نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: MULTICookies Checker | چک کردن کوکی ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    نرم افزار ها و دیگر آموزش های دانلود مستقیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,787
    تشکر تشکر شده 
    1,979
    تشکر شده در
    446 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1359
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط linuscomex نمایش پست ها
    من منظورم را درست نگفتم یه سایتی معرفی کردن آقا پژمان یه سایت معرفی کردن تو پست اکه مال یه هکر که برنامه را نوشته ایشون گفته که باید تو سایت عضو بشی و یه سری کد تو ویرایش کوکی مرورگر عوض کنی و بعد تو خود برنامه کدی را که تو سایت بهت میده بزنی تا اکانت پریومت فعال بشه اون کدها را چطوری اون میده خب باید قاعدتا کوکی کاربران پریوم را که توسط یه الگوریتم محافظت میشه شکسته باشه من می خوام بدونم چطوری این کار را می کنه؟ممنون

راستی این که گفتید این برنامه چک می کنه که آیا ایم کوکی فعال یا نه با کجا مقایسه می کنه پس باید قاعدتا یه دیتابیس داشته باشه این دیتابیس را از کجا میاره؟
    ممنون از پژمان جان و این دوست عزیز
    تا اونجایی که من میدونم کوکی کلا چیزی نیست که شما فکر کنی توش یوزر و پسورد ذخیره شده باشه کوکی یه سری اطلاعات هستش که از طرف سرور به مرورگر شما داده میشه مثلا زمانی که وارد سایت میشید (با یوزر و پسوورد) اون سرور یه کوکی توی مرورگر شما ست میکنه و دفعات بعدی که میخواید وارد بشید اونو میخونه و اجازه دسترسی میده
    در مورد اینکه چطوری این برنامه ها چک میکنن باید بگم همونظور که شما چک میکنید ولی به صورت اتوماتیک از طریق سرور خودش
    یه چیزی که من متوجه شدم به تازگی این برنامه ها هر کوکی یا اکانتی رو که شما باهاش تست میکنین اگه کوکی یا اکانت تست شده فعال باشه اونو تو بانک خودش ذخیره میکنه و عمومیش میکنه تمام این برنامه ها تبلیغاتی دارن که بعضی هاش رو شما میبینید ولی بعضی دیگه مخفی هستن که برای صاحبش درامد داره

2. 3 کاربر مقابل از anathema عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)