احمد آلنعمه مدافع تراکتورسازي در بازي با سپاهان يک بار به اشتباه دروازه خودشان را باز کرد و البته در صحنهاي باورنکردني يک موقعيت ايدهآل را از دست داد و توپ را به بيرون زد.
اين باعث شد تا قلعهنويي هم بعد از پايان بازي بگويد:« نميدانم آلنعمه چطور آن توپ را گل نکرد.» مدافع جنوبي تراکتور در گفتوگو با خبرنگار سايت گل ابتدا در مورد بازي حرفهايش را اينگونه آغاز ميکند:« ما شروع خوبي نداشتيم و در 20 دقيقه اول دو گل خورديم. البته بايد بگويم گل دوم سپاهان که توسط من به ثمر رسيد خطا بود. در آن صحنه سيدصالحي مرا هُل داد و حتي خودش دو دقيقه بعد به من گفت که تو را هُل دادم تا توي دروازه بروي!» آلنعمه در مورد موقعيت ايدهآلي که از دست داد ميگويد:« من از آقاي قلعهنويي و بازيکنان تراکتور عذرخواهي ميکنم و اميدوارم يک روز جبران کنم. من در آن صحنه با توجه به اينکه دروازه خالي بود ميخواستم با خيال راحت ضربه را بزنم ولي دفاع سپاهان جلو آمد. با اين شرايط ميخواستم توپ را به گوشه دروازه بزنم اما از کنار تير به بيرون رفت.»
آلنعمه در مورد سپاهان ميگويد:« آنها با توجه به باخت قبليشان نياز مبرمي به اين پيروزي داشتند. سپاهان خوب بازي کرد و مستحق برد بود ولي ما گلهاي بچگانه خورديم.»
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)