نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: چهارمین شکست پرسپولیس/ بلاژویچ مچ استیلی را خواباند

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

چهارمین شکست پرسپولیس/ بلاژویچ مچ استیلی را خواباند

دیدار دو تیم مس کرمان و پرسپولیس از ساعت 16:50 در ورزشگاه باهنر کرمان و در حضور بیش از 10 هزار تماشاگر آغاز شد و با برتری یک بر صفر مس خاتمه یافت.
    در دقیقه 20 سانتر میلاد فخرالدینی به تیر دروازه پرسپولیس برخورد کرد. بعد از این اتفاق پرسپولیس بازی را بهتر دنبال کرد و فرصت گلزنی هم به دست آورد که استفاده نکرد تا اینکه کیوان امرایی در دقیقه 35 برای مس کرمان گلزنی کرد.
    در نیمه دوم پرسپولیس برای جبران گل خورده حمله انجام داد و همه مهاجمان خود را به میدان آورد اما هیچ نتیجه‌ای نگرفت تا چهارمین شکست این فصل خود را کسب کند و با 12 امتیاز در همان رده هشتم باقی بماند.
    مس کرمان هم با این برد 8 امتیازی شد ولی در همان رده هفدهم باقی ماند.
    محسن قهرمانی داور مسابقه به قاسم دهنوی، ارشاد یوسفی و سپهر حیدری از مس و مهرداد اولادی و حسین بادامکی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
    ترکیب پرسپولیس:
    علیرضا حقیقی، شیث رضایی، علیرضا نورمحمدی، محمد نصرتی، ابراهیم شکوری( از دقیقه 73 مهرداد اولادی)، محمد نوری، حسین بادامکی، مجتبی شیری( از دقیقه 46 محمد منصوری)، امیر حسین فشنگچی( از دقیقه 46 جواد کاظمیان)، غلامرضا رضایی و وحید هاشمیان
    سرمربی: حمید استیلی
    ترکیب مس کرمان:
    ارشاد یوسفی، فرهاد فخرالدینی، سپهر حیدری، شجاع خلیل آزاد، عادل کلاه کج، فرهاد سالاری، قاسم دهنوی( از دقیقه 90+3 مجید خدا بنده‌لو)، آرارات آراکلیان، احمد حسن‌زاده، مهرداد پولادی و کیوان امرایی( از دقیقه 83 مصطفی سیفی)
    سرمربی: میرسلاو بلاژویچ
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    استيلي: مس 11 نفره دفاع مي‌کرد

حمید استیلی پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس مقابل مس کرمان در نشست خبری گفت: نیمه اول یک بازی پایاپای را شاهد بودیم. در این نیمه موقعیت‌هایی داشتیم که از دست رفت. در نیمه دوم شرایط ما بهتر شد و توپ و زمین را در اختیار گرفتیم. حریف به دنبال ضد حمله بود و چند ضد حمله خوب هم انجام داد.
    وی ادامه داد: چند بار تغییر تاکتیک و تغییر سیستم دادیم اما مشکل اصلی ما ارسال‌های بد و ضربات ایستگاهی بود که بد زده شد. از هیچ کدام از ضربات ایستگاهی و کرنر‌ها استفاده نکردیم زیرا نفری که این ضربات را می‌زد ارسال خوبی نداشت.
    سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: مشکل بعدی ما این بود که 6 بازیکن کلیدی خود را در اختیار نداشتیم. این در حالی است که اعلام می‌شود قاسم دهنوی در مس محروم است اما به یکباره به او اجازه بازی می‌دهند و می‌گویند از بازی بعدی محروم است. در هر حال ما در نیمه دوم بهتر بازی کردیم. حریف 11 نفره دفاع می‌کرد و ما هر چه توپ ارسال کردیم آنها دفع کردند. امروز روز خود مدافعان و دروازه بان مس بود.
    استیلی در مورد هواداران پرسپولیس علیه خود گفت: به این شعارها عادت کرده‌ام. آنها به من لطف دارند.
    سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه چه راهکاری درباره بازی دفاعی مس اندیشید گفت: راهکار ما ارسال ضربات ایستگاهی و شوت از راه دور بود که ما همه این کارها را انجام دادیم. حتی دو مدافع خود را بیرون کشیدم و با روش 3- 4-3- بازی کردیم اما نتوانستیم گلزنی کنیم. نفرات ما محدود هستند. من امروز 3 بازیکن مصدوم و 3 بازیکن محروم داشتم و مجبور بودم 2 و 3 بازیکن جوان را به میدان بفرستم.
    استیلی افزود: علی کریمی، مازیار زارع، سامان آقازمانی، علیرضا محمد، حمید علی عسگر بازیکنانی بودند که در اختیار نداشتیم. هادی نوروزی نیز تازه از بند مصدومیت رها شده بود، با این حال من هر کاری از دست برآمد کردم اما روی یک موقعیتی که 20 درصد هم نبود مس کرمان به گل رسید.
    وی در مورد محمد نوری گفت: در نیمه اول از او در پشت مهاجمان استفاده کردم و در نیمه دوم به عنوان هافبک دفاعی، اما او نیاز به مکمل‌های دارد که در کنارش باشند. نوری زحمت خود را کشید ولی به هر حال بازیکن بزرگ موقعی که تیم به مشکل می‌خورد باید آن را جمع کند.
    استیلی در مورد اینکه سپهر حیدری پیش از این بازی علیه او مصاحبه کرده بود گفت: من اختلافی با او ندارم. در ورزش، قهرمانی‌ها می‌رود اما اخلاق است که می‌ماند، باید حرمت‌ها را حفظ کنیم. سپهر حیدری را من به پرسپولیس آوردم. او بازیکن خوبی است اما به خاطر سلیقه‌ای که بود در این فصل از او استفاده نکردم.
    سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه شکست را به گردن غیبت بازیکنانش می‌اندازد، گفت: این گونه نیست. باخت گردن من است اما یکی از دلایل این شکست غیبت 6 بازیکن بود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    بلاژویچ: شکست پرسپولیس قیمت ندارد

میرسلاو بلاژویچ پس از پیروزی یک بر صفر برابر پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: از نتیجه بسیار خوشحالم. ما مستحق این برد بودیم و پیروز شدیم. اگر حریف در نیمه دوم بر ما مسلط بود به دلیل این بود که من به تیمم گفته بودم به همین شیوه کار کند و می‌خواستیم از ضد حملات استفاده کنیم که در این زمینه انتظارات ما برآورده نشد. با این حال پیروزی ارزشمندی به دست آوردیم. به دلیل نوع بازی بازیکنانم مستحق این برد بودیم و به بازیکنان تبریک می‌گویم.
    وی ادامه داد: از هواداران و مردم خوب کرمان تشکر می‌کنم که ما را جانانه تشویق کردند. از نوع بازی تیم راضی هستم. هر گاه که اشتباه کنم، به اشتباهم اعتراف می‌کنم اما نوع بازی برای من محترم‌تر از نتیجه است. هر چند در شرایطی هستم که حق از دست دادن امتیاز را نداریم. ما می‌خواهیم از انتهای جدول جدا شویم و به وسط جدول برویم اما باید بگویم امروز تیمی که می‌توانست بیش از یک گل به حریف بزند ما بودیم.
    بلاژویچ در مورد میزان پاداش شکست پرسپولیس گفت: این پیروزی خیلی با ارزش است و قیمت ندارد. به هر حال رئیس باشگاه من را در شرایط سختی قرار داد و گفت که میزان پاداش بازیکنان را تعیین کنم اما من مانند بازیکنان قیمت‌ها را بالا نمی‌برم چرا که می‌خواهم با مدیران باشگاه تعامل داشته باشم. شما خبرنگارید و قیمت‌ها را می‌دانید به همین دلیل برای این برد به هر بازیکن 2 میلیون تومان پاداش می‌دهیم که فکر می‌کنم پاداش منطقی و کافی است و اگر هم کم است حاضرم اضافه آن را از جیب خودم پرداخت کنم. ما مستحق این برد بودیم زیرا با جنگندگی و نظم و انضباط تیمی بازی کردیم.
    وی در مورد نحوه قضاوت داور گفت: در مورد قضاوت داور حرفی نمی‌زنم اما داوری بد نبود و همه چیز روشن بود. قطعا تیمی که برنده می‌شود از داور راضی است زیرا پیروزی مشکلات را می‌پوشاند.
    بلاژویچ در مورد بازی کردن قاسم دهنوی که گفته می‌شود محروم بود، گفت: اگر محروم بود او را بازی نمی‌دادم. ما از فدراسیون نامه‌ رسمی گرفتیم و دهنوی محروم نبود. محرومیت دهنوی بیشتر در سایت‌های اینترنتی بود. ما بر روی این مسئله دقت نظر داریم.
    سرمربی مس در مورد اینکه چه زمانی به شرایط ایده آل می‌رسید گفت: ما قطعا بازی بعدی را خواهیم برد و تلاش می‌کنیم به اهدافی که تعیین کرده‌ایم برسیم و این مسئله ربطی به برد امروز ندارد هر چند پیروزی خیلی ارزشمندی بود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array
    حاشیه دیدار مس کرمان و پرسپولیس

در پایان مسابقه پرسپولیس و مس کرمان که با نتیجه یک بر صفر به سود تیم کرمانی تمام شد هواداران پرسپولیس علیه حمید استیلی سرمربی تیم شعار دادند و خواهان جدایی او شدند.

* مهرداد اولادی مهاجم پرسپولیس هنگام گرم کردن با عکاسان درگیری پیدا کرد. او مانع عکاسی عکاس‌ها شده بود.

* پرسپولیس از سال 1385 که مس کرمان به لیگ برتر صعود کرده هنوز نتوانسته این تیم را در کرمان شکست بدهد و هم فصل گذشته و هم امروز برابر مس شکست خورد.

* بلاژویچ سرمربی مس کرمان در طول مسابقه از سوی تماشاگران تشویق نشد اما در پایان بازی کرمانی‌ها به شدت او را تشویق کردند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

برچسب ها برای این تاپیک