با اخذ نیابت قضایی عازم آن جا شدند. تحقیق از خانواده جوان فراری نشان داد آن ها هم اطلاعاتی درباره مهدی در اختیار ندارند. به این ترتیب از آن جا که هیچ سرنخی از مهدی در اختیار پلیس نبود پرونده به بایگانی سپرده شد.با گذشت چند سال دور تازه تجسس های پلیس نیز پس از مدتی بی نتیجه ماند و بار دیگر پرونده به مجتمع قضایی بعثت ارسال شد.قاضی محمد رضا گیوکی این بار تصمیم گرفت به طور غیابی و با حضور وکیل تسخیری، متهم به قتل را محاکمه کند. در جلسه محاکمه که صبح دیروز برگزار شد ابتدا پدر نادر خواسته اش را مبنی بر قصاص متهم دوباره مطرح کرد. سپس وکیل تسخیری متهم به دفاع از او پرداخت و با وجود 9 سال فراری بودن، او را بی گناه دانست. در چنین شرایطی قاضی به بررسی محتویات پرونده پرداخت و در نهایت عامل جنایت در میدان کاج را به طور غیابی به قصاص محکوم کرد.